Přejít na výpis diskuzí
Castlevania: Lords of Shadow 2 - recenze
25.2.2014 | Daniel Kremser
154 příspěvků
-
"...která navíc ani dobře nevypadá."
Ale copak? Příliš mnoho pixelů na váš vkus? -
-
Ano a proto má průměrné hodnocení ještě nižší než tady na games. Tyhle pseudokecy o Indie scéně jsou už fakt ohrané, když to používáte u každé druhé recenze, kde se Vám nelíbí hodnocení....
Jinak teď to hrajeme na Xboxu (cca 5 hodin celkově máme odehrané na kolejích) a oproti jedničce je to rozhodně slabší. Ti, co ale milovali jedničku, ti si vesele můžou přičíst dva body k hodnocení. Pro zbytek je to pěkná hra, kterou ale po dohrání zapomenete o čem vůbec byla. -
-
sú práveže málo výrazné :) takto sa to berie ako zlá grafika, ak by ale boli až neprirozdene viditeľné, vtedy by sa to už bralo ako artštýl ;) :DD
-
Neni to indie, nesmi to mit viditelne pixely
-
-
Výsledný hodnocení nijak nekomentuju. To je věc recenzenta jakou známku dá hře a taky jeho zodpovědnost, ale apeluju na Games ohledně textu téhle recenze a autora:
- nikoho neobviňuju! ale recenze vypadá jako když autor hru moc nehrál a spíš to napsal na základě přečtení jiných textů na netu a podíval se na nějaké letsplaye
- špatně se to čte a je to takový, že to ani nepůsobí jako celek
- kolikrát i recenze od čtenářů Games je výmluvnější než Kremserovo psaní
- Kremser píše strašně a to nejen v téhle recenzi, vůbec nějak nepopíše herní mechaniky a nevěnuje se vůbec detailnějšímu popisu herní náplně
- Kremser najednou píše o negativech a v další větě o tom dobrém na Castelvanii a pak zase rozebírá něco úplně jiného
- recenzuje PC verzi a přitom nevěnuje vůbec grafickému nastavení, náročnosti a jak hra třeba plynule běží
Petra Poláčka mám za zkušenýho žurnalistu a nechápu jak takový Kremserův článek může z pozice šéfredaktora vypustit do éteru.
Jinak všem doporučuju recenzi na youtubu od TotalBiscuit, protože takhle se pane Kremsere dělají profesionální recenze na PC hry. -
-
TotalBiscuit nedělá recenze. WTF Is... jsou první dojmy po několika hodinách. Navíc to video trvá 40 minut. Kdybys udělal přepis jeho komentáře, bylo by to daleko delší, než normální recenze co má 15 odstavců. Tím se teď nevyjadřuji ke kvalitě této recenze. Jen si myslím, že porovnávat sebelepší psanou recenzi s WTF Is... není vhodné.
-
-
Tady jde o to, že on tím řekne v podstatě všechno, co potřebuji vědět. Na základě Totalbiscuitových "prvních dojmů" jsem si vlastně Thiefa předobjednal. Recenze by nás měla o hře informovat a kdybych si měl Castlevanii předobjednat na základě této "recenze", tak by se tak asi nestalo.
-
souhlas, srovnávat se to moc nedá, ale tady asi zmátlo to, že ty první dojmy z WTF TotalBiscuita o samotné hře řekly víc než tahle recenze, která by měla nějak sumarizovat celou hru :)
-
-
bejt hnidopich tak napíšu, že tb nedělá recenze ale první dojmy
-
Souhlasím. TotalBiscuit má skvělé recenze. I po všech těch kritikách na Thiefa jsem se podíval na jeho recenzi a on byl z toho vyloženě nadšený.
-
-
"Vyválet v benzínu a pak zapálit by zasloužili především vývojáři zodpovědní za ovládání."
vážně tohle autor recenze napsal? přijde mu normální dělat takováto násilná přirovnání vůči autorům? nebo mu to přijde vtipné? -
-
Jop bolo to dosť hrubé a amatérsky okazale
-
mne príde vtipné že to recenzent hral za pomoci myši a klávesnice. To ako keby v Bike časopise recenzent zhodil nový bicykel preto, lebo ten debilný výrobca tam dal tretry a jemu sa v kanadách tak blbo jazdilo....
-
-
Hra na PC by měla jít bez problému ovládat pomocí myši a klávesnice. Pokud nejde je to špatně.
-
-
Chod to povedat autorom project cars. Ak to bude blbo ovladatelne pomocou mysi a klavesnice ze je nieco zle potom....
-
-
Simulátor vyžadující speciální ovladač je něco jiného než pitomá mlátička. V té hře není nic, narozdíl od simulátorů, co by nějak rozšiřovalo herní zážitek vyžadováním extra ovladače. Je to jen odfláklý port ignorujicí bežné ovládací rozhraní počítače.
-
Live for speed šlo hrát na myši krásně, chlapci a dívky co dělají Project Cars to jistě zvládnou taky *4*
-
-
Nemusi.. Obzvlášť v pripade hack and slash kde mnoho početné komba sa proste k+m robia zbytočne obtiazne
-
něco jako Dark Souls a jeho "zmáčkni kolečko pokud chceš otevřít dveře" u PC verze *1*
-
-
-
doporučuji vyhledat ve slovníku slovo nadsázka, ne každý kdo napíše "za tohle bys zasloužil pověsit za koule do průvanu" má například ve svém sklepním dungeonu mučící zařízení na věšení lidí za pohlavní orgány, zrovna tak když ti někdo řekne "jdi se zastřelit", většinou ten člověk nečeká že za rohem vytáhneš revolver a vysřelíš si mozek z hlavy
-
-
Jsi kok.t a zabiju tě mačetou, aneb není nadsázka jako nadsázka *1*
-
-
*1*
-
-
nadsázka je fajn věc, ale i ta by měla mít své meze. obzvlášť u recenze bych očekával nějakou kreativitu. přát si někoho vyválet v benzínu a pak zapálit... ehm. jako trest pro autory za zmiňované ovládání mi to nepřijde normální ani jako nadsázka...
-
nadsazka v tomhle duchu je jednoduse spatna nadsazka, nechapu pro neco takovyho obhajujes
-
-
ani nevis jak jsem rad, ze se nad tim nekdo pozastavil
-
-
Ja se nad tim nepozastavil nejen proto ze jsem drastickej ale hlavne proto ze kdybych se pozastavil i nad timhle tak jsem pozastavenej celou dobu co ctu tu recenzi.
-
-
-
Daniel Kremser se inspiroval skoro všude a ve všem, ale kvalitu si od konkurence nepřinesl. Místo výborné recenze nám servíruje jen stereotypní odstavce bez nápadu, které se navíc ani nedají číst. *3*
-
Daniel Kramser... po hození do Googlu mi vyšlo, že píše (zřejmě současně!) pro Zing.cz, Doupě.cz, Hrej.cz, Games.cz a časopis Level. Hergot, to je síla. Je úplně jasné, že píše pouze pro peníze a je mu celkem jedno, jakou hru k recenzi dostane. Rychle dojít za půlku, fofrem napsat recenzi, odeslat mailem a hůrá další hra na holení *11*
-
ahoj, jsem Daniel "potřebuju peníze na jídlo" Kremser a píšu recenzi na hru ze žánru, kterej mě zajímá asi tak, jako tučňáky zajímá sníh
-
Kdo je proboha Daniel Kremser? 5 na games = dobrá hra pravděpodobně, rozhodně tomu dám šanci oproti většině 8čkových her co tu tihle profíci recenzují.
-
-
to mas jako s novym Thiefem - recenze prumer, nebo lehce nad a kdyz ctes ohlasy samotnych hracu, tak 90 % si hru pochvaluje
-
-
Konkrétne ktorého Thiefa si 90% hráčov pochvaluje? Toho, čo má uživateľské hodnotenie 4.7?
-
-
bez na steam a cti
-
-
-
-
Sorry ale katastrofalna recenzia. Nevyjadrujem sa k hodnoteniu, je to kazdeho subjektivna vec - ale ten text je proste maximalne odflaknuty, referencie na tituly z ineho sudka, rozoberanie technickej stranky akokeby hra bola hnusnym budgetom, amaterske kritizovanie ovladacej schemy (akokeby sa ta hra nedala ani ovladat)... myslim si ze kazdy musi uznat ze kvalita tejto recenzie je fakt za 5. Skolskych 5.
-
-
Ty jsi si tu ještě nezvykl na tuhle úroveň recenzí ?
-
-
Games cz mam osobne veľmi rad ale aj tato recenzia ma bohužiaľ utvrdzuje v tom ze sa takto drahocenne keye od vydavateľov minú len pre tie najväčšie weby ktore potom recenzie takto ukážkovo odflaknu a menšie weby ktore maju mnoho mnoho krat sikovnejsich a odborne sposobilejsich ludi tak ostanu na ocot a mozu si hru na zrecenzovanie bud za svoje tazko vydrete peniaze kupit (kolko inak hier vychádza mesacne?:P) alebo tak akurat potupne stiahnut z piratebay s frustrujucim pocitom odvrhnutia a opovrhnutia...
-
-
Hm... Mozno ta 5ka je hodnotenie recenzie ako takej :-D
-
-
Kremser, příště se nám už opravdu s takoutou nemožnou recenziou nevracej!
-
Hoši toto je prvá poriadna hra tohto roku to mi môžte veriť, mám už niečo odohrané.
Mne to pripadá tak,že keď sa objavia prvé recenzie na západe tak akoby sa naši aj vaši recenzenti opičili po nich.
Zato tie mizerné moderné nudné strieľačky sú ókej. -
-
Rozhodne to nie je priemerna hra. Grafika nieje vobec zla, na klavesnici sa to sice fakt neovlada velmi dobre, ale da sa na to po case zvyknut. Suboje nie su podla mna o nic menej zabavne ako v minulorocnom DMC, co bola pre mna super hra. A aj ked to nema na skvelu prvu cast (ktorej tu dali hodnotenie !7! s podobne slabou recenziou), je to vyborna akcna rubacka, ktorych nie je vela (a hlavne na PC).
-
presne, je to sice slabsie oproti jednicke, ale hudba je epicka, a spracovanie tiez, zamrzelo ma tie stealth pasaze s potkanmi, wtf, ale inak super ,za to ine kraviny tu maju 7 a viac ..neriesim debilkov co prevadzkuju tuto stranku lebo su to slabomyselni ludia co sa boja pravdy preto mazu komentare
-
ty už jsi to dohrál? Kde se to dá koupit?
-
-
nedohral teraz som to len rozohral a je to parádna zábava samozrejme s ovladačom.
Hra je dostupná odvčera na steame.
-
-