Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: The Cartel přenáší western do moderní doby
7.2.2011 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Moderní western??? Zní to sice pěkně, ale nejspíš z toho bude akorát šílená střílečka ve stylu CoD. Autoři se nechají až příliš stáhnout moderními zbraněmi (viz vrtulník na 2. obrázku) a když už, tak by to mělo být zasazeno nejpozději do 80. let. Takhle je z toho hodně cítit mix Far Cry 2 a Mercenaries 2.
-
-
když se podíváš na Tahle země není pro starý, tak to v jádru byl western jak prase - zasazený do podobných reálií, jako tohle. Pořádný western dělá spíš příběh a celkově syžet , zbraně nebo doba ani tak ne - bych teda řekl.
-
-
Tahle země není pro starý se ale právě odehráalo v 80. letech.
-
-
To ale zas nie je až tak ďaleká minulosť, a ak by si to nenapísal, ani by som si to nevšimol. Zo súčasnosti je ale napríklad vcelku slušné krimi Justified, ktoré má práve dosť citeľný westernový nádych.
Ja ináč prechod do súčasnosti chválim, i keď samozrejme dosť záleží na tom, ako to uchopia. Každopádne pochvala za to, že len nekopíruju sami seba. Predchádzajúce Juarezy som hral obidva aobba mi prišli ako dosť zábavné vecičky vo veľmi atraktívnom prostredí. -
Vidíš, máš pravdu, mně to ani nepřišlo podstatný .)
Jinak jsem tu zmiňoval toho Garciu a ten teda už je současný (v tom smyslu, že je zasazený do doby, kdy byl natáčený).
-
-
-
-
vypadá to zajímavě ale s UbiDRM si to necham ujít
-
Kravina, místo pořádného westernu, kterých je jak šafránu to přesunou do dnešní doby, aby hra zapadla mezi dalšími 30 fpsky.........
-
Dokud v tom nebudou zombie, proč ne...
-
-
už s tim začínáš bejt docela trapnej....
-
-
to sem byl vodjakživa
-
-
dik za přiznání ;) ...jestli se ti hry se zombíkama nelíbí tak je nehraj!!, vetsinou jsou jen ve hrach se zombie tematikou..tak když nemáš rád zombie tak je nehraj.. Nevim o žádnej hře kde by byli jakoby nasraný navíc a kazili atmosféru hry. Ale když myslíš..piš si to klidně dál ke každej druhej hře, já za trapáka nebudu .. :)
-
-
-
-
No, taky se mi jednička líbila víc, působila uměřeněji - proto doufám, že to v trojce nepřestříli, už dvojka mi přišla dost přeplácaná.
Taky se děsím povrchní symboliky: "jako borci, já vám nevím, jestli jako průměrnej hráč ještě pozná, že to je wester" "Ok, tak tam všem nasázíme klobouky a kabáty"...
Jinak proti přenesení do moderní doby nic nemám, spíš naopak, takové herní Přineste mi hlavu Alfreda Garcii, to bych si nechal líbit. -
Jediné co jsem hrála, byla jednička. Měla příběh, který chytne za srdce a moc se mi líbila. Ale co je tohle? Autoři chtěj zase vytřískat prachy na názvu. To bude zas neco rádobydrsnýho... Áchjo...
-
-
Jednička byla super, dvojka také ušla ale už to bylo takové předimenzované a příběh nebyl tak dobře podaný. Tohle bude nějaký hybrid, ale zase změna prostředí by mohla někomu sednout. Na druhou stranu western je to, kvůli čemu jednička táhla. Uvidíme.
-
-
Néééééééééééé!