Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Koukám, že se tenhle tah Ubisoftu vyplatil. Spolu s FC: Blood Dragonem zaznamenali na tomhle poli úspěch.
    • Trochu se snaží vyjít lidem vstříc, na rozdíl od EA.
  • Paradni arkadova strilecka, takhle jsem se naposledy bavil snad u dooma 1. Vyborne zpracovana strelba.
  • Takto si představuju nápravu za šeredný třetí (ne)díl. Western panové z Polska fakt umí vykreslit dobře. Je to zkrátka hra, u které si užijete každou chvilku až do konce. Na odreagování ideál. Jediné, co mě trochu naštvalo, že můj comp nestíhá. Už první díl dal mému předchozímu compu vědět, že si ani k tomu nečichnu. Takže si poslední Juarez schovám do zásoby, až přijde čas pro nové železo :). Ale jinak velká pochvala autorům. Je vidět, že když se výrobou hry nestrestujete, nedochází k paskvilům.
  • chtelo by to MP jako sul - docela by to mohla bejt sranda.
  • Jack1947
    Me to bavilo i kdyz, to nebylo nejdelsi duely a vubec styl hry vypravenim, ktery vyustil nakonci k rozhodujicimu kroku. Humorne dobrodruzstvi kovboje ktery vypravel svuj zivotny pribeh byl zabavny , Samozrejmne nebyla to asi plnohodnotna hra ale zabavna byla (pokracovani uz vubec) secteno 2x podtrzeno nezbyva nez se znamkou 8/10 souhlasit.
  • Přesně tak, Metro mě hrozně potěšilo, bohužel jsem ho už dohrál, tak jsem se díval "co dál" a viděl tohle... (mezitím ještě Black ops 2, Medal nevim kolik Honor apod.) zatím jsem zkusil jen kousek a paráda, teď budu čekat na češtinu... snad se jí dočkám.
    • Čeština by možná bodla. Pro ty, co angličtinou moc nevládnou, je dost těžký při hraní sledovat vyprávění byť dole běží titulky.
  • Konečne po dlhej dobe hra s westernovou tématikou...
    Ten soundtrack v predposlednej kapitole je proste boží... *5*
    http://www.youtube.com/watch?v=uJXwLwcoun0
  • davidBray
    pěkná rezence, večer si stáhnu demo ze steamu a kdyžtak koupím na GMG :)
  • Horst_Fuchs
    Celkem příjemný překvapení, nemám větší výhrady, snad jen to levelování si mohli odpustit. *5*
  • Odulin
    Líbí se mi to. Dobrá arkáda na odreagování. Trochu mi ale štve Techland s tím jejich enginem, kde se mi hra stejně jako u Dead Island při chůzi na klávesnici tak divně posekává..vyřešil to gamepad. Ale jinak spokojenost a ten styl vyprávění je supr. :)
    • o víkendu vyšel patch kterej to řeší + v cfg si teď můžes upravit i FOV
      • Odulin
        Dík za info. Já po prvním zahraní už pak klávesnici nezkoušel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit