Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se slzou v oku vzpomínám na geniální Outlaws od LucasArts, hlavně Bajakianův soundtrack je jeden z nejlepších ve hrách vůbec
    http://www.youtube.com/watch?v=CnG5X7iU4B0
    • Amylee.Anderson
      Mi připomíná Ecstasy Of Gold :) Nebo to má nějakou příbuznost?
      • Bajakian se Morriconem samozřejmě velmi inspiroval, to ostatně uváděl i v rozhovorech, přesto tam má hodně ze sebe a sountrack je velmi povedený
        • Amylee.Anderson
          Já si vzpoměla spíš na Metallicu :P
          • Prý Metallica *1* *1* *1* No tak to převzali, ale jinak s touto legendární skladbou nemají nic společného.
            • Amylee.Anderson
              Co by s ní nemeli společného? Zahráli ji a výborně ;)
          • Je myslím lepší uvést originálního autora, ne jen další interprety kteří ho vykrádají . *3*
  • Na druhou stranu, vzhledem k retrospektivě, kterou si tvůrci zvolili byla jediná možná varianta udělat díl v duchu událostí odehrávajících se ještě před dvojkou a to by byla ještě větší slátanina... :) Stejně je to pro mě nejlepší herní série X)
  • Dvojka byla fajn, ale potenciál to mělo větší. Osobně mi tam nejvíc chyběla možnost kooperativního SP, když už tam dělali ten výběr postav Ray/Thomas.
  • ahojte, aktívni prispievatelia do diskusií, alebo redaktori tiscali. prečo nevyjde RED DEAD REDEMPTION na PC? v článku je veta (parafrázujem) "môžu na túto métu len z diaľky hľadieť". prečo teda hra nevyšla aj na túto platformu? je to marketingový ťah? asi za to nemôže nedostatok financií. v čom vidíte podstatu problému. alebo to problém nie je? skrátka čítam vás pravidelne a RDR je fakt úžasná hra, ale kvôli jednej vydarenej hre nemám motiváciu kupovať konzolu. a pravda je že vyšla "spousta" skvelých hier, no po prejdení každej si len vzdychnem "...a kedy ten red dead redemption vyjde." tak by ma zaujímal váš pohľad na vec. ak o tom bola uverejnená nejaká správa, analýza, špekulácia, alebo iný druh textu, tak sa ospravedlňujem. ďakujem za odpoveď komukoľvek :-)))
    • Nikdo nikdy nic nepotvrdil ani žádný datum nebyl. Financí maji víc než dost ale proč tu hru dělat na PC když už to většina lidí má na konzoli a ti co to nemají tak je jich stejně málo a nevyplatí se to.
    • to by mne taky zajimalo pac na RDR pro PC byly i predobjednavky ohlasene datum vydani a pak par mesicu pred vydanim jen probehla zprava ze na PC nevyjde ale nic o tom proc?
      • To ze na kramech "prijimaj predobjednavky" nic neznamena. Stejne tak jejich z prstu vycucany "datum vydani"
        Pokud vim tak RDR na PC oficialne nikdo nepotvrdil, ani nevyvratil.
        Spekulace urcite byly, ale... ..to jsou spekulace.. Navic nekdo spekuluje ze jo, nekdo ze ne..
        Vedi to asi jen sami v Rockstaru.
  • Urug
    Dokud v tom nebudou zombie, proč ne...
    • už s tim začínáš bejt docela trapnej....
      • Urug
        to sem byl vodjakživa
        • dik za přiznání ;) ...jestli se ti hry se zombíkama nelíbí tak je nehraj!!, vetsinou jsou jen ve hrach se zombie tematikou..tak když nemáš rád zombie tak je nehraj.. Nevim o žádnej hře kde by byli jakoby nasraný navíc a kazili atmosféru hry. Ale když myslíš..piš si to klidně dál ke každej druhej hře, já za trapáka nebudu .. :)
  • Moderní western??? Zní to sice pěkně, ale nejspíš z toho bude akorát šílená střílečka ve stylu CoD. Autoři se nechají až příliš stáhnout moderními zbraněmi (viz vrtulník na 2. obrázku) a když už, tak by to mělo být zasazeno nejpozději do 80. let. Takhle je z toho hodně cítit mix Far Cry 2 a Mercenaries 2.
    • když se podíváš na Tahle země není pro starý, tak to v jádru byl western jak prase - zasazený do podobných reálií, jako tohle. Pořádný western dělá spíš příběh a celkově syžet , zbraně nebo doba ani tak ne - bych teda řekl.
      • Tahle země není pro starý se ale právě odehráalo v 80. letech.
        • To ale zas nie je až tak ďaleká minulosť, a ak by si to nenapísal, ani by som si to nevšimol. Zo súčasnosti je ale napríklad vcelku slušné krimi Justified, ktoré má práve dosť citeľný westernový nádych.

Ja ináč prechod do súčasnosti chválim, i keď samozrejme dosť záleží na tom, ako to uchopia. Každopádne pochvala za to, že len nekopíruju sami seba. Predchádzajúce Juarezy som hral obidva aobba mi prišli ako dosť zábavné vecičky vo veľmi atraktívnom prostredí.
        • Vidíš, máš pravdu, mně to ani nepřišlo podstatný .)

Jinak jsem tu zmiňoval toho Garciu a ten teda už je současný (v tom smyslu, že je zasazený do doby, kdy byl natáčený).
  • Hele co znamená v posledních několika lezech?
    • lekoklatik
      Akurát na to pozerám. Nie som síce čech, ale mám pocit že je to preklep od slova "letech"?
  • Pan_Klobouk
    "Nebýt Red Ded Redemption, tak dvojice polských stříleček Call of Juarez představuje jediné (v posledních několika lezech) kvalitní ztvárnění westernové tématiky ve hrách."

A co GUN?
    • gun vyšlo v roce 2005, to už je 6 let...
      • Pan_Klobouk
        Tak jasne, ale prvni Juarez vysel ani ne rok po nem. A ten byl nejlepsi (dvojka uz zkonzolovatela), spolu s Outlaws.
      • Jo jo, já si zase vzpomněl na Desperados, ale to je taky pěkně starý.
  • Mňa by zaujímalo, kedy Techland vydá už x rokov odkladané FPS Dead Island, Warhound a Chrome 2. Hlavne na pokračovanie Chrome už čakám pomaly tak dlho ako na Duke Nukema.
  • Tak přesně takhle si přestavuju způsob, jak totálně zazdít skvělou hru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit