Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně, já mám dokonce jnm gtx750 a jede to na medium na 60fps.
  • Jack1947
    Nakonec jsem tomu dal z nudy šanci, abych se jakž takž bavil ale ta opmtilizace je děsná to že to jede v 60fps s vsync ok ale ty nekolikasekundové trhy + delay to je nepřijemné kor u závodní hry, celé je to takové néúplně plynulé... achjo kdyby mysleli i na tu optimilizaci a to jsem si zprvu liboval jak se to změnilo. Na ovládání si taky úplně stěžovat nelze, prostě bud se s tím člověk naučí nebo hobude proklínat to samé i abesnce nebo podivná fyzika. Líbí se mi některé mody, jiné jako průjezd checkpointů moc ne, upgrady jsou vtipně řeěené ale celé je to supr.

    6/10 aspon za snahu vzkřísit mrtvou značku a skoro i dát hráčům to co tu dlouho nebylo asdakro všeho živého i neživého na silnici kdyby tam nebyli ty hroozné lagy ( pro rýpaly i lagy jsou v offline hře, jak jinak by se dalo nazvat několika sekundové trhání).

    Těch 30fps + propady jim odpustit fakt nelze vždyt měli dost času na to to vyřešit v alphě blbci...
  • ja mam štyri titan X a jede mi to v pohode
  • šestikolový policajt bude, vývojáři ho dodají v update stejně tak i pásová vozidla
  • Taky nemam problem s vykonem a to mam 5 let starej komp ... nakroutil sem na CR 170+ hodin a jako nevim no ... proc lidi tak prskaj a bublaj... a spousta z tech kecalu se ani neucastnila KS kampane...
  • Naprosto souhlasím! Možná ještě ten nejsilnější policajt mohl mít o nápravu víc a být větší, jako v původní hře. Také doufám, že přidají další vozidla a mapy. FPS je od bety lepší, ale pořád to není ono...
  • donni1024
    kecas, mne to ide krasne cez 50fps na full HD a tak 35 - 40 v 2K.
    mam i7 4930 a 2GB 680gtx s 16GB ram.
    nepoznam ziadnu hru co by bola tejto podobna tak nemozem zrovnavat optimalizaciu, ale som si isty, ze ked das detaile na nizsie tak to pojde ok.
    hra nepodporuje sli a volant a pohlad z kokpitu, ale to je tak vsetko co mi na tom vadi, inak 8/10
  • Došlo k zásadnímu obratu. Odinstaloval jsem hru, stáhl znovu to 13 GB drobátko a PRÁSK, už to nezamrzne s věčnou hláškou "připravuje se spuštění hry", ale naběhne splash screen s Maxem a pak crash, aplikace "has stopped working"! Jooooooo, je to tam!
  • *Problém udržet. Edit by se hodil.
  • Na i7 na které rozjedu Unity na vyšší střední detaily, Witcher III na vysoký a GTA V skoro na max a v Carmageddonu mám na nízké detaily udržet stabilních hloupých 30 fps.
    O něčem to svědčí.
    Ale je mi to líto, čekal jsem.. doufal jsem v lepší výsledek.
  • Pillars of Eternity bylo perfektní izometrický RPG a po letech jsem se v tomhle žánru her bavil.....ale cca 14 dní. Tušim, že tu hru už nikdy nenainstaluju a nezanechala ve mě z dlouhodobýho hlediska žádný extra vzpomínky. Baldur byl a je jinej a vím, že bych si ho za 5 let s chutí dal znova po xypsilontý ))
  • Taky nechápu na co si tu všichni "odborníci" stěžují, mě to v Betě opravdu jelo tak, jak je to popisováno v recenzi ale teď po vydání plné verze je to OK. Tak nevím, jestli to všichni hrají na záchodové míse nebo si prostě jenom touží do Carmageddonu kopnout...
  • Pointa je v tom, že někteří lidé tu hru opravdu mohou hrát plynule a tím pádem si mohou vychutnat hratelnost a herní mechaniky, které jsou, podle mého názoru, skvělé.

    Já hru hraji na 30 FPS, což mně osobně stačí, a hru si užívám. Nicméně chápu, že spoustě lidem ta hra prostě funguje strašně, nebo očekávají stabilních 60 FPS.

    Hodnocení proto podle mého názoru celkem odpovídá.

    Jenom mě trochu mrzí, jak málo se recenze u C:R vyjadřují o naprosto bezkonkurenčním modelu poškození, který je alfou a omegou celé série. Jako kdyby byl takový model standardem ve všech závodních hrách, což ani náhodou není. Ten model je v podstatě světový unikát a má dokonce featury, které nemá ani BeamNG.
  • Pro mě osobně je s tou hrou skoro vše v pořádku až na optimalizaci. Hra je to skvělá a zábavná, ale jako softwarový produkt je to špatný. Snad to v dohledné době zvládnout zoptimalizovat.
  • drasta
    Mne ti taky funguje az na obcasny "lagy" ale hraju to snad na medium a FPS stejne zadna slava. Ale je fakt ze naposledy jsem to hral 14 pred releasem. Treba vydali nejakej superpatch kterej najednou celej Carmagedon strasne moc zoptimalizoval.
  • Pfuj, takovej odpornej hnus může dneska někoho bavit aby to hrál? *10*
  • nightborne
    Samozřejmě, problém je mezi klávesnicí a židlí všech herních novinářů na světě a gigantický záplavy lidí, co si na to stěžuje na Steamu i na fórech vývojářů... ale konkrétně tobě to zrovna jde, tudíž pravda je nevyvratitelná, že *7*
  • Jo slideshow *1* Zajímavé mě i ostatním to funguje normálně že by to bylo strojem nebo spíž problém mezi židlí a klávesnicí jako ostatně ve většině případů *5*
  • odpověď pro Monetizace na entou ... s Tvojí odpovědí nesouhlasím. Hra má určité nedodělky, jako každá druhá dnes. Ale příspěvkem co jsem napsal, jsem chtěl ostatním pouze zdělit, že v mém případě se neděje to, co psali v recenzi. Hra mi nepadá, beží mi dobře a stabilně. Hru jsem koupil na steamu v early stádiu s carma 1,2,TDR2000 v akci cca za 15eček, tak to tolik neřeším proti budoucím kupcům. Musí sami zvážit jestli jim ten kup za to stojí nebo ne. *3*
  • Asi chceli ľudom ako ja, ktorí hrali carmgeddon 2 na stroji typu intel pentium 120 Mhz, 16mb RAM a 1mb SVGA grafika pri cca 15-20 FPS priniesť pravý nostalgický retro zážitok :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit