Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vtípek pro dnešní večer. :D Nejlepší, že jsem si to jenom prošel a hned vidím jen ty negativa a ještě k tomu to pere do očí. To je tolik slov, že je něco negativní jako kdyby to psal pěkně naštvanej pesimista, kterej stojí na mostu a chce skočit.
  • MrSanta
    Jestli to chápu správně, tak je to celkem dobrá hra, která ničím moc nevyniká, ale zabavit dokáže? Plus horší technické zpracování (což je mi u zadnice, hlavně když level design je dobrý). Vhodná spíš pro hráče s malými zkušenostmi v oboru mlátícíh her (páč se nebude rozčilovat že A je okopčeny ze hry 1, B je ze hry 2 a C je ze hry 3)?
    To by mohlo být pro mne. Jedinou mlátičku mám zrovna první díl a za sebou jenom pár hodin v testu po instalaci hry.
  • Raz sa tu všetci sťažujú ako dobre ohodnotil recenzent hru....a neskôr zase ako slabo (nehľadiac na to, že mnohých irituje len číselné ohodnotenie)....recenzent sa proste ľuďom nezavďačí.... *13*
    • No ono sa nedá zavďačiť každému, ale treba hodnotiť objektívne. Z recenzie mám dojem že autor tento žáner nijak neobľubuje(len ignorant by spomínal AC v recenzii na totálne odlišnú hru). Spomínať Bayonettu, ako ju vykradol, ako, nechcem byť hnidopich, ale castlevania bola skorej....... Na grc. Recenzia ako keby mne dali recenzovať album od nejakej rihanny či rytmusa, poprípade fifu. A ešte to autor hral na klávesnici a myši *11* . Diletantstvo za diletantstvom. Tento recenzzent by mal recenzovať akurát tak minihry na FB.. Fakt nepatrím k ľuďom čo by zhadzovali recenzenta kvôli slabému ohodnoteniu hry, ale toto je moc.. vlaste moč, ani za to táto recenzia nestojí, čítal som už aj užívateľské recenzie (myslím vo všeobecnosti, nie konkrétne na túto hru) čo boli profesionálnejšie a objektívnejšie.
    • Hnisavec
      lenže ide o to, že takto ohodnotil hru, ktorú robili talentovaní ľudia, ponúka masívnu 20 hodinovú hratelnosť, prepracovaný RPG systém, zábavný backtracking a open world mapu, kde sa odomykajú postupne nedostupné lokácie, zábavné challenge, úžasné súboje s bossmi a prepracovaný príbeh!!! A to je ten problém....a potom príde výplod na nejakú indie srajdu alebo nové copy paste NFS alebo čokoľvek od EA a dostane 8-9/10

a to je problém!!!
      • Tushan
        kdyby byla pravda co pišeš tak nedostane 5 *1* hele tak sis ji koupil a baví tě super pro tebe ale ostatním to necpy *7*
        • Jenomze user hodnoceni je vysoke a nejen na metacriticu.
          http://www.metacritic.com/game/playstation-3/castlevania-lords-of-shadow-2
          Spis je divne ze recenzentum se libi hry,ktere se hracum nelibi nebo primo hnusi:
          NFS Rivals,Cod Ghost,...
          A hry ktere se libi hracum se zase nelibi recenzentum *1* .
          Dival bych se spise na user hodnoceni nez na recenze.
          • Ted jsem se mrk i na steam a same pozitivni recenze, 0 negativnich.
            Problem je , ze hru hodnoti nekdo, kdo ma radsi jiny zanr a pak je hned nizke hodnoceni.
            • dej tomu trochu cas
  • Hideo Kojima sa podielal ako poradca iba na jednotke a dvojku uz nechali cisto na Mercurysteam, takze to by som asi v recenzii nevytahoval.
  • Jack1947
    Na pc se to zrejme graficky uplne nepovedlo, ( hru nemohu soudit jeste jsem nemel moznost si zahrat ) ono hodnoceni pokud jsde o nej coz z diskuze vidim ze nejde (jenom)

Nelze se i tak divit, prumer je kolem (ve svete)6,5. No a to mame teprve zacatek roku spolecne s Thiefem je to nic moc... celkem mizerie tedy. *9*
  • Dá se ta hra hrát v angličtině když neumim anglicky? nebo se to bez znalosti angličtiny neobejde?díky za odpověd :)
  • Maroško ty budeš jeden z tých pc obmedzených sopliakov tipujem, čo ?!?
  • michaliuz18
    a takto sa dámy a páni dodrbkavaju pokracovania hier .. po uzasnej az dychberucej jednicke ..ktorej davam 9 bodov ... je toto docela fail, a to som si myslel ze to bude pecka, no demo ma vobec neocarilo, a upirska tematika nieje tiez moj salok kavy
    skoda *9*

(na 5 bodov je to len u debilov z games. celkovo je ta hra tak do 7 bodov maximalne, len to by nebola tato stranka keby tu neboli zas hodnotenia uplne inak)
    • Presne tak soudruhu. Vlastni nazory tady nebudeme trpet, a proto vyhlasuji tridni boj za zrovnopravneni vsech hodnoceni tim, ze ponechame pouze jedine SPRAVNE hodnoceni, ktere bude urceno na zaklade zasedani vyboru tvoreneho mnou a soudruhem MICHALIUZ18em.
    • maros.goc
      EGM 3,5/10
      • prudislav
        Playstation Universe - 9/10
        GameTrailers - 83/100
        Gameblog.fr - 8/10
        GamesBeat - 8/10
        Joystiq - 8/10
        Machinima - 75/100
        • kennyB
          Ale zase Polygon 5/10, EDGE 4/10, IGN 65%, EG UK 5/10, Game Informer 6/10, VideoGamer 6/10.
      • michaliuz18
        su aj vacsie srašky ktore maju vacsie hodnotenia, castlevania si tak malo nezasluzi, ale vy tiez na vsetko naletite a uverite tym skorumpovanym recenzentom
        • MrSanta
          Co se čílíš? Napsal si, že akorát na Games to dostalo malé hodnocení. Což není pravda, jak ti bylo doloženo na dvou příkladech. O tom, jaké hodnocení si hra zaslouží řeč neběží.
          Kdyby si raději, místo rozčilování, napsal nějakou slušnou odpověď na mé otázky v příspěvku na druhé stránce, když hru už hraješ. Bylo by to o dost lepší, než tady na někoho prskat jak malý děcko co mu někdo na pískovišti vzal kyblík.
    • MrSanta
      EDGE dal 4/10...
      • prudislav
        recenze od Edge/PCgamer/.. jsou po přečtení odobně nesmyslné jako tahle , absolutně nevypovýdající.
        Jinak průměr na metacriticu je 68 a user score dokonce 85.
        Hra je dle mě silně podceňovaná kvůli stealth sekci a moderní části , soundtrack a artstyle jsou výtečný, gameplay je absolutně v pohodě a grafika taky když se zapnou HD textury
        - jinak kritizovat že si bere hra v dnešní době něco z jiný je podle mě nesmysl , když od sebe kopírujou navzájem (obvzlášť když zmíněný GoW původně taky vyhradlo některý věci z Castlevanie Lament of Innocence)
  • tuhle hu jsem hrála chvilku sice ovládání je trochu krkolomné ale to je i otom jak si člověk nato rychle zvykne,a je to dost dobrá rubačka hlavně na odreagování když dojdete z práce a ste ještě naštvaní na šéfa :D ,mám názor ten že se neřídit moc podle recenzi a hru vyskoušet a udělat si vlastní názor, vždy jsem se tím řídila .nelíbí se mi když nekteré hry okomentuji až moc špatně ,joo kdyby to byl novy Battlefield tak to by vyhlásili nejlepsi hru :D ,tak že můj názor jak jsem psala vyzkoušet :)
  • tuhle hu jsem hrála chvilku sice ovládání je trochu krkolomné ale to je i otom jak si člověk nato rychle zvykne,a je to dost dobrá rubačka hlavně na odreagování když dojdete z práce a ste ještě naštvaní na šéfa :D ,mám názor ten že se neřídit moc podle recenzi a hru vyskoušet a udělat si vlastní názor, vždy jsem se tím řídila protže i ta nejhůř okomentovaná hra se může projevit jako supr hra .nelíbí se mi když nekteré hry okomentuji až moc špatně ,joo kdyby to byl novy Battlefield tak to by vyhlásili nejlepsi hru :D ,tak že můj názor jak jsem psala vyzkoušet :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit