Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: The Cartel přenáší western do moderní doby
7.2.2011 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Néééééééééééé!
-
Jediné co jsem hrála, byla jednička. Měla příběh, který chytne za srdce a moc se mi líbila. Ale co je tohle? Autoři chtěj zase vytřískat prachy na názvu. To bude zas neco rádobydrsnýho... Áchjo...
-
-
Jednička byla super, dvojka také ušla ale už to bylo takové předimenzované a příběh nebyl tak dobře podaný. Tohle bude nějaký hybrid, ale zase změna prostředí by mohla někomu sednout. Na druhou stranu western je to, kvůli čemu jednička táhla. Uvidíme.
-
-
No, taky se mi jednička líbila víc, působila uměřeněji - proto doufám, že to v trojce nepřestříli, už dvojka mi přišla dost přeplácaná.
Taky se děsím povrchní symboliky: "jako borci, já vám nevím, jestli jako průměrnej hráč ještě pozná, že to je wester" "Ok, tak tam všem nasázíme klobouky a kabáty"...
Jinak proti přenesení do moderní doby nic nemám, spíš naopak, takové herní Přineste mi hlavu Alfreda Garcii, to bych si nechal líbit. -
Kravina, místo pořádného westernu, kterých je jak šafránu to přesunou do dnešní doby, aby hra zapadla mezi dalšími 30 fpsky.........
-
Nový CoJ je zklamání, ano, již teď. Ne, že by tvůrci neuměli udělat dobrou hru, naopak myslím, že nový CoJ bude 80+ hra. Ale já CoJ tak rád, poněvadž je to western. Protože všichni dělaj hry kde střílím s m4 ošátkované chlapy s akáčkama a už mě to s#&e. Takže je mi úplně jedno, že vymění ošátkované chlapy za kovboje, protože už jsem těhle ultramoderních her přežranej a bolí mě z nich břicho.
-
-
Hra ještě nevyšla a zdejší experti jí už dávají hodnocení. Navíc použít v jedné větě slova 80+ a zklamání, tak to opravdu no comment.
-
-
Kdybys uměl číst, tak bys mi ušetřil čas při psaní tohodle příspěvku. Takže ještě jednou pro méně podnětné. Nepochybuju o tom, že tvůrci série CoJ jsou schopná parta a nový CoJ:Cartel bude povedená hra, ale díky přechodu do moderní doby a odchodu z westernu(což je důvod proč mám tak první dva díly rád) mi na hru absolutně zkazily chuť, protože už mi ultramoderní střílečky lezou na nervy. Pochopils, nebo ti to mám napsat ještě jinak?
-
-
-
Poslední dobou mi ty společnosti připomínaj pana Brambůrka z Toy Story: Prachy, prachy, prachy!!! *sigh*
-
Pravda, Metallica. A já si pořád nemohl zvpomenout, kde jsme to už tolikrát slyšel. Máš u mě bod!
-
-
:P
-
-
Nemůžu si odpustit tento komentář, ale Call of Juarez, měl být jen první díl. Dvojka mě vážně nebavila a dohrál jsem to jen do té fáze, kde jste na nějaké skále a sjíždíte "výtahem" dolu a oni po Vás háží barely s TNT. Po tomto jsem si řekl, že to je kravina na Ntou, nechápu kde se vzalo tolik barelů TNT když tam přžedtim žádné nebyly, budiš.. ale proč sakra po Vás hážou barely a nepřeseknou vám lano, které drží výtah? Klepu si na čelo :-) A další díl v reálném čase? FUJ, už nám dělají z další série CoD
-
-
Vytýkáš arkádové hře něco co je úplně normální a je to ve většině her tohoto typu. No tak po tobě hážou sudy no bóže to jsou ale hrozné věci.
-
-
vypadá to zajímavě ale s UbiDRM si to necham ujít
-
nevěste hlavu...Western napotřetí by taky nebylo to ořechový....Pokud to bude ve stylu filmu Desperados, tak proč ne??..Mexico, překupníci zbraní, drogový kartel, snědý krásky....;)