Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Škoda. Chvíli jsem zkusil a ta hratelnost tam je. Veliká škoda té technické stránky.
    • prudislav
      řek bych že to bude ideální kandidát na vánoční steam slevy jestli se jim do tý doby podaří vyladit framerate. A podle toho co píšou na Carma-foru a na steamu tak na to maj i speiální tým co to má řešit tak uvidíme
      • Odulin
        Souhlas. Jestli se jim to podaří dát nějak technicky dohromady, tak do toho půjdu. Ta zábavná carma hratelnost tam pro mě prostě byla. Tak nezbývá než držet palce, byla by to trochu škoda.
  • Vážená redakce, ačkoliv se moc nezapojuji mezi pisálky do diskusí, tak mi minimálně nedalo vaše hodnocení optimalizace hry. Neříkám, že by nebylo na čem zapracovat, ale osobně žádné poklesy snímků o kterých píšete nevím. Grafická stránka by mohla být jako vždy lepší, ale Carmageddon jsem vždy bral jako oddechovku, která měla hlavně bavit a to se zde z mého hlediska studiu povedlo na lepší hodnocení. Ani v předešlých dílech nešlo zdaleka o to aby to bylo o nečem jiném. Vždy bylo na výběr, projet všechna kola, zničit nepřátelé nebo obyvatelé .. zde je to to samé + nějaké zpestření v podobě splnění i jiných úkolů. Moje i5 4670 a R9 280X zvládá hru na plné detaily ve FHD v rozmezí 35-60fps stabilně cca 45fps. Netuším kde máte chybu v PC, ale ve hře to nejspíš taková chyba nebude. Nechci tímto říct, že hra je TOP, ale jako relax zcela plní to, co jsem osobně očekával a chápu že mnozí nebudou souhlasit. Nemusí .. jen tím chci říct, že by hodnocení her mohlo být poctivější, kdy může odradit spoustu potencionálních kupců. moje hodnocení je 6,5- 7/10 .. hra má co dohánět, ale taky má co nabídnout. Optimalizace není kámen úrazu a hratelnost také ne. Hru hraji na Xbox ovladači a hra funguje výborně .. mějte se a pařbě zdar! *4*
    • nightborne
      A tak to taky přesně má být, protože spoustě potencionálních kupců by to absolutně nešlo hrát. Že máš zrovna štěstí a jde ti to v pohodě je samozřejmě fajn, ale já a mnoho jiných ho nemělo, a to se u hry prostě nesmí stát.

Kdyby byla hra technicky v pořádku, dal bych cca tu sedmičku taky, to jenom tak pro pořádek =).
      • Určitě s tebou souhlasím, že něco takového se stát nesmí. Moje reakce směřovala na redakci, kdy jejich do nebe vyhnaná sestava s i7 a GTX 770 to skoro nerozdýchala už na startu. Kdy uvádí že se skoro nedostali přes 35fps .. chtěl jsem sdělit ostatním, že hra umí běžet i normálně. =)
        jinak 7/10 je podlě mě akorát .. *4*
        • nightborne
          Jenže to je právě ono, ty, a určitě i jiní, měli štěstí, že jim to běží v pohodě, zatímco mně to třeba běželo strašně a spoustě dalších lidí taky, včetně jiných herních žurnalistů - namátkou ze zahraniční publikace:
          "Whenever it feels like working, it delivers the Carmageddon we all now and love, but you should rather wait and hope it's all fixed before buying it."

Což je přesně parafráze toho, co je i v recenzi na Games =)
          • Jak jsem psal, souhlasím s tebou a je to velký problém. Nezbývá nic jiného než čekat, že se dostaví patch, který hru opraví do hratelné podoby i pro ostatní hráče a hru si řádně vychutnají *3*
            • odpověď pro Monetizace na entou ... s Tvojí odpovědí nesouhlasím. Hra má určité nedodělky, jako každá druhá dnes. Ale příspěvkem co jsem napsal, jsem chtěl ostatním pouze zdělit, že v mém případě se neděje to, co psali v recenzi. Hra mi nepadá, beží mi dobře a stabilně. Hru jsem koupil na steamu v early stádiu s carma 1,2,TDR2000 v akci cca za 15eček, tak to tolik neřeším proti budoucím kupcům. Musí sami zvážit jestli jim ten kup za to stojí nebo ne. *3*
            • Takze souhlasis s redakci, ze je lepsi nekupovat kvuli nedodékum? :-P
  • Pětku si tento paskvil snad ani nezaslouží. Kdo si chce zahrát Carmageddon, tak ať si dá orig jedničku a ne tento zmršený amatérský humus. Sebelepší optimalizace tu hru nezachrání, kdyby to vyšlo před 10 lety, možná by to bylo o fous lepší.
    • vzhledem k tomu, jak to dle recenze dopadlo, bych spíš preferoval druhý díl.
  • dex dostane 7 a tohle 5? kvalitativne si je to uplne rovny, tohle je mozna i zabavnejsi a min zabugovany,takze tohle by melo dostat 5 a dex 4...
    • Vogon
      Tipy na to, jak nevypadat, jako hlupák na internetu:
      1)Mé oblíbené : "Recenze začíná až pod číslem.".
      2)Recenze a hodnocení prezentuje názor JEN A POUZE autora, nikoli názor tvůj, či názor většiny. Pokud chceš vyjádřit nesouhlas, nejlepším řešením je napsat recenzi vlastní.
      3)Než něco napíšeš, tak si to přečti a oprav gramatické chyby.
      • Neviem, kde ty a tebe podobní stále beriete, že recenzia prezentuje len názor autora?! (No vážne, kde?)
        Definícia: Recenzia je OBJEKTÍVNE zhodnotenie hotového, publikovaného diela. Jej prvú časť tvorí stručná informácia o recenzovanom diele, po nej nasleduje objektívny a vecný pohľad a nakoniec hodnotenie.
        Ak by šlo o názor autora, tak sa to volá NÁZOR a nie recenzia. Autor je profesionál a musí sa vedieť čo najviac odosobniť.
        • jeanczarny
          Recenze nikdy neni objektivní, vždycky záleží na osobě, která ji píše. Protože na to, abys něco zhodnotil musíš mít názor a ten se člověk od člověka liší. Pro zábavu a poučení doporučuji 100% objektivní recenzi Jima Sterlinga: http://www.destructoid.com/100-objective-review-final-fantasy-xiii-179178.phtml
        • nightborne
          Recenze je subjektivní útvar, vždy byla, vždy bude. A zrovna v této snad vidíš něco neobjektivního, mimochodem ;)?
  • Ja som ziadne technicke problemy s performance nepostrehol. Ziadne fps dropy na jednociferne cisla, ziadne mrznutie obrazu. A to mam gtx960. Ale tokeny a nutene opakovanie trati vadi aj mne.
    • Přesně, já mám dokonce jnm gtx750 a jede to na medium na 60fps.
    • Já mam teda a HD5870 a mrznutí obrazu tedy pociťu ji a na nejnižší nastavení *1* , ale i tak jsem odehrál 7 stejdží. Štvě mě ale spíš otřesná nahrávací doba, čekat na závod 5 minut... Zkrátka podle recenze: Technicky na houno, ale zábavná ta hra je.
  • Po Pillars dalsi kickstarter error - neco je spatne.
    • del0
      Error maximálně tak ve tvém mozku.
    • Magister_Peditum
      S Pillars je něco špatně? Jsem si při hraní ničeho nevšiml...
      • Pillars of Eternity bylo perfektní izometrický RPG a po letech jsem se v tomhle žánru her bavil.....ale cca 14 dní. Tušim, že tu hru už nikdy nenainstaluju a nezanechala ve mě z dlouhodobýho hlediska žádný extra vzpomínky. Baldur byl a je jinej a vím, že bych si ho za 5 let s chutí dal znova po xypsilontý ))
  • Keyz
    To tedy dopadlo...

Jinak se divím, že to je vůbec na 5 - Průměrná. Takto průměrnou hru bych nehrál. V takovém lajdáckém provedení.
  • Corvus
    Aniž bych do někoho chtěl rýpat, tak mě osobně tenhle projekt smrděl od prvního zveřejněného obrázku... A můj dojem se potvrdil.
  • jebus
    Zrovna Carmageddon je hra, která nepotřebuje fotorealistickou grafiku, ale zaslouží si neotřelou výtvarnou stránku. Což tenhle "vymoddovanej" TDR 2000 nemá. Škoda.
    • když už tak vymodovaná dvojka, toto nemá s TDR 2000 absolutně nic společnýho... když chceš urážet tak se aspoň trochu snaž
      • jebus
        Podle sebe soudím tebe? Absolutně jsem neměl v úmyslu kohokoliv urážet, pokud tak píšeš příspěvky ty, je to tvůj problém, ne můj.

Moje hodnocení se naopak týkalo toho, co potvrzuješ sám. Reincarnation připomíná spíš vymoddovanou hru z devadesátek, nikoliv autonomní, vizuálně originálně pojatý titul, který alespoň vzdáleně připomíná třetí tisíciletí.
  • ja to mam kupene uz dlho, ale caro z povodnych dielov sa nejako vytratil, grafika na dnesnu dobu sa mi nepaci aj hratelnost sa mi velmi nepozdava, este by som napisal ze lepsia hratelnost bola v rannajsich fazach early access hoci to trhalo, finalna verzia mi vobec nepada a neseka ... vsetko na full i74790K a gtx 970

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit