-
zatím se u toho nenudim uvidim co dál
-
"skutečně se ceremoniálně snese z nebe mrtvola"
to mi připomnělo tohle - http://www.youtube.com/watch?v=epxfCikN2-Q
:) -
Kdo dohra! Jaka je herni doba? thanks
-
-
zhruba kolem 6-ti hodin
-
-
CoJ Gunslinger je velmi svěží, zábavná hra s výborným komentářem. Dohrál jsem ji sice nezvykle rychle (po 2 - 3 hodinách denně) asi za 3 dny, ale bavilo mě to a asi se k ní ještě vrátím, i když to většinou nedělám. Chválím.
-
Vysvětlí mě někdo pořádně souboje 1na1 jestli to dobře chápu rychlost i soustředění musím mít co nejvyšší jak sáhne po zbraní tak tasit a pálit, někdy se zaseknu na jednom padouchovi a pak dám dva na první pokus. *5*
-
-
Ano pochopils to správně. Když se to naučíš, tak potom už není problém dát každého na po prvé. Ale chce to fakt soustředit se :D.
-
-
Toto si ani neviem predstavit na mojej PS3 ! Takže opäť sa vraciam k PC.
-
-
Na PS3 je to výborný, obzvlast duely, ty jsou na pc otřesný...ale ja vim, na PSku si to nemužes ukrást co? *6*
-
-
pokud bereš stáhnutí hry jako krádež, tak má Jan pravdu *15*
-
Miserius si mizerný jak ten tvoj pseudonym !
-
-
-
to vypravení jako napad zní skvele, akorat me odradila zminka že je to jak cod a taky že se tam leveluje. taky mp by se hodil. Proste jako pametnika prvniho dilu me to nelaka, to byla lahudka ty indianske stealth akce.
Pritom si tou hrou udelali jmeno tak proč odklonili tu serii nekam uplne jinam? *7* To je asi tak nekdo vydela prachy a pak chce ješte vic tak začne vydavat arkady pro masy -
Tenhle odpad dostal 8, tady někdo bere drogy. V tom případě by 2.díl s podnázvem Bound in Blood musel zákonitě dostan 13
-
-
no tak už ty drogy přestaň brát... drogy jsou špatné.
-
-
kdo by prekladal tuto hru veď tam sa kecá 8 hodin v kuse *1*
-
-
KAždá kvalitní hra by měla být v rodném jazyce :) Něco málo rozumím, ale není to ono ..
-
-
Buď rád, že to není v rodném jazyce vývojářů *3*
-
-
Dlaczego? Państwo nie rozumieją polskiego? *15*
-
-
-
-
největší odpad v dějinách her a ještě mají tu drzost to nazvat Call of Juarez *16* *16*