Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenze pěkná ale ta hra to je hrůza.
  • MishKonn
    Pěknej nápad Lukáši, ale vždyť ty neumíš zpívat, goddammit...
  • Recenze super, v 720p ale ta hra vypadá hrozně, když si vzpomenu jak krásně to vypadalo, když jsem hrál. Jinak ten záběr jak střílí každýho, jen ne toho blbce u gatling gunu mě děsně frustroval.
    • Jinak to, že hra vypadá hrozně jsem myslel grafiku ve videu, při hraní je to paráda a zážitek neskutečný :)
      • No zrovna při hře jsem se po dvou hodinách v jednom tunelu jako v COD + s těma bonusama za headshoty cítil jako na pouťové střelnici a ne na divokém západě. Supr příběh, hezký nápad, ale tou lineární střílečkou a zabíjením padouchů se z toho stala jedna z mnoha stříleček.
        Kdo hrál 1+2, cítil tu atmosféru na koni ve volném prostoru, tohle nejspíš nedohraje. Odinstalováno po 3ech, 4ech hodinách hry.
        • No to je celkem jasně že to odinstaluješ po 3ech 4ech hodinách když ta hra má tak 3, 4 hodiny délky :D
    • jj přimo :D sem si myslel že to je bordelands :D :D
  • ale jako vklidu videorecenze :D ale dobry DUBSTEP By byl lepší :D
  • tu vidime ze cesi a country su jak rit na serbel.
  • Kozy
    -
  • No moc pěkně jsi nám zazpíval, ale z recenze si pamatuju velký kulový, až na to jak hnusně vypadají ty vyskakující body *4*
  • Mato1987
    ty brďo, odkiaľ sa všetci títo ľudia vyrojili :D
    neberte mi to za zlé, ale nemala toto byť videorecenzia? namiesto toho tu máme casting video do superstar :D
    • Mě ta recenze nevadila, ale pak jsem zase tady viděl desítky nadšenců jásajících jak to je geniální že se mi to úplně zprotivilo... Co je na tom prosimvás geniálního? Je to prijemny zpestreni, ale tohle je jak nejaky fanousci Justina Biebera
      • Mato1987
        toto treba nejako využiť :D spýtam sa grygara či nechce aby som mu robil PR agenta :)
  • ucho
    na GMG nyní u hry funguje sečtení slev, takže lze hru koupit za 9 dolarů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit