Přejít na výpis diskuzí
Castlevania: Lords of Shadow 2 - recenze
25.2.2014 | Daniel Kremser
154 příspěvků
-
Zdravím, súrne potrebujem jednu otázku. Na nejakú hru je uptade 1, uptade 2, 3, 4, 5, ...atď. A ak chcem mať hru v najnovšej verzii, tak si musím nainštalovať všetky tie updaty alebo ten nejnovší uptade obsahuje už všetky tie predošlé ???
-
mě na hry s volnou kamerou gamepad prostě nesedí ať je to rubačka nebo ne , ale u mě to bude spíš zdravotní problém
-
táto hra je typu hack and slash a to si priam žiada ovladač, to že hraješ iba na klávesnici neznamená že je to lepšie, ak si ešte nikdy neskúšal gamepad.
-
Tady jde o to, že on tím řekne v podstatě všechno, co potřebuji vědět. Na základě Totalbiscuitových "prvních dojmů" jsem si vlastně Thiefa předobjednal. Recenze by nás měla o hře informovat a kdybych si měl Castlevanii předobjednat na základě této "recenze", tak by se tak asi nestalo.
-
jo to vse vim ,ale nechce se mi ted uz jenom obcas mackat F1, jinak nebudu si kupovat nejakej ovladac , kdyz celej zivot hraju na klavesnici a vyhovuje mi to
-
nemusíš naslepo zkušet stačí když nevíš co co znamená zmáčknot F1 a taky je fajn si vypnout QTE (stejně mi tam moc nesedí)
-
nemáš doma ovládač ? S ním by si to mal ako víno !
-
Simulátor vyžadující speciální ovladač je něco jiného než pitomá mlátička. V té hře není nic, narozdíl od simulátorů, co by nějak rozšiřovalo herní zážitek vyžadováním extra ovladače. Je to jen odfláklý port ignorujicí bežné ovládací rozhraní počítače.
-
tak jsem se do toho pustil a musim napsati , ze me to bavi daleko vice nez vyslej zlodej, grafika je super, hratelnost taky, dokonce hrat za potkana je zabava, hraju na stredni obtiznost a je to I vcelku vyzva, mel bych pouze jednu vytku a to , ze dane mackani tlacitek je nastavene na gamepad a clovek musi zkouset na klavesnici, nez prijde na to co kazde znamena, to je nevychytane, ale jinak hru doporucuji kazdemu, ja davam osobne 9 z 10. jelikoz me bavi ji hrat
-
Rozhodne to nie je priemerna hra. Grafika nieje vobec zla, na klavesnici sa to sice fakt neovlada velmi dobre, ale da sa na to po case zvyknut. Suboje nie su podla mna o nic menej zabavne ako v minulorocnom DMC, co bola pre mna super hra. A aj ked to nema na skvelu prvu cast (ktorej tu dali hodnotenie !7! s podobne slabou recenziou), je to vyborna akcna rubacka, ktorych nie je vela (a hlavne na PC).
-
Low res texture. Ďalšie dieťa, ktoré sa pozerá len na grafiku. Je to výborná hra, tak netrep blbosti. Ale súhlasím s tým, že táto recenzia je príšerná.
-
Ja vím, že to není recenze, ale pro účely hráče je to WTF od Biscuita v přpadě Castlevanie víc výmluvnější než celá Kremserova recenze, která hru prakticky vůbec nepopíše a nepředstaví na rozdíl od Biscuita. Stejně nechápu, jak a proč zrovna takový neumětel jako Kremser má dostávat zadarmo hry, psát o nich veřejně na hodně navštěvovaný server. Zajímalo by mě co musí člověk splnit aby ho tu zaměstnali jako recenzenta, podle Kremsera a jeho úrovně to teda může dělat každý kdo umí. To s tím benzínem už radši no comment. Je to ostuda pro Games.
-
hra vypada x krat lepsie ako posledny sedy low res texture natrtovladatelny DMC co tu pomaly ze nedostal status boha medzi rubackami neviem o com tu ten sasek recenzet pisal ale asi to bola ina hra nejdem to ani rozpisovat lol chodkaj si postavit domcek do minecraftu a nepis recenzie jebo *16* a ty smrad co mi smazes prispevok sa k nemu pridaj *5*
-
presne, je to sice slabsie oproti jednicke, ale hudba je epicka, a spracovanie tiez, zamrzelo ma tie stealth pasaze s potkanmi, wtf, ale inak super ,za to ine kraviny tu maju 7 a viac ..neriesim debilkov co prevadzkuju tuto stranku lebo su to slabomyselni ludia co sa boja pravdy preto mazu komentare
-
souhlas, srovnávat se to moc nedá, ale tady asi zmátlo to, že ty první dojmy z WTF TotalBiscuita o samotné hře řekly víc než tahle recenze, která by měla nějak sumarizovat celou hru :)
-
TotalBiscuit nedělá recenze. WTF Is... jsou první dojmy po několika hodinách. Navíc to video trvá 40 minut. Kdybys udělal přepis jeho komentáře, bylo by to daleko delší, než normální recenze co má 15 odstavců. Tím se teď nevyjadřuji ke kvalitě této recenze. Jen si myslím, že porovnávat sebelepší psanou recenzi s WTF Is... není vhodné.
-
Daniel Kremser se inspiroval skoro všude a ve všem, ale kvalitu si od konkurence nepřinesl. Místo výborné recenze nám servíruje jen stereotypní odstavce bez nápadu, které se navíc ani nedají číst. *3*
-
Vol**é, sem tu vybudoval takovou návštěvnost a vy to takhle kazíte *13* .
-
Precetl jsem si tedy Recenzi no a prijde mi ze hlavne se autor zabyva, "pokazenym ovladanim - zmrsenym portem a chabym grafickym zpracovanim" klady tam jsou treba preneseni se jak soucasnosti/stredoveku.
Ci snad vetveni nejakych tech par komb, pribeh nic moc... a dozvedel jsem se at se radsi drakula uz nevraci... Hmm Prumer... ( to vetsinou tady tolik ty recenze nectu)
Tzv. Vypovedni hodnota je takova = Kupujte jen v pripade ze Jste meli radi minuly dil, hrajte radsi na konzoli a to je tak vsechno, pc hraci bez gamepadu nebrat. Tecka. -
koncim s games.cz