-
Pěkná recenze. Mě osobně se na CoJ líbí právě ten způsob vyprávění - jak se hra mění před očima když vypravěč opravuje svůj příběh a tahá z paměti další vzpomínky. Je to originální, jednoduché a vtipné. Až se divím, že s tím někdo nepřišel dříve (nebo ano?).
8/10 zasloužené, já osobně bych dal i víc, protože spolu s novým Metrem jde podle mě o svěží vítr do zatuchlého žánru FPS. Se*u na všechny ty Call of Duty, Battlefieldy, Medaly atd. Tohle je ono a stojí to blbý 4 stovky! -
Střílečka par excellence! Old-school, ale zároveň originální. Tupá jako Call of Duty, ale zároveň takřka geniální. Co na tom, že s prvním dílem (který mám opravdu rád) to nemá hratelnostně nic společného, když je to taková bomba.
Muzika je opět naprosto dokonalá a objeví se i pár starých známých motivů (např. můj oblíbený indiánský z BiB). Jinak občas vykoukne i duch Raya McCalla. Když se vyhýbáte kulkám, nepřátelé to užasle komentují a sem tam se ozve i Rayovým hlasem ono typické "Did you see that?".
A nezapomeňte si zahrát New Game Plus na nejtěžší obtížnost, hra má pak zase trochu jinou šťávu.
Doufám, že se tohle spolu s Blood Dragon Ubisoftu fakt vyplatilo. Za mrzkých 260 Kč (při 4200 MS bodech za devět stovek z Aukra) je Gunslinger moje nejlepší investice do herního mainstreamu za posledních několik měsíců. -
-
Pekne povedane. Jedine co mi trosku chybalo (aspon som to ocakaval podla trailerov), tak nejake fintičky so zbranami :) Taky Tony Hawk s coltom :D Ale po dlhom case predobjednavka, ktoru som neolutoval :)
-
-
Jako, že by to hráč přímo ovládal. To si moc nedokážu představit :). Tak alespoň vždycky po vystřílení "arény" Silas ofoukne hlaveň nebo drasňácky nabije Winchesterovku.
No, když už jsem to nakousl, byť v recenzi to Aleš píše, ty bouchačky jsou jednoduše úžasné. Krásné modely (třeba ta kohoutová brokovnice!) a pocit ze střelby k nezaplacení. Jen zamrzí, že když už Silas vždycky palcem natahuje kohoutek revolveru, tak se vůbec neprotočí válec :). A škoda, že ty vzácné zbraně mají tak pouťoví výzor, normální modely jsou hezčí (to mě sralo už na BiB, ty zlaté verze).
Moje nejoblíbenější dvojka - Ranger a upilovaná puška, která je samozřejmě horší než normální puška, protože má poloviční kapacitu, ale je tak moc bad-ass, že ji jednoduše nemůžu pustit z ruky. -
-
No uplne by mi stacilo jedno univerzalne tlacitko :) Predsa len sa mi pyta po vyvrazdeni 5-6 ludi zastat, obtocit kolty okolo prsta a so stylom schovat do puzdra :) Ale to je len prkotinka. Hlavne je, ze po naozaj dlhom case som si nejaku hru UZIL ako tuto. Vypol na 4 hodinky mozog a uzival si western :)
-
-
-
-
Ať si s tooh bere příklad CoD *1* Oni to vydaj za 300 kč a má to stejnou herní dobu jako CoD. Ale cod stojí něco o kolo 1200 Kč. *3* Ale hra perfektní. *14*
-
-
Nejsem fanda CoD, ale ten příměr ti, vzhledem k MP zaměření molochu od Activisionu, moc nesedí.
-
-
U mě třeba ano, já MP u CoD nehraji, takže pro mě je to příměr velice reálný... a když jsme u toho, myslíš, že MP z dob krále klacka by každý druhý rok vytahoval cenovku takhle vysoko? *1*
-
-
-
Pre mňa osobne najpríjemnejšie prekvapenie tohto roka.. sériu CoJ mám strašne rád - ehmm, nepoznám žiadny diel s menom Cartel - a napriek tomu, že tento diel nemá okrem tematiky žiadnu spojitosť s prvými dvoma dielmi (aj keď sa v hre dajú nájsť kartičky s info okolo hlavných postáv prvých dvoch dielov), a hra je proste len arkádová a akčná priamočiara sťahovateľná hra, tak je strašne návyková - príbeh zaujímavý a hlavne zaujímavo predstavený, robí si srandu aj z typických herných klišé, dabing postav je výborný, hudba skvelá, no a hlavne dizajn misií, grafika - štylizácia, atmosféra a pocit zo streľby je proste dokonalý.. nie realistický samozrejme, ale zbrane majú potrebnú silu, každý zásah a výstrel cítiť a podobne.. jednoduché ovládanie..
zatiaľ jediný problém mám s čiernymi okrajmi, ktoré sú v každom rozlíšení hry - nevadia mi tie štylizované, tie sa aj dajú odstrániť, ale ja myslím tie zbytočné čo jednoducho odkrajujú dosť veľa priestoru hry.. ale inak výborná hra za výbornú cenu..
mám rád aj duely - zaujímavá zmena od toho všetkého rýchleho strieľania.. arkádový mód ma na moje vlastné počudovanie strašne baví - nikdy som nemal rád hry na body, ale CoJG je fakt pecka.. odo mňa by to bolo aj za 9/10.. možno aj viac.. musím povedať, že po hrateľnostnej stránke ma toto FPS baví viac ako napríklad BioShock Infinite - a to mňa BI aj po hrateľnostnej stránke bavil viac ako iné FPS hry, čiže CoJG je ešte na tom oveľa lepšie ako konkurencia .. za túto hru bravó Techland -
Nemuzu nesouhlasit, nebal bych se dat i 9/10, protoze me uz dlouho zadna fps takhle nebavila. Nadherna grafika, zvukove efekty na vysoke urovni, rozmanite prostredi a co je hlavni, skvely feeling ze strelby a odmeny za headshoty apod.
Opravdu intenzivni zazitek, s kterym souvisi jediny nedostatek, a to relativni kratkost. Za 2 odpoledne dohrano. Ale za ty prachy jasna koupe. -
-
Jeste dodam, ze je to pro mne nejlepsi CoJ, s tim, ze doposud jsem mel nejradsi jednicku.
-
-
Souhlasím s recenzí. Vynikající hra, kterou jsem musel dohrát hned 2x po sobě. Úžasně jednoduché a přitom dokonale udělané souboje, jednoduchý, typicky westernový příběh s hlavním zabijákem, který sám vystřílí i 100 lidí. Určitě největší překvapení roku. Za 300,- to je skoro zadarmo a bavilo mě to i daleko více než nějaké CoDy, která mají mimochodem za čtyřnásobnou cenu stejně dlouho kampaň. Vynikající dabing hlavní postavy. 9/10 za mě. Škoda málo zbraní a kratší kampaně.
-
Dohrané, výborná arkáda na odreagování. Úplně mi to oživilo vzpomínky na Outlaws.
-
-
myslím, že autori gunslingera tam aj čerpali inšpiráciu :)
-
-
Rozhodně výborná hra, se skvělým hlavním hrdinou/vypravěčem, perfektním pocitem ze střelby, stylovou grafikou (i když jsem se toho semi-cel-shadu bál), krásnou hudbou a ještě lepšími zvuky jako celek. Škoda jen té herní doby (u mě na medium 5 hodin), ale new game plus s obtížností true west to zachraňuje, spolu s arcade modem a duely. Za sebe mohu říci, že je to další díl CoJ (kromě Cartelu, toho se štítím), který jsem dohrál na jeden zátah. Hral jsem jedničku - Bomba, hrál jsem Bound in Blood - Bomba, hrál jsem Gunslingera - Bomba. Prostě ten nejlepší western pro PC (skoro i jediný)
-
Ja uz to dohrál 2x a teď jedu True West obtížnost. Musim říct, že bez zaměřovače a ukazatelů ta hra dostává nový rozměr. Človek se musí daleko víc krejt, šetřit náboje apod. Jinak za mne 9/10. Skvěle utracený prachy.
-
-
Ten TRUE WEST mě chytl ještě více :D. Fakt masakr hra. Takhle by se měly dělat všechny hry. Dokonalé ve svém účelu, bez zbytečných "kokotin" jako jsou mise kde letíte ve stíhačce a 10 minut mačkáte levé tlačítko na myši. Tohle je pravá FPS hra.
-
-
Koupeno před týdnem, dohráno teda očekávaně rychle. Ale od tý doby si to na hoďku zapnu a projdu si nějaký Arcade mise, je to super hra na odreagování (mezi učením na zkoušku *13* ) a za 3 stovky supr kup... Story část je taková příjemná klasická westernovka, připadal jsem si jako za mala když jsem koukal na ty western béčkárny *4*