Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maroško ty aj rozumieš hrám ktoré nie sú po slovensky alebo česky ? Sleduj trošku aj príbeh, nie len boje !
    • maros.goc
      Pribeh ta hra ani nema, skor len taky namet, postava Gabriela nie je natolko rozvinuta aby ma mohol jeho osud resp osud jeho milovanej nejako hlbsie zasiahnuť, aj ked samotne sceny boli pekné :-) tak drz zobak ;-)
  • Lawliet
    Tahle recenze je dost úlet. *15* Polít tě benzínem a zapálit "VESKOSLAVE". *15*
  • Nechápu, proč jen 5/10. Po dlouhé době hra, která mě opravdu bavila, a myslím, že zdaleka nejsem jediný, koho bavila. Jednička byla možná o trochu lepší, ale to rozhodně neznamená, že by dvojka byla špatná. Chápu autora recenze, že ho zklamal konec, protože neskončil tak štastně, jak by si představoval. Ale kvůli tomu hře nemusel dávat tak špatné hodnocení, já naopak nakonec byl s koncem celkem spokojen. Dále jsem z recenze moc nepochopil, proč podle autora je děj v moderní době ve hře špatný. I to město mělo skvostnou architektůru, a výbornou temnou atmosféru. Kdyby měla vyjít trojka, tak už ted bych se těšil, ale určitě kvůli takovým dementním recenzentům už určitě nikdy nevyjde.
  • vidím že aj ľudia na západe neveria tým debilným recenziám, citujem jedného na steame
    "DO NOT TRUST STUPID REVIEWS! "
    • Vrook
      >DO NOT TRUST STUPID REVIEWS, TRUST RANDOM STRANGERS ON STEAM! (Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen - no sh*t sherlock..)
  • Recenzent je uplne mimo..hraje se to skvele,vypada to skvele!kulisy jsou fenomenalni..jo to ovladani taky nechapu ale pripojil jsem k pc dualshock z ps4 a hraje se to jedna basen9/10
  • proboha poslete to zrecenzovat nekoho kdo tu hru opravdu hral...se 7 hodnocenim jednicky se vyrovnam(ikdyz si zaslouzi lepsi), ale 5?...nemyslite vazne...absolutnim shitum tu davate vysoke hodnoceni a tomudle 5? *11*
    • maros.goc
      mozno by dostala vyssie cislo, keby vyzerala ako tato "hack and slash" hra ;) :DDD ...len som cakal kedy mozem tuto blbost pouzit ako dokaz, a je to tu ... :) tak zabavte sa :)

http://games.tiscali.cz/recenze/nidhogg-recenze-65186
  • apropo Maroško existujú aj ovládače na pc hry *3* a táto je ako uliata na nich .
  • Bomba super hra,pro mě nejlepsi rubačka a lepší jak Darksiders,dal bych 9 z 10. Právě sem ji dohrál... *1*
  • Kremser, Kremser, že voni si ty slátaniny nenechaj do Frýdku nebo Místku.
  • Hnisavec
    Castlevania Lord of Shadow je najlepšia hack&slash hra na trhu! Bodka! A to mám Kratosa vytetovaného na lýtku....
    • ty vole proč sis nechal vytetovat kratose?
      • deridon
        moaaar testosterooon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit