-
Totálni kravina
-
Tahle hra po pár hodinách letěla z disku. Připadal jsem si jako kdysi u starých videoher když mi dali plastovou pistoli a řekli střílej kachny a já se zeptal: " Proč bych je měl střílet?" "No přece aby jsi měl vyšší skóre"... Tak přesně na tomhle principu funguje tahle naprostá arkáda s příšerným střílením a AI. Smutné kam se série "vyvinula" a ještě se tomu tleská.
-
-
:D
-
-
takejto somarine 8 bodov, a inej hre co ma v sebe viac potencialu a napadov tak 5 ...
sak tento COJ som musel vymazat, som spal pri tom tieto hry kde NIC INE nerobim len strielam, som uz stary na toto ...len strielat v kuse tupu AI a linearna mapka a na konci vzdy boss...pribeh jak od 5rocneho decka aj ten by bol lepsi
jedine co je plusove je sposob ako sa ten pribeh rozprava ,hlasky hrdinu a podobne, co je nieco nove v hrach inak strasna nuda ostatne cisto detska hra
jediné COJ je jednicka ktory som presiel 3x a vzdy to ma tak supernu atmosferu a odporucam v DX 10 mode ... to je pastva pre oci :) -
-
Počkej, ale vždyť už od samýho představení týhle hry bylo známo, že to bude čistá arkádová a přímočará střílečka, proč sis to teda kupoval, když teď to samý tý hře vyčítáš?
-
Tak zrovna první COJ byla nuda až po střechu, kdy to zachraňovali mise za pátera...Billyho mise to bylo vždy za trest..
-
-
aspon to malo pribeh z hlavou a patou, krasne lokacie vacsiu volnost, ziadne call of duty cize sa tam aj logickejsie strielalo a ne vkuse ako v novom COJ , bavili ta misie za patera lebo si sa mohol vyblaznit strielat zase kedze on bol majster zbrani, skor som preferoval billyho,bol to jeho pribeh, jeho smola ,to praveze on mal najlepsie misie, a hlavne tu kde sme splhali na obrovsku skalu indianov :D ,páter tie misie len doplnal lebo mu bol v patach, nezabudnutelna zazitkova hra s ktorou mam len pekne spomienky a vzdy sa rad k nej vratim, a asi si ju aj intalujem , ne jak tieto somariny co s pokladom juarez nema nic spolocne aj tak len zabijas jak pako a na konci boss a dokola a ptm konec hry,arkadovka jak prase, este ze sa daju tie body nad hlavami nepriatelov vypnut si pripadam jak v DLC na borderlands ,to ma viac bavil ten cartel :D
-
-
Tak zrovna tak mise s lezením na ten kopec pro to vajco ta mě lezla krkem snad ještě víc než lovení králíků pro toho indiána..doslova sem měl na čele nápis WTF...abych jen nehanil..některé mise nebyly zlé..třeba ta za bouře v tom kempu banditů...ale jinak to zbytečně zpomalovalo tempo...nutno podotknout na můj vkus protože naše se nejspíš liší..
-
-
sak praveze to bolo na tom to dobre :) ze si mal pestre misie ,nemusel si vkuse len strielat jak deti v herni s CODkom chapes ma, oddychove lokacie kde som nasaval prirodu pekne lokacie, bol som clovekom a nie strojom na zabijanie ako je to teraz
-
-
-
-
-
Pokud nejakej jouda srovnává aaa titul za 49€ s budgetem Za 12€ tak je kokotko. 8 si to plne zaslouží.
-
-
Tak bys taky zasloužil.
-
-
Myslím že tvému Joudovy náleží číslo 8 ale ne rozhodně téhle hře *1*
-
-
-
To w ogóle nie jest prawdą, proszę pana!
-
Tak som to dohral, ale popravde som sklamaný. Je to priveľmi arkádové a lineárne. Bound in Blood sa mi zdalo realistickejšie, dalo sa tam jazdiť na koni, svet bol otvorenejší, tam som sa cítil fakt ako na divokom západe. Toto je ďalšia koridorovka alá CoD. Ale keď sa to predáva tak prečo nie, že...
-
Tak celá tahle redakce začíná být pomalu k smíchu..nové Metro dostane výslednou známku 7 z deseti možných a tohle ocení známkou ještě o stupeň lepší??Vážně začínám pochybovat o zdravém úsudku všech recenzentů.Mám rád westerny a mám rád i hry na tyhle motivy..hrál jsem první call of juarez a i druhý díl,který považuji za velmi dobrý,jak po grafické,tak i po herní a příběhové stránce.Call of juarez gunslinger se mi moc nelíbí,odehrál jsem tři kola a vypnul jsem to..grafika hroznej hnůj,nepřátelé tupí jak polena,ty body za umístěný zásahy nechápu,podle mě se to do nějakýho singlu nehodí,fajn je systém vylepšování schopností..Závěrem chci dodat,že nemám nic proti CoJ Gunslinger,ale dost mě n,a,s,í,r,á když vidím,že takováhle oddychovka na jedno použití dostává lepší ohodnocení než špičkové AAA tituly,které tuhle srandičku strčí ve všech ohledech s přehledem do kapsy.
-
-
Proboha, uvědomte si, že motáte jabka a hrušky dohromady. Metro je "vysokorozpočtový" titul, kdežto Gunslinger nee. Metro stojí skoro plnou cenu, Gunslinger je budget. Metro je plnohodnotný tutil, Gunslinger je arkáda. Mě se třeba Last Light líbí, někomu třeba ne, ale porovnávat jeho hodnocení, jakožto AAA titulu s hodnocením pouze digitálně distribuované arkády, to je přeci hovadina. To by každý nezávislý projekt a arkáda na steam, psn nebo xbla muselá mít hodnocení posunuto dolů na 1-4, tedy podle Vás. Sry, ale za 350,- je Gunslinger hodně solidní nářez, který jsem si užil a klidně bych mu dal i 9, je to pecka ve své kategorii.
-
-
Souhlas. Gunslinger is 8 nebo i 9 zaslouží. Za 350,- paráda. Arcade mode pro žebříček online je taky super. Na druhou stranu souhlasím, že Metro LL zde nebylo recenzentem ani hráno, podle samotné recenze a že se snažil článek vydat co nejdříve to bylo možné. Ta recenze je odpad, který se horko těžko vidí i na amatérském blogu.
Recenze Gunslingera mi však přijde okej. -
Jsou i horší. Nedávno se tu někteří rozčilovali, že starseed pilgrim dostal vyšší hodnocení jak Metro. To je teprv srovnání *1*
-
-
Já nechápu co na tom posledním Metru vidíte, 2033 bylo daleko lepší. V Last Light mi atmosféra přijde poloviční, i když je to pořád víc než u většiny dnešních her. Stealth je docela hrozný, AI taky.
-
Já mám také rád CoJ - jak první, tak druhý díl. A Gunslinger rozhodně sérii ostudu nedělá. Jde na to trochu jinak, ale pořád je to skvělá hra. Navíc přišel s novými nápady (způsob vyprávění příběhu) a to se v tomto žánru vidí málokdy. Když si člověk uvědomí, kolik hra stojí, kdo ji dělal a jaký měl při tom asi rozpočet tak jde o úctyhodné dílo.
Metru bych dal také víc, ale hlavně proto,. že jsem fanda jak knižní, tak herní série. Ta atmosféra sama o sobě stojí za to, nicméně uznávám, že to tak nemusí působit na každého (mám vyzkoušeno, že mnohem více si člověk užije, pokud si předtím přečte knihu), proto mě 7/10 nijak netrápí.
A k té AI. Nevím, zda jsme oba hráli stejné hry, protože třeba v Metru je AI místy vyloženě hloupá (normální obtížnost). Zvlášť při stealth hraní to jde vidět, kolikát se člověk krčil ve stínu a vedle něj byl nepřátelský vojákna hlídce. Málem o mě při pochůzce zakopl ale protože jsem byl ve tmě, nereagoval.
V CoJ Gunslinger rozhodně nemám pocit, že by AI nabíhala jak ovce na porážku. Kolikrát mi dají dost zabrat. Je tám pár hluchých míst, ale celkově to na mě působí dobře. Vlastně neustále schytávám kulky, až se divím, jak dobře dokáží mířit. -
-
Metro jsem hrál na těžkou obtížnost a AI prokazatelně zbystří. Všude kolem sebe jsem slyšel stížnosti na její blbost, ale vypadá to že autoři jen špatně vybalancovali obtížnost a na normal je hra příliš lehká. Za sebe můžu říct že mi přišlo jen několikrát že bylí slepí, ve většině případů jsem se dobře bavil a pokud jsem udělal nějakou blbost, AI mě za to potrestala.
-
-
To víš, tomu kdo jim zaplatí napíšou recenzi jak víno...
-
-
Recenze?Já myslel, že to je inzerce.
-
-
Musím souhlasit (offtopic) s recenzí na Metro - to byl slušnej úlet. Pochybuju, jestli to recenzent v těch několika odstavcích vůbec hrál. Ještě jsem to nedojel, ale takovou atmosféru dlouho nepamatuju. Paráda!
A hrát western s neustále nabíhajícíma čísílkama mě moc neláká, sorry.
-
-
vyborna oddychova hra pri ktorej som sa skvele bavil, vtiahne do deja, dobre vyzera a este lepsie sa hra. Vrelo odporucam.
-
no nevim...ta cena za porizeni je nizka...ale ze by me to nejak bavilo...
zbrane jen ctyri, a treba strelba minule,kdy kazde tlacitko mysi byla jedna pistole bylo o moc lepsi...
urovne jsou extremne kratke,prislo mi,ze nektere trvaji jen par minut...pribeh nijaky,ale o to moc neslo...
nerekl bych,ze to bylo zklamani,ale hra me nebavila...radeji si zahraju druhy dil,ktery byl o dost lepsi... -
-
Nebudu ti tvůj názor nějak komplexně vyvracet, prostě ti to nesedlo, což se dá pochopit.
Ale k těm zbraním. Číslo čtyři je trochu zavádějící, ale to je fuk. Mně osobně přijde, že jsou všechny výborné, každá má své místo (snad až na Schofield, tedy Quickshooter, který mě v CoJ nebaví už od jedničky) a je vysloveně radost s nimi střílet.
Oproti bambilionu zbraní v moderních střílečkách, kde si člověk k žádné ani nestihne vytvořit vztah (v singlu) se mi tenhle přístup líbí mnohem víc. Nevím čím ten arzenál ještě doplnit, Derringery či pepřenky jsou pro pistolníka Silasova formátu nevhodné, snad dvouhlavňový LeMat trochu chybí. -
Pravé tlačítko - pravá pistol a naopak máš aj tady, enom si to musíš nastavit
-
-
a abych doplnil...posledni urovne jsem probihaval...bezel,nekam pribehl,tam postrilel par lidi a zas bezel jinam...
teoreticky...byt vice zbrani,vice strileni a vetsi koridor,tak by to bylo fajn...ale vsechny tyhle veci byly az moc malo -
nastaveni jsem mel puvodni,takze prave tlacitko bylo priblizeni/zamereni...
nejde mi primarne o toto...ta hra me nechytla...prisla mi az moc hloupa,az moc kratka a az moc budget...
nebylo to treba jako borderlands,ktere bylo taky hloupe,ale prijemne...ta hratelnost byla o dost lepsi
-
-
-
I ty tři stovky je moc za tuhle "pecku"... Měli by to rozdávat zadarmo v Polsku před Lidlem. Ještě, že jsem rybařil na zátoce.
-
-
Dneska uz si hraci proste neumi uzit jednoduchou arkadovou strilecku s doboru cistou hratelnosti.
-
-
To je problém zlodějů, jsou přejedení, ničeho si neváží a nic je neuspokojuje. A patří jim to *4* *2* *1*
-
-