Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    Super recenze, ktera me dost pobavila. Dekuji! Otazka pro hrace: objevil se uz nejakej patch, ktery by to zasekavani opravil? Ci zprava, ze se na nem pracuje?
    • http://www.carriercommand.com/updates/
      • kostejnesmrtelny
        1.02 je naprosto k ničemu, neopravilo to ani prd.
  • Keyz
    Jsme zvědav jestli někdy bude AI opravená a to samé bugy.
    Vydat v takovém stavu to je ostuda.Jak bylo řečeno v recenzi nejde to hrát aniž bych nemusel přepínat mezi jednotkami a doufat,že se to povede.
    Tedy možnost rozdávat rozkazy a kochat se bojem zde vůbec nejde.Pak těch 7 je opravdu hodně.Hra kde prostě musím hrát nějak protože je AI na prd.To je strašné..

- Btw škoda,že tam ukázán případ z textové recenze.Kde transportér boural tak dlouho do zdi až vybouchl *1*
  • Fakt som sa nasmial *3*
    Uplne pohodova recenzia , oddychovka po tazkom pracovnom dni *13*
    Inak celkom zaujimava hra az na tu dementalnu umelu inteligenciu
  • Jako by se u Bohemia Interactive ta kvalita UI nedala předvídat :) Stačí se podívat na Armu 1, kde i po napatchování byla úplně na ****. Arma 2 to sice o něco vylepšila, místy znatelně, ale je pravda, že jsem jí hrál až 2 roky po vydání, takže nevím, jak to tam bylo po vydání...
    • USER47
      Jen dodám, že to nedělala přímo bohemka, nýbrž pražský studio Black Element, který bohemka koupila.
      • Vida, tak to je pro mě novinka :) Ale zase na druhou stranu, když už je koupili, tak měli pohlídat kvalitu při vydání... :)
    • FeebeEWN
      jednička byla legendární :) ta v původní verzi nešla ani hrát dýl jak pár minut. pak se zahltila pamět a počítač se kousnul :D pomohl jenom restart
    • * hned po vydání
  • ten prehravac je tak naho*no ze to uz snad vic nejde
  • kocovina?
  • Ono těžko říct jak je na tom AI,která si sama vypočítává trasy.S tak členitým a složitým terénem se to nedá porovnat s žádnou jinou hrou(snad jen s armou).U mant jsem neměl vůbec žádny problém.U walrusu to je složitější.Trasu si vypočíta celkem dobře a překvapilo mě,že dokáže prokličkovat i mezi stromy.Problém je když jsou všechny u seba a zadate jim přesun,to pak do do sebe naráží,nebo někde uvíznou.Tahle hra se ovšem nedá hrát jen z pohledu strategické mapy.Ale těch jednotek není zaze tolik a já si tu hru skvěle užil.Samozřejmě to bude chtít ještě vyladit+přidat multiplayer a bude to pecka.V dnešní době kdy se hry neůstále zjednodušují je tahle hra jako z jiné planety.Mám rád hry od BI,je to něco jiného.Oni nedělají hry hlavně pro zisk ale protože je to baví.Mají sice svoje mouchy,ale ta podpora s jakou o své hry pečují je nevídaná.Těm,kterým se to nelíbí,tak at to prostě nehraje
  • Tleskám ! Je to nejdna z nejlepších video recenzí, kterou jsem slyšel na českém herním webu. Opravdu smekám... To je pravá profesionalita, děkuji.
  • Jako s Red Orchestrou 2 .... za rok tu bude hra, která bude mít jen těžko konkurenci...v tomhle stavu ale zatim ne-e

I když by mě zajímalo, jestli už Lukáš hrál po aplikování prvního patche (který vyšel v den vydání hry)
    • janchor
      Ano, hrál a natáčel jsem verzi 1.02.
  • Výborná videorecenze! Parádně jsem se u ní pobavil. :D Jinak hra se mi moc líbí, doufám že Bohemka AI brzy opraví.
    • :) Bohemka AI zatím vždy opravovala tak , že doporučovala pořítit lepší HW :/ ... jste na to připraveni ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit