Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhorsi recenze na games.cz. Diky a nashledanou
  • Varjag
    Wow.. prostě wow.. tak by se dal popsat můj pocit, když jsem se horko-těžko dokousal mizérií zmrzačených slov tvořících nemocné věty, až k oné památné větě o prolévání benzínu a zapalování vývojářů.. A nebylo to hezké, pochvalné "wow".. Spíše mělo příchuť "A k*rva.. tady je něco špatně.. hodně špatně.." Nadsázka.. ano, ale tak s kamarády u piva nebo dobrými přáteli v klubu černého humoru (který mimochodem miluji).. ale zde se mi to jako nadsázka prostě ne a ne vnutit.. spíše jsem přemýšlel o duševním zdraví autora recenze, o možné léčbě, která by ještě mohla leccos zachránit a o tom, jak je možné, že takovou recenzi, tohle obsahující, může někdo soudný pustit na svoji útrpnou cestu řadami čtenářů.. Po téhle osudné větě, když jsem se dostatečně dodivil, jsem přestal číst, byl to pro mě poslední hřebíček do rakve této trudné, diletantské rádobyrecenze..
  • Oni dali 7 jednotke ????? No tak to je brutal, jednička je klenot pretože ma dojala k slzám.
    Napr. tá hudba k nej je fenomenálna.
    • maros.goc
      jednotka si 7/10 zaslúži a je to hodnotenie akurát ...tá hra je síce pekná a ale má veľa chýb, a čo ťa dojalo na tej hre k slzám? preboha ....PC verzii by som dal o bod viac pretoze ta ma v sebe uz aj tie skvele dlc :)
    • hudba ve 2 ce je jeste o tridu lepsi recenze zde je paskvil
  • tak jsem se do toho pustil a musim napsati , ze me to bavi daleko vice nez vyslej zlodej, grafika je super, hratelnost taky, dokonce hrat za potkana je zabava, hraju na stredni obtiznost a je to I vcelku vyzva, mel bych pouze jednu vytku a to , ze dane mackani tlacitek je nastavene na gamepad a clovek musi zkouset na klavesnici, nez prijde na to co kazde znamena, to je nevychytane, ale jinak hru doporucuji kazdemu, ja davam osobne 9 z 10. jelikoz me bavi ji hrat
    • prudislav
      nemusíš naslepo zkušet stačí když nevíš co co znamená zmáčknot F1 a taky je fajn si vypnout QTE (stejně mi tam moc nesedí)
      • jo to vse vim ,ale nechce se mi ted uz jenom obcas mackat F1, jinak nebudu si kupovat nejakej ovladac , kdyz celej zivot hraju na klavesnici a vyhovuje mi to
        • táto hra je typu hack and slash a to si priam žiada ovladač, to že hraješ iba na klávesnici neznamená že je to lepšie, ak si ešte nikdy neskúšal gamepad.
          • ja tady neresim zda je to lepsi s ovladacem ci nikoliv, to je mi putna, ja jenom pisi , ze jsem odkojeny klavesnicelak a nehodlam to menit, me to tak vyhovuje a tecka, vsechny hry , ktere jsem chtel hrat tak jsem tak hral
            • Tohle bych přirovnal k tomu když člověk v 89 dostal k 18 trabant, byl na něm odkojený a v životě nic jiného neřídil a tak si to v roce 2014 fičí po dálnici 40 km/h a kroutí hlavou nad ostatními.
            • Jack1947
              Tak v klidu, nohy v teple ... fafka tabacek klidek, pidek. Nac se nervnit. *3*
          • prudislav
            mě na hry s volnou kamerou gamepad prostě nesedí ať je to rubačka nebo ne , ale u mě to bude spíš zdravotní problém
    • nemáš doma ovládač ? S ním by si to mal ako víno !
  • Odulin
    Včera jsem prošel první 2 hoďky a ty ve mně zanechaly veskrze pozitivní dojem a těšil jsem se až zkusím víc. Nechci dělat ukvapené názory, ale tahle recenze mi přijde nějaká rychle přísná.
    • michaliuz18
      aj na mna to spravilo dobry dojem , demo nie ale hra samotna ano, a kto miloval prvu cast urcite si najde viac pozitivneho aj v druhej hre ..
  • Nevim jaka je ta hra, ale tahle recenze je skutecne mizerna.
  • Tak tomuhle říkám nasraná, krutopřísná recenze.. akorát že je úplně na houno a autor by zasloužil za ucho.. nebo obě..
  • Upřímně je mi u prd3le, že autor brečí, že nemá to grafiku jako Crysis3 a údajně kopíruje GoW, PoP nebo Bayonettu, mnohem důležitější je pro mě, jakou bude mít hratelnost a jak mě bude bavit, takže pokud to bude dobrý jak jednička, tak si tuhle určitě taky zahraji.
  • Už v prvním odstavci recenzent napsal úplnou blbost "jak si tvůrci z Mercury Steam poradili¨
    s originalitou a především přechodem her na novou generaci konzolí,"jaký přechod!? hra přece vychází jen na X360 a PS3! *7*

Koukám že největší bordel má tak maximálně autor ve své recenzi nejdřív vychvaluje-"Zároveň je to ale neuvěřitelně velkolepý a opulentní bordel, který kopíruje kdekoho s až překvapivou grácií a umem. Obrovská monstra větší než celé úrovně, úžasné kulisy plné gotické dekadence a nově i meziprostorové výlety, které jako by se stavěly logice a času přímo do cesty, mají něco do sebe." -a o pár řádků dál zase stejnou věc zatracuje "zcela průměrné grafické zpracování"nechápu?

Takovouhle hru může ovládat přes kombinaci "klávesnice + myš" jenom fanatický zastánce PC který nechápe, že PCčka jsou, co se týče bojovek, už několik let na vedlejší koleji. Dneska už je přece normální, že takovýhle hry se i na PC hrají přes gamepad.*7*

Chodím na GAMES už hodně dlouho a takhle rozporuplnou recenzi jsem tady ještě nečet. Recenze na mě působí tak, že si Autor hned dopředu řekl jaké hra dostane hodnocení a na to násilně narouboval recenzi. *10*
    • MrSanta
      Grafické zpracování jsou velikost rozlišení textur, polygony na modelu a podobné ptákoviny. Level design, obrovská monstra, ty 'kulisy' - to je kvalita prostředí. Monstrum může být velké, mít hezký design, ale může mít málo 'polygonů', mizerné textury atd.

Vychází to na PC, mělo by být samozřejmostí, že se to na PC nechá ovládat i na K+M. Alespoň by tam mohly být ty ikonky na HUDu. Nevidím nic špatného na tom, že to autor recenze chce.

Mě ta recenze přijde docela v pohodě. Prostě průměrná rubací hra, která ničím moc nepřekvapí, ale dokáže zabavit. Hutná atmosféra, nápaditý level design, který sráží slabší technické zpracování. Boje celkem průměr.

Roubování recenze na hodnocení - pro mě ta hra vychází líp z recenze, než z toho konečného čísla. Já bych to zpropadené číslo úplně zrušil. Akorát to vede k neustále stejným debatám o hownu u každé recenze, která má jen trochu kontroverzní hodnocení. Někdy mám pocit, že lidi recenzi ani nepřečtou a ihned valí do diskuze seřvat recenzenta co si to dovolil.

Kdyby aspoň přešli na pětibodovou stupnici jako mají v Levelu. 3/5 působí lepším dojmem než 5 nebo 6/10. Třeba by pak v diskuzích těch ufňuků trochu ubylo.
      • To je tady jako hrách na stěnu házet, ... že 5 z 10 je průměr a ne průser, že těch pětek a nižších čísel se tady zas tak moc nevidí, protože nikdo nechce dělat recenze na opravdu velmi špatné hry....
  • Souhlasím s tím, že recenze může psát kde kdo, psal sem je taky.... *4* Bohužel se ale stává, že recenzi sepíše týpek, co neví "o co go" předcházející díly nezná a nahráno má buď málo a nebo preferuje jiný žánr. Výsledkem je divný hodnocení a špatná nicneříkající recenze s odkazy na AC, kterej si recenzent asi teda zahrál *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit