Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Nedá mi to, ale musím znovu napsat, že při čtení recenzí mi občas činí problém se popasovat s vaším číselným hodnocením. Jan Slavík o novém Carmageddonu napíše, že je v otřesném technickém stavu, že podobně příšerně se hýbající hru nelze tolerovat, že v zalidněnějších scénách akce padá k jednocifernému FPS a na konci dojde k logickému závěru, že hru v podobném stavu nelze doporučit. Naprosto pochopitelné. Závodní hra prostě nemůže probíhat formou slideshow, to by se dalo s přimhouřením obou očí tolerovat snad u logické hry, adventury nebo tahovky.

    Následuje pětka, což je známka Průměrná, stojící mezi Dobrou šestkou a Otravnou čtyřkou. Možná by opravdu stálo za úvahu opustit stávající bodový systém, když se vám ani u podobně pokaženého remaku nechce udělit nějaké trochu textově korespondující číslo.
    • Pointa je v tom, že někteří lidé tu hru opravdu mohou hrát plynule a tím pádem si mohou vychutnat hratelnost a herní mechaniky, které jsou, podle mého názoru, skvělé.

      Já hru hraji na 30 FPS, což mně osobně stačí, a hru si užívám. Nicméně chápu, že spoustě lidem ta hra prostě funguje strašně, nebo očekávají stabilních 60 FPS.

      Hodnocení proto podle mého názoru celkem odpovídá.

      Jenom mě trochu mrzí, jak málo se recenze u C:R vyjadřují o naprosto bezkonkurenčním modelu poškození, který je alfou a omegou celé série. Jako kdyby byl takový model standardem ve všech závodních hrách, což ani náhodou není. Ten model je v podstatě světový unikát a má dokonce featury, které nemá ani BeamNG.
    • nightborne
      "Nemusí sem nutně patřit hry s opravdu vážnými problémy v hratelnosti nebo technickém zpracování, jak tomu obvykle je. I zdánlivě bezchybná, ale bezkrevná a nudu vzbuzující hra si zaslouží průměrné hodnocení. Dá se hrát, ale pokud najdete podobnou a lepší hru, rozhodně jí dejte přednost."

      To mi k tomu prostě sedlo. Protože herní kvalita tam vcelku je, že ano, akorát hrozná škoda tý technický stránky =).
  • Kedze ale vysla hra ako vysla nemozem sa ubranim tomu ze posledna porada sa niesla v style
    A: "Ta hra nieje uplne hratelna, to je jasne kazdemu po prvych 5 minutach"
    B: "Ale mne sa uz nechce na tom makat"
    A: "Tak skusme aspon vybrat nejake dalsie peniaze a nejak dostojne to dokoncit"
    B: "Kasli na to ovela viac z toho aj tak nevytrieskame"
    A: "A co fanusikovia?"
    B: "Co ja viem, mam dve hypoteky prachy som dostal a fanusikov je mi sice luto ale ja si nemienim nicit zivot dalsou robotou za malo muziky..."
    A: "No tak OK ved mne je to v podstate fuk"
    • Kedze neboli tlaceni do vydania ziadnym studiom ani marketingovym oddelenim mohli poprosit o dalsie peniaze ak potrebovali este trochu... backeri by to zrejme zatiahli. Ak mali prachov dost a potrebovali len trochu casu... som si isty ze fanusikovia by pochopili(hlavne po tej bete) ze hra proste potrebuje trochu viac casu. Kedze sa nestalo ani jedno neviem si predstavit velmi inu logiku toho timu.
  • RedEagle
    Viac by ma potešilo keby niekto z novou a lepšou grafikou vydal hru Interstate 76 . Ked už automobily tak poriadne.
    • Treba bude :P
  • Asi chceli ľudom ako ja, ktorí hrali carmgeddon 2 na stroji typu intel pentium 120 Mhz, 16mb RAM a 1mb SVGA grafika pri cca 15-20 FPS priniesť pravý nostalgický retro zážitok :D
  • Ristoro
    Souhlas s recenzí. Chtěl jsem si to koupit, ale samozřejmě prvně vždycky hru "vypůjčím", než se nechám napálit. Jsem rád, že jsem tak učinil, hratelnost vypadá perfektně, ale aby ba 4GB grafice hra nejela pomalu ani na medium na 60fps, to nemůžou myslet vážně.
    PS: Witcher 3 s obrovským světem bez loadingu, jede většině lidí naprosto v pohodě i na slabých strojích a Carmageddon, kde není kromě aut pomalu co vykreslovat nedává 60fps ani na GTX970-980.
  • A kdyz mi ta hra jede bez problemu, tak si mam pricist kolik bodu pane Slavik ?
    • Taky nechápu na co si tu všichni "odborníci" stěžují, mě to v Betě opravdu jelo tak, jak je to popisováno v recenzi ale teď po vydání plné verze je to OK. Tak nevím, jestli to všichni hrají na záchodové míse nebo si prostě jenom touží do Carmageddonu kopnout...
      • Na i7 na které rozjedu Unity na vyšší střední detaily, Witcher III na vysoký a GTA V skoro na max a v Carmageddonu mám na nízké detaily udržet stabilních hloupých 30 fps.
        O něčem to svědčí.
        Ale je mi to líto, čekal jsem.. doufal jsem v lepší výsledek.
        • donni1024
          kecas, mne to ide krasne cez 50fps na full HD a tak 35 - 40 v 2K.
          mam i7 4930 a 2GB 680gtx s 16GB ram.
          nepoznam ziadnu hru co by bola tejto podobna tak nemozem zrovnavat optimalizaciu, ale som si isty, ze ked das detaile na nizsie tak to pojde ok.
          hra nepodporuje sli a volant a pohlad z kokpitu, ale to je tak vsetko co mi na tom vadi, inak 8/10
        • *Problém udržet. Edit by se hodil.
  • lol podívejte na steam recenze, mně přijde na hlavu jak si lidi přečtou jednu recenzi a ještě k tomu na games (názor jednoho člověka) a hned píšou jak je hra špatná a podprůměrná a jak se nepovedla a že další kickstarter fail a podobná moudra
    • Ristoro
      Hra je to podle mě parádní, zachovali toho ducha série, grafiku vůbec neřeším. Jenže ta hra se hýbe hůř, než Wolfenstein, AC:Unity a Watch Dogs dohromady a všichni víme, jak špatné porty to byly. Ubisoft to třeba posr4l víceméně z vlastních peněz, jenže tohle financovali fanoušci, proto tady bude ještě větší hate.
      • nightborne
        Nejen podle tebe... "parádní" bych možná nepoužil, ale určitě splňující očekávání a příjemně zábavná. Jak už jsem psal, nebejt tý otřesný technický stránky, byla by tam ta sedma určitě =).
    • nightborne
      Já ti nevim, jak často monitoruješ jiný hry právě tam, ale 75% na Steamu opravdu není moc =).
      • Jj souhlas. Kolem 70 procent na steamu byva vetsinou tak 50-60 na metacritics
  • Přesně dle mého očekávání, ani po vydání se nedočkám spuštění hry od doby kdy jsem zkusil neotexturovanou alphu. Ale jistý pokrok tu je, ne že ne, už to neháže žádnou hlášku ani protivný zvuk, jen okénko "připravuje se spuštění hry", asi se řídí oním "naděje nikdy neumírá" a hráč tak platí za hodiny a hodiny kvalitní čakající zábavy doufajíc, že jednou se to třeba spustí. Děkuji, už se těším na přispění na další projekt, peníze se přece musí točit, třebaže v hajzlu.
    • :D každý den není posvícení.
      Na druhou stranu, proč své prachy nevymáháš zpět? Já bych to zkusil reklamovat.
      • Došlo k zásadnímu obratu. Odinstaloval jsem hru, stáhl znovu to 13 GB drobátko a PRÁSK, už to nezamrzne s věčnou hláškou "připravuje se spuštění hry", ale naběhne splash screen s Maxem a pak crash, aplikace "has stopped working"! Jooooooo, je to tam!
  • ja mam štyri titan X a jede mi to v pohode
  • Já chci recenzi (názor na hru) od Honzy Olejníka.
    • jnsCZ
      Bude ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit