Přejít na výpis diskuzí
Castlevania: Lords of Shadow 2 - recenze
25.2.2014 | Daniel Kremser
154 příspěvků
-
Raz sa tu všetci sťažujú ako dobre ohodnotil recenzent hru....a neskôr zase ako slabo (nehľadiac na to, že mnohých irituje len číselné ohodnotenie)....recenzent sa proste ľuďom nezavďačí.... *13*
-
-
No ono sa nedá zavďačiť každému, ale treba hodnotiť objektívne. Z recenzie mám dojem že autor tento žáner nijak neobľubuje(len ignorant by spomínal AC v recenzii na totálne odlišnú hru). Spomínať Bayonettu, ako ju vykradol, ako, nechcem byť hnidopich, ale castlevania bola skorej....... Na grc. Recenzia ako keby mne dali recenzovať album od nejakej rihanny či rytmusa, poprípade fifu. A ešte to autor hral na klávesnici a myši *11* . Diletantstvo za diletantstvom. Tento recenzzent by mal recenzovať akurát tak minihry na FB.. Fakt nepatrím k ľuďom čo by zhadzovali recenzenta kvôli slabému ohodnoteniu hry, ale toto je moc.. vlaste moč, ani za to táto recenzia nestojí, čítal som už aj užívateľské recenzie (myslím vo všeobecnosti, nie konkrétne na túto hru) čo boli profesionálnejšie a objektívnejšie.
-
lenže ide o to, že takto ohodnotil hru, ktorú robili talentovaní ľudia, ponúka masívnu 20 hodinovú hratelnosť, prepracovaný RPG systém, zábavný backtracking a open world mapu, kde sa odomykajú postupne nedostupné lokácie, zábavné challenge, úžasné súboje s bossmi a prepracovaný príbeh!!! A to je ten problém....a potom príde výplod na nejakú indie srajdu alebo nové copy paste NFS alebo čokoľvek od EA a dostane 8-9/10
a to je problém!!! -
-
kdyby byla pravda co pišeš tak nedostane 5 *1* hele tak sis ji koupil a baví tě super pro tebe ale ostatním to necpy *7*
-
-
Jenomze user hodnoceni je vysoke a nejen na metacriticu.
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/castlevania-lords-of-shadow-2
Spis je divne ze recenzentum se libi hry,ktere se hracum nelibi nebo primo hnusi:
NFS Rivals,Cod Ghost,...
A hry ktere se libi hracum se zase nelibi recenzentum *1* .
Dival bych se spise na user hodnoceni nez na recenze. -
-
Ted jsem se mrk i na steam a same pozitivni recenze, 0 negativnich.
Problem je , ze hru hodnoti nekdo, kdo ma radsi jiny zanr a pak je hned nizke hodnoceni. -
-
dej tomu trochu cas
-
-
-
-
-
-
Jestli to chápu správně, tak je to celkem dobrá hra, která ničím moc nevyniká, ale zabavit dokáže? Plus horší technické zpracování (což je mi u zadnice, hlavně když level design je dobrý). Vhodná spíš pro hráče s malými zkušenostmi v oboru mlátícíh her (páč se nebude rozčilovat že A je okopčeny ze hry 1, B je ze hry 2 a C je ze hry 3)?
To by mohlo být pro mne. Jedinou mlátičku mám zrovna první díl a za sebou jenom pár hodin v testu po instalaci hry. -
Upřímně je mi u prd3le, že autor brečí, že nemá to grafiku jako Crysis3 a údajně kopíruje GoW, PoP nebo Bayonettu, mnohem důležitější je pro mě, jakou bude mít hratelnost a jak mě bude bavit, takže pokud to bude dobrý jak jednička, tak si tuhle určitě taky zahraji.
-
Vidím, že už se začínají rozdávat i nižší známky, jen špatným hrám... Jak Thief tak tohle si podle mě 5-6ky nezaslouží , už jen kvůli tomu, že takových her není mnoho.
-
Hral autor recenzie vôbec jedničku, ktorá bola geniálna?? Lebo v recenzii sú voľajaké scestné prirovnania k sra*ke Asassins Creed a MGS Revengaence, ale konotácie k prvotine chýbajú.
Hrať pôvodne konzolovú exkluzivitu na PC a ešte k tomu myšou?? WTF? to už ozaj zavání totálnym ignorantstvom a vypichovaniu hníd....
K hre sa vyjadrovať nebudem, ale recenzia je ako je už tradícia totálne úbohá a nestojí ani za prečítanie....
úbohá grafika? Veď prvá Lords of Shadow patrí k art skvostom....a okrem toho keď som minule kritizoval nadhodnotené indie hry, bolo mi povedané, že hry sa hodnotia rovnaký merítkom a grafická stránka o hodnotení nerozhoduje, tak si neodporujte!! *16* *16* -
Vtípek pro dnešní večer. :D Nejlepší, že jsem si to jenom prošel a hned vidím jen ty negativa a ještě k tomu to pere do očí. To je tolik slov, že je něco negativní jako kdyby to psal pěkně naštvanej pesimista, kterej stojí na mostu a chce skočit.
-
Hrozná recenzia. Keby som nehral demo, aj autorovi verím. Nájdite si ľudí čo vedia hodnotiť objektívne. Lebo nieje možné, aby tu autor mlel o konkurencii, a spomínal Ezia. Môj bože. MGSR dostane 8 a C2 5? Niežeby som si zakladal na hodnoteniach a konkrétne na tejto sérií ale, toto už nejde označiť ani za subjektívnu recenziu. *11*
-
Tak za prvé si myslím, že hra vypadá dobře. Možná že to je otázka vkusu, ale mírně mi to připomíná Darksiders, což je pro mě rozhodně plus. Pro mě to byla očekávaná hra a recenze mě neodradí. Přeci jen to známe tyhle recenze, vzpomínám na Legendary nebo Blacksite Area 51, dostaly hrozné hodnocení a přitom mě zaujaly mnohem víc než třeba naše legendární CoD.
-
-
souhlas, navíc rubaček alá Darksiders je jako šafránu *3*
-
-
Chtěl bych se zeptat AUTORA RECENZE, jestli hrál první LoS, pokud ano, co se mu na pokračování o proti předchozímu dílu líbilo nebo nelíbilo (podání příběhu, souboje, bossové atd.), jestli se mu líbila víc jednička nebo dvojka. PS: nebrat jako provokaci *3*
-
Kdo je proboha Daniel Kremser? 5 na games = dobrá hra pravděpodobně, rozhodně tomu dám šanci oproti většině 8čkových her co tu tihle profíci recenzují.
-
-
to mas jako s novym Thiefem - recenze prumer, nebo lehce nad a kdyz ctes ohlasy samotnych hracu, tak 90 % si hru pochvaluje
-
-
Konkrétne ktorého Thiefa si 90% hráčov pochvaluje? Toho, čo má uživateľské hodnotenie 4.7?
-
-
bez na steam a cti
-
-
-