Přejít na výpis diskuzí
Carrier Command: Gaea Mission - videorecenze
14.10.2012 | Lukáš Grygar
97 příspěvků
-
Naprosto trefná a pravdivá recenze!! Souhlasím se vším, taky jsem zažil CC na 8bitech :)
-
Pekna recenze a moc za ni dekuju :)
-
7 je až moc, pro mě odpad
-
-
já jsem spokojenej
-
-
Možná toho znám ještě hodně málo, ale pro mě je Lukáš Grygar nejlepší český novinář. Originální, navíc vždycky dokáže vystihnout podstatu věci. Čím častěji Grygara, tím spokojenějšího má moje holka ogara. ;-)
-
-
CoŽE?
-
-
Jednoduše. Newborec je ogar, což je nářečně pro chlapa tuším. A má holku. No a když se newborec podívá na recenzi, je spokojenej. Tudíš má jeho holka spokojenýho ogara. Captain out.
-
Ach jo, asi to nebyl nejdůmyslnější příspěvek, ale aby to člověk nepochopil, to musí mít hodně nízké IQ.
-
-
Víte, co mě na herních nerdech strašně baví? Pokud můžou, tak vždycky do příspěvku k diskuzi nějak vloží, že mají přítelkyni :DDD Já vás hoši, miluju :D
-
-
Asi je tam nejaka souvislost mezi videorecenzemi Lukáše Grygara a jeho erekci.
-
-
:-D
-
V tom případě se s tou holkou asi přepsal.
-
-
-
-
Souhlas. Tomu rikam recenze. Recenze prospikovana frustraci recenzenta zniceneho z tuposti teamu, ktery pres vsechny dokonale systemy dokaze leccos pokazit nedurazem na zakladni pilire hry.
btw. posledni dobou jsou videorecenze na games jeden z duvodu, proc se sem vracet potom, co proctu zahranicni weby. -
-
tak se na ně nedívej, ale spíš si to zahraj a pochopíš.
-
-
Delal sem na tom zrhuba dva roky zpet jako tester a takhle dorubana ta AI teda nebyla... svoje mouchy mela, ale podle toho co o tom ted slysim tak je to tak 100x horsi... mno a nebo od te doby udelali teren a pathfinding clenitejsi... tezko rict... kazdopadne je to (jako obvykle od bohemky) desna ostuda... *7*
Jo a jeste bych se rad zastal Raista jakozto hlavniho programatora... nevypada tak jako na obrazku *15* a delal co moh... bohuzel nejvetsi problem celeho toho projektu byla jeho tahlost kdy se kolikrat menili technologie atp. a nakonec je z toho enginu docela slusnej paskvil *9* -
jako maly jsem na carrier command vzdycky nechapave ziral a byl tak leda schopen vypustit manty a walrusy, takze to spojeni moc nemam. kdyby se aspon mohlo na rizeni jedne lodi + prislusnych jednotek mohlo podilet vice lidi.
-
A zase. Proč musel celou recenzi zprznit jedním vtipem? Kdyby tam nechal jen ten poprvé a pak ten poslední na konci, bylo by to vtipné. Opakovaný vtip přestává být vtipem, natož pak několikrát opakovaný, jakkoliv je krutě pravdivý.
Ve fix bych nedoufal, na tohle se, spolu s dalšími nešvary upozorňovalo v betě a jak vidíte, k žádné opravě nedošlo. Když to neopravili za toho půl roku nebo jak dlouho běžela ta beta, tak teď už těžko. -
-
koukam, ze ti unika hlavni myslenka schovana za temi opakovanimi a pritom zapusobila tak jak mela. zajimave :).
-
-
No to máš asi pravdu, že mně uniká. Nechtěl bys mi to teda objasnit? Ukaž mi, babičko, "jak se na lopatě sedí". *4*
-
-
cilem recenze je ti co nejlepe priblizit zazitek ze hry autora recenze a co nejlepe popsal veci, ktere by te mely zajimat. kdyby se ten vtip objevil jen jednou tak by si nepocitil tu frustraci, kterou zazival autor recenze a proste si to zametl pod koberec jen jako jednorazovy "vtip k zasmani".
-
-
Aha, tak to jo. Kde je ale potom vtip k akceleraci myši? To je totiž taky pěkně frustrující.
-
-
odpoved se nabizi: recenzenta to neprudilo, protoze si toho nevsiml. to jestli je to dobre nebo spatne je druha vec :).
-
-
-
-
-
-
Ukradnuty napad, odflaknuta AI, hratelnost pri bode mrazu. Ale hodnotenie 70%. Keby bola toto hra od Slovakov, dostala by hodnotenie menej ako 30%.
-
-
" Keby bola toto hra od Slovakov, dostala by hodnotenie menej ako 30%." Tím sis hodnotu příspěvku značně pokazil.
-
AI stoji za prd ale hra jako takova fakt neni az tak hrozna. Dokud jsem nenarazil na bug v kampani ktery mi znemoznil dostat se dal a musel bych loadovat 3 dny nazpatek me to fakt bavilo i kdyz jsem se musel prat s AI.
-
-
Byl sem zvedavej jak to dopadne. Nejsem zadnej gamesnik ale carriera si obcas na STcku pustim. Vlastne i na TTcku. A jak vidim, nema cenu utracet za tohle .... Zlaty ATARI a hry co na nem mame.... *3*