Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru si dovolím shrnout dvěma slovy: konzoloidní bakšiš.

Je mi líto recenzenta, který strávil psaním recenze a hraním tohoto repetetivního recyklátu tolik času, doufám, že se mu jeho investice alespoň vrátila.
    • kennyB
      Je docela zajímavé, že když se nějaká hra nepovede na sto procent, je to konzoloidní sra.ka a když je zase nějaká hra hodně dobrá, tak tu brečíte, proč to ty kreté.i nevydali i na pc *8*
    • michaliuz18
      je to sice len dalsi ubohy nazor ..ale daj si facku .. a rovno dve lebo trepeš
  • Jack1947
    Precetl jsem si tedy Recenzi no a prijde mi ze hlavne se autor zabyva, "pokazenym ovladanim - zmrsenym portem a chabym grafickym zpracovanim" klady tam jsou treba preneseni se jak soucasnosti/stredoveku.

Ci snad vetveni nejakych tech par komb, pribeh nic moc... a dozvedel jsem se at se radsi drakula uz nevraci... Hmm Prumer... ( to vetsinou tady tolik ty recenze nectu)

Tzv. Vypovedni hodnota je takova = Kupujte jen v pripade ze Jste meli radi minuly dil, hrajte radsi na konzoli a to je tak vsechno, pc hraci bez gamepadu nebrat. Tecka.
  • Hrat tento odpad sa da len po vypiti litra spiritusu. V texte to bolo pekne zhrnute. Ide o repetetivnu rubackovsku parodiu, ktora ani nie je vtipna. Adolescenti s hriankovacmi si ale budu pri hrani tohto braku zrejme pobrnkavat a zrovna ti tu skacu 3m do vysky. Vitajte v realite luzri.
    • PravyMonty
      Ještě že existují tak dospělé hry, jako je call of duty, skyrim, ass sin creed a ass effect.
    • Volali z psychiatrie, už im prišli lieky pre teba. *12* *11*
  • XXHUGOXX
    Zdravím, súrne potrebujem jednu otázku. Na nejakú hru je uptade 1, uptade 2, 3, 4, 5, ...atď. A ak chcem mať hru v najnovšej verzii, tak si musím nainštalovať všetky tie updaty alebo ten nejnovší uptade obsahuje už všetky tie predošlé ???
    • Janun
      Záleží na hře. Někdy stačí jeden patch, jindy musíš postupně :-)
      Ale novější hry už mají vetšinou už jen ten poslední patch a ten ti to z jakýkoliv verze opatchuje na aktuální.
  • HRal sem pouze demo, ale prislo mi to jeste horsi nez prvni dil. Ale to video na konci bylo super.
  • Lol, jak se dalo cekat: fanboys attack. Jednicka byla nuda a blbost - nedokazal jsem ji dohrat. A tohle je evidentne jeste vetsi. Take that, bitchez!
    • Mohl bys mi prosím tě napsat proč tě jednička nudila a proč je to podle tebe blbost? Fakt by mě to zajímalo.
      • Tushan
        1čka byla obšleh god of war a ten je jen hajpovenej buton mash pro mainstream ... takže pro mě nuda a šeď
        • Chapu, nicmene GoW na PS2 me jeste bavil, stejne jako DmC serie. Mam rad tenhle zanr a predce mne Castlevania nudila - to uz je co rict.
      • Bylo to na jedno brdo, linearni, nudna hudba, "all flash no substance", proste mi to prislo po nekoli hodinach jako strata casu. Sorry ale ja vyrastal na lepsi kvalite.
      • Paul_cz
        Mě jednička taky nudila, ale za blbost jí nepovažuju. Ale přestože jsem jí koupil a prvních pár hodin mě jakž takž bavila, tak jsem to prostě po nějakých 5 hodinách vzdal, protože mě hodně štvala kamera a gameplay mi přišel příliš stereotypně nezajímavý. Ale třeba grafika a celkový art design to má kvalitní.
        • Pokud si to nedohral a prislo ti to stereotypne nezajimavy, pak vetsi dukaz nepotrebujes - byla to blbost. Mel jsem stejny pocity. Dobra hra te neneha jit spat.
  • Tushan
    tyjo na konci recenze vspomene kdejakyho ptáka ale Rya z Ninja gaiden ne ?? vždyt je to král rubaček !!! *7* *1*
    a přestaňte tady brečet že to ma male hodnocení *7* pořad nadavate ad se použije cela stupnice a když jednou jo tak zas brečíte *15*
  • Ty trabante jeden....jde o to, že hodně dětí tady nemá na pořádný PC a tak hrají na konzolích, konzole pěkně "zkurvily hry" nestíhají po grafické stránce, jejich ovládání v menu je kostrbaté,FPS např. NFS jelo po konzolích jen 30fps (hrůza).a jinak všechny hry se vyvíjejí na PC a ne na konzoli...tím nechci nikoho urážet, ale když někdo hraje na PC a má rád myš a klávesnici...tak každému po tom je úplný h...o.
  • Detí tu je dosť aj na pc a že konzoly sú pre deti to si fakt zatrepal riadne.
    A teraz k tebe Kremsere, ja si tu tvoju 5 dám ešte raz, ty si to určite nehral chlapče .
  • 5/10 dobře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit