Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dá se ta hra hrát v angličtině když neumim anglicky? nebo se to bez znalosti angličtiny neobejde?díky za odpověd :)
  • Nechápu, proč jen 5/10. Po dlouhé době hra, která mě opravdu bavila, a myslím, že zdaleka nejsem jediný, koho bavila. Jednička byla možná o trochu lepší, ale to rozhodně neznamená, že by dvojka byla špatná. Chápu autora recenze, že ho zklamal konec, protože neskončil tak štastně, jak by si představoval. Ale kvůli tomu hře nemusel dávat tak špatné hodnocení, já naopak nakonec byl s koncem celkem spokojen. Dále jsem z recenze moc nepochopil, proč podle autora je děj v moderní době ve hře špatný. I to město mělo skvostnou architektůru, a výbornou temnou atmosféru. Kdyby měla vyjít trojka, tak už ted bych se těšil, ale určitě kvůli takovým dementním recenzentům už určitě nikdy nevyjde.
  • tuhle hu jsem hrála chvilku sice ovládání je trochu krkolomné ale to je i otom jak si člověk nato rychle zvykne,a je to dost dobrá rubačka hlavně na odreagování když dojdete z práce a ste ještě naštvaní na šéfa :D ,mám názor ten že se neřídit moc podle recenzi a hru vyskoušet a udělat si vlastní názor, vždy jsem se tím řídila protže i ta nejhůř okomentovaná hra se může projevit jako supr hra .nelíbí se mi když nekteré hry okomentuji až moc špatně ,joo kdyby to byl novy Battlefield tak to by vyhlásili nejlepsi hru :D ,tak že můj názor jak jsem psala vyzkoušet :)
  • tuhle hu jsem hrála chvilku sice ovládání je trochu krkolomné ale to je i otom jak si člověk nato rychle zvykne,a je to dost dobrá rubačka hlavně na odreagování když dojdete z práce a ste ještě naštvaní na šéfa :D ,mám názor ten že se neřídit moc podle recenzi a hru vyskoušet a udělat si vlastní názor, vždy jsem se tím řídila .nelíbí se mi když nekteré hry okomentuji až moc špatně ,joo kdyby to byl novy Battlefield tak to by vyhlásili nejlepsi hru :D ,tak že můj názor jak jsem psala vyzkoušet :)
  • Bomba super hra,pro mě nejlepsi rubačka a lepší jak Darksiders,dal bych 9 z 10. Právě sem ji dohrál... *1*
  • Recenzent je uplne mimo..hraje se to skvele,vypada to skvele!kulisy jsou fenomenalni..jo to ovladani taky nechapu ale pripojil jsem k pc dualshock z ps4 a hraje se to jedna basen9/10
  • Po prvních řádcích recenze jsem přestal číst. Tak zednický styl jsem dlouho neviděl. Výsledné hodnocení hry odpovídá spíše úrovni toho, kdo to psal.
  • Detí tu je dosť aj na pc a že konzoly sú pre deti to si fakt zatrepal riadne.
    A teraz k tebe Kremsere, ja si tu tvoju 5 dám ešte raz, ty si to určite nehral chlapče .
  • Ty trabante jeden....jde o to, že hodně dětí tady nemá na pořádný PC a tak hrají na konzolích, konzole pěkně "zkurvily hry" nestíhají po grafické stránce, jejich ovládání v menu je kostrbaté,FPS např. NFS jelo po konzolích jen 30fps (hrůza).a jinak všechny hry se vyvíjejí na PC a ne na konzoli...tím nechci nikoho urážet, ale když někdo hraje na PC a má rád myš a klávesnici...tak každému po tom je úplný h...o.
  • Tohle bych přirovnal k tomu když člověk v 89 dostal k 18 trabant, byl na něm odkojený a v životě nic jiného neřídil a tak si to v roce 2014 fičí po dálnici 40 km/h a kroutí hlavou nad ostatními.
  • maros.goc
    Kluce na recky sa posielali omnoho skôr nez bol dátum vydania :-)... Suboje sú fakt super, majju väčšiu stavu a viac možností
  • musím říct, že po dlouhé době zajímavá hra... se skore ve výši 5 nesouhlasím. Taková 7 by tomu slušela víc. Není to hra roku, ale rozhodně zaujme. Pětka je fakt přísná.
  • Aha tak pane recenzující nejdřív si hru zahrajte jo?!!!!!!!!!
  • Lawliet
    Tahle recenze je dost úlet. *15* Polít tě benzínem a zapálit "VESKOSLAVE". *15*
  • S hodnocením nesouhlasím dnes jsem dohrál a opravdu jsem se takhle dlouho nebavil. hráno na myši a klávesnici. Moje výtka je že hra zobrazovala tlačítka pro ovladač ale na druhou stranu šlo vypnout pro mě otravné qte a hrálo se to skvěle.
  • Rhulad
    Předpokládám, že recenzovaná hra je Steam verze, jelikož Konami do Česka várku pro recenzenty nedovezla, čili se ptám: Jak je možné ani ne za 12 hodin od vydáni napsat recenzi na hru, která má herní dobu 20 hodin? A teď k samotné hře. Absolutní pecka, jak po grafické stránce, tak hratelnosti. Trošku zamrzí jednotvárné lokace. Už to není tak pestré jako v jedničce, ale to je pochopitelně daň za otevřený svět. Hudba je znovu úplně někde jinde než u konkurence. Viděl bych to někde za na rozhraní mezi 8 a 9, jednička je přece o fous lepší.
  • Kremser, Kremser, že voni si ty slátaniny nenechaj do Frýdku nebo Místku.
  • Jack1947
    Tak v klidu, nohy v teple ... fafka tabacek klidek, pidek. Nac se nervnit. *3*
  • ja tady neresim zda je to lepsi s ovladacem ci nikoliv, to je mi putna, ja jenom pisi , ze jsem odkojeny klavesnicelak a nehodlam to menit, me to tak vyhovuje a tecka, vsechny hry , ktere jsem chtel hrat tak jsem tak hral
  • Janun
    Záleží na hře. Někdy stačí jeden patch, jindy musíš postupně :-)
    Ale novější hry už mají vetšinou už jen ten poslední patch a ten ti to z jakýkoliv verze opatchuje na aktuální.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit