Přejít na výpis diskuzí
Castlevania: Lords of Shadow - recenze
29.10.2010 | Jiří Škrampal
49 příspěvků
-
No, těch chyb tam je hodně, technicky taky nevyčnívá. Čím víc Fallout pařím (PC), víc si uvědomuji jeho chyb, u mne za 7.
Devítka mi sedí například u Uncharted 2. Hrál jsem ho u kamaráda a aniž by přinesl nějaké extra novinky, tak je zpracováním úplně někde jinde a skvěle vybalancovaný. To poslední Fallout není. -
Každýho baví něco jinýho. Bojovat rychle, ladně, brutálně a efektivně v pěkném prostředí s nechutnýma nestvůrama a různejma obrama? Dobrá grafika, příběh, ovladatelnost, hudba = herní pecka. Podívej se na fenomenální sérii RPG Final Fantasy, Japonci jsou do ní magoři a v té hře mačkáš jen jedno tlačírko (x).
-
Může mi někdo zkušený vysvětlit v čem tkví ta kvalitní hratelnost? Rozumím tomu, že tenhle žánr má po světě miliony fandů, ale já pořád nechápu v čem to je. GOW, HS a další jsou všechny stejné a ani jedno nemůžu hrát delší dobu. To opravdu někoho baví bušit do tlačítek jen proto, aby dobil pár nepřátel a za pár vteřin zase znova? Co mi na tom uniklo? Chtěl bych si zahrát podobné věci, ale ani demo Castlevanie sem nedohrál, protože to bylo pořád dokola o mačkání.
-
Jak jsem psal dole - tady nejde o číslo, ale o tu recenzi. Takhle ji můžu napsat skoro na cokoliv, jen budu měnit detaily. Prostě v recenzi nemá co dělat spojení "nějaké chyby".
-
Nejde tak ani o to jestli je to jeji klad nebo zapor ale o to ze tady neni vubec uvedena.
Kazdopadne pokud hra zabere 20h je to dobry ( ne-li skvely ) vysledek a je to rozhodne klad. -
7/10 je výborný výsledek na takovou hru.
Zhýčkaní butthurt čeští hráči se nikdy nesmíří s tím, že to, co se líbí jim se nemusí nutně líbit někomu jinému a zvlášť ne člověku s odpovědností recenzenta.
Jaký by mělo smysl dávat hře 9/10, když by pak hráče neuspokojila ? -
* s kamerou.
-
Hra má cca 20 hodin, což by "pan recenzent" v dnešní době mohl zahrnout do kladů, ale ne "pan recenzent" má nepřekonatelné problémy s kamero.
-
Recenze byla napsaná dřív, než se na chybu přišlo. Odstavec o chybě se savem jsem tam dopsal na poslední chvíli, hned po tom, co mi ho hra smazala.
-
Proletel jsem to jen tak narychlo ale nevsiml jsem si ze by autor psal neco o herni dobe.Kolik hodin autorovi zabralo dohrani hry ? Mozna sem to minul ale spise ne a neni to poprve kde se nejaky recenzent o tom nezminuje.
-
hehe, tak tak, už se těšim na desítkovou recenzi Deadly Premonition *1* . I když zrovna tahle hra mě fakt bavila a i když to destructoid s desítkou přehnal. Furt lepší než ostatní který to strhli do opadu.
-
Veru... zda sa mi ze Tiscali chce ist cestou destructoidu alebo ineho kvazi "senzaciu-chtiveho" webu. Zamerne a ucelovo sa vypichuju nekontextualne chyby len aby si niektori ludia dokazali ze pisu "NEZAVISLE" a "OBJEKTIVNE". Ja neviem ale zamerne ist proti prudu ma zmysel len vtedy ak je kvalita hry diskutabilna a krajne rozporuplna... nie v pripade ked drviva vacsina ludi s recenzentom jeho nazor nezdiela. Toto je cesta do pekiel, damy a pani....
-
Naprostý souhlas. Recenze vypadá, jakoby autor hru jen někde pár minut viděl. Jen spousta bezobsažných plků...
-
Zaprvé o číslo snad až tak nejde. A zadruhé přestože popisuje pár chyb, tak to bylo pár chyb ve 30hodinové hře, která ho královsky bavila, takže proč ne?
-
a Fable III to samy
-
"Ať si autor přečte recenzi na Fallout od Dana Vávry, tak to má vypadat - našel problémy, které mu vadí? Tak je popíše. Vyhýbá se slovům jako "nějaké", "pár" a podobně. "
A potom tomu dá 9 ;) -
Tak toto pokládám za zatím nejhorší recenzi, jakou jsem na nových Games.cz četl.
-
WTF?! co to autor hrál za hru? Mám dojem, že úplně něco jiného. Btw, save je sice problém, ale patchem bude opravený. Neovlivňoval bych tím hodnocení. Kdyby byla recenze napsaná dříve, než se na chybu přišlo, tak by byla známka 8, nebo co? *2* Takhle dobrá a zábavná a hlavně DLOUHÁ hra, navíc se špičkovým soundtrackem tu už dlouho nebyla. Hry v tomto žánru běžně nedosahují ani poloviny herního času této. Např. už teď předem lituji peněz, za které jsem si předobjednal SWFU2 a dočetl se, že jde dohrát za 6 hodin. Castlevania jde navíc v UK koupit nová za cca 700Kč!
-
Tuhle hru jsem dohrál a bavila mě od začátku až do konce a to jsem u žádné hry v poslední době nezažil. 7/10 je padlý na hlavu. Nechápu co tam zaměstnávají za lidi.
-
Na PS3 je to taky.