Přejít na výpis diskuzí
Castlevania: Lords of Shadow 2 - recenze
25.2.2014 | Daniel Kremser
154 příspěvků
-
Ja vím, že to není recenze, ale pro účely hráče je to WTF od Biscuita v přpadě Castlevanie víc výmluvnější než celá Kremserova recenze, která hru prakticky vůbec nepopíše a nepředstaví na rozdíl od Biscuita. Stejně nechápu, jak a proč zrovna takový neumětel jako Kremser má dostávat zadarmo hry, psát o nich veřejně na hodně navštěvovaný server. Zajímalo by mě co musí člověk splnit aby ho tu zaměstnali jako recenzenta, podle Kremsera a jeho úrovně to teda může dělat každý kdo umí. To s tím benzínem už radši no comment. Je to ostuda pro Games.
-
Jako musím souhlasit s nazory, které se tu objevily již níže v diskuzi, že tato recenze je opravdu nepovedená. Na to jak je krátká, tak je utrpení to číst a když jsem po přečtení asi minutu koukal do monitoru a přemýšlel "co to bylo", sem si uvědomil, že jsem se o hře pořádně nic nedozvěděl. Takže asi na té "recenzi" bude fakt něco špatně. To ji šéfredaktor nečetl, než se objevila na stránkách? Nebo je mu to jedno a nemá na to čas, protože musí bušit Level?
-
-
Kvalita jde na games dolu uz hodne dlouhou dobu, takoveto recenze tu uz asi nikoho moc neprekvapuji.
-
Vypadá to tak *9*
-
-
joooj... ja tak strasne milujem taketo recenziu, v ktorych je ocividne ze sa autor hram vobec nerozumie, ci uz po technickej stranke alebo hratelnej... vazne netusim preco redakcia dava recenzovat hru niekomu kto nema k zanru vobec vztah... ocividne nehralani prvy diel a v oblasti H&S hier ma asi odohrate maximalne Bayonetu. Potom ta recenzia tak dopadne ako dopadla, ja nehovorim ze hra si zasluzi vysoke hodnotenie ako 8-9/10, ale taktiez si nezasluzi 5/10, lebo to nieje priemerna hra ktora vychadzakazdy mesiac a uz vobec nie v oblasti H&S... v tomto zanri hier je to vazne nadpriemerna hra, neviem co autorovi prislo take extremne a vykradnute z inych hier, pretoze subojovy system je velmi dodobny tomu z jednotky, hadanky tiez, giganticky bosovia tiez ako v jednotke, jednoducho zachovali to dobre co v jednotke bolo a podla mna to vylepsili aby to bolo viac user friendly, taktiez to ze je hra lahka, tak si to daj na tazsiu odtiaznot nato tam su, mne tiez jednotka pride lahka na medium, tak si zvysim obtiaznost. Hrat hru H&S s KB+M je vazne masochizmus, ved to si clovek nemoze tu hru ani uzit, taktiez ako hry DMC, AC, Batman Arkham Seria(moj osobny nazor). Vizual hry urcite nieje podpriemerny, ako nieje to uplna top ako Crysis alebo nieco, ale hra vyzera velmi dobre, tak isto ako optimalizacia... krasnych 60fps cez akeho kolvek frame dropu ako pri deme. Autor "recenzie" by si mal vstupit do svedomia, lebo ked takto podla neho ma vyzerat recenzia tak uz recenziu moze pisat ktokolvek v akom kolvek veku, bez stipky skusenosti, lebo presne takto mi prisla tato recenzia, ako od 12 rocneho zakomplexovaneho dietata, ktoremu mama prave zakazala pocitac, lebo dostal 5 v skole a ide si vybit zlobu na nejakej hre. Autorovy zelam vela stastia a ked ma pisat takyto odpad tak nech prehodnoti svoj zivot, lebo toto ho ocividne nebavi.
-
-
Dovolim si nesuhlasit, pretoze vsetky 3 hry co si spomenul, Devil may cry (iba ten novy), Assassins creed aj Batman sa hraju skvelo aj na K+M (hral som ich aj na xboxe a nebol to o nic lepsi zazitok). Co sa tyka Castlevanie alebo starych DMC tak tam rozhodne gamepad pomoze ale jednoducho ak hra nema locknutu kameru, tak ovladanie sa da spravit dobre aj na klavesnicu a mys.
-
bla, bla, bla.
-
-
Co taky čekat od bolševika *7* *11*
-
-
-
S hodnocením nesouhlasím dnes jsem dohrál a opravdu jsem se takhle dlouho nebavil. hráno na myši a klávesnici. Moje výtka je že hra zobrazovala tlačítka pro ovladač ale na druhou stranu šlo vypnout pro mě otravné qte a hrálo se to skvěle.
-
Hrozná recenzia. Keby som nehral demo, aj autorovi verím. Nájdite si ľudí čo vedia hodnotiť objektívne. Lebo nieje možné, aby tu autor mlel o konkurencii, a spomínal Ezia. Môj bože. MGSR dostane 8 a C2 5? Niežeby som si zakladal na hodnoteniach a konkrétne na tejto sérií ale, toto už nejde označiť ani za subjektívnu recenziu. *11*
-
Po prvních řádcích recenze jsem přestal číst. Tak zednický styl jsem dlouho neviděl. Výsledné hodnocení hry odpovídá spíše úrovni toho, kdo to psal.
-
Vidím, že už se začínají rozdávat i nižší známky, jen špatným hrám... Jak Thief tak tohle si podle mě 5-6ky nezaslouží , už jen kvůli tomu, že takových her není mnoho.
-
mne pride ta recenzia taka...ako to napisat...utopena v sebe samej. Kruzi dookola okolo chyb pricom ich ani presne nepomenuje z coho si clovek nema ako urobit predstavu o ich zavaznosti/nezavaznosti pre jednotlivca lebo je to cele zakopane pod nanosom metafor alebo prirovnani alebo kerej onej.
Tiez neriesim tu 5/10, ale takto divnu a nic nehovoriacu recenziu som uz dlho necital. -
musím říct, že po dlouhé době zajímavá hra... se skore ve výši 5 nesouhlasím. Taková 7 by tomu slušela víc. Není to hra roku, ale rozhodně zaujme. Pětka je fakt přísná.
-
koncim s games.cz