Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Hra má několik neduhů." A dočtu se o autosavu, který řeší patch, a kameře? God of War 3 taky nenabízí v podstatě žádné nové nápady, jenom kopíruje (vykrádá) sám sebe (God of War 2 a 1) a dostává desítky. Tohle dostane 7? Navíc v recenzi, která jinak chválí a u chyb se omezí na neurčité "jo, jsou tady". Co to má být? Co takhle být konkrétní?! Ať si autor přečte recenzi na Fallout od Dana Vávry, tak to má vypadat - našel problémy, které mu vadí? Tak je popíše. Vyhýbá se slovům jako "nějaké", "pár" a podobně.
    Mimochodem co takhle to neporovnávat jen s God of War, ale taky s Dantem a Devil May Cry (takže vlastně s dalším Dantem). Jo, inspiruje se God of War, ale vyčítá někdo Titan Questu, že vykrádá Diablo? God of War prostě definoval jakýsi subžánr stejně jako kdysi Diablo, takže se není co divit, že ho napodobují (krom zmíněných třeba taky Beowulf, Titan Clash, X-men,...).
    • "Ať si autor přečte recenzi na Fallout od Dana Vávry, tak to má vypadat - našel problémy, které mu vadí? Tak je popíše. Vyhýbá se slovům jako "nějaké", "pár" a podobně. "
      A potom tomu dá 9 ;)
      • Zaprvé o číslo snad až tak nejde. A zadruhé přestože popisuje pár chyb, tak to bylo pár chyb ve 30hodinové hře, která ho královsky bavila, takže proč ne?
        • No, těch chyb tam je hodně, technicky taky nevyčnívá. Čím víc Fallout pařím (PC), víc si uvědomuji jeho chyb, u mne za 7.
          Devítka mi sedí například u Uncharted 2. Hrál jsem ho u kamaráda a aniž by přinesl nějaké extra novinky, tak je zpracováním úplně někde jinde a skvěle vybalancovaný. To poslední Fallout není.
    • Naprosto souhlasím. Už mě štvou tyhle absolutně neobjektivní recenze. Nevidím důvod, proč by hra musela být špatná už jenom proto, že se snaží napodobit prvky z GOW či z Shadow of Colosus... *10*
  • Tuhle hru jsem dohrál a bavila mě od začátku až do konce a to jsem u žádné hry v poslední době nezažil. 7/10 je padlý na hlavu. Nechápu co tam zaměstnávají za lidi.
  • neni sa comu divit, recenzia sa moc nelisila od recenzie na IGN a Gamespot no tam aspon spomenuli tu hernu dobu....ja tu hru prave hram a som nad mieru spokojny a bavi ma to viac ako niektore 90tkove hry....takze pre mna minimalne 90%
  • Recenzia no comment - autor zrejme chcel zaujat svojim "odlisnym" nazorom na vec. Hra je to uzasna, 100x rozsiahlejsia nez vsetky GoW dokopy, ma prepracovanejsi kombo system s magiou, variabilnejsich protivnikov, graficky prenadherne lokacie, bombastickych bossov, vynikajucu atmosferu a pribeh... skratka, po vsetkych strankach je to minimalne 8.5 hra. To ze autor je n00b a preto musi hru zhadzovat kvoli kamere, ktora bola rovnako chybova aj v GoW... to nesvedci o profesionalite ale cistom amaterizme.

A BTW, god of war pre zmenu kopiroval od soul reavera. To ale zrejme autora nezaujima, vsak?
  • hodne nepovedena recenze, proboha stezovat si na nesmyslnosti u "jizdy" na potvorach me skutecne velice rozesmalo *3*
  • WTF?! co to autor hrál za hru? Mám dojem, že úplně něco jiného. Btw, save je sice problém, ale patchem bude opravený. Neovlivňoval bych tím hodnocení. Kdyby byla recenze napsaná dříve, než se na chybu přišlo, tak by byla známka 8, nebo co? *2* Takhle dobrá a zábavná a hlavně DLOUHÁ hra, navíc se špičkovým soundtrackem tu už dlouho nebyla. Hry v tomto žánru běžně nedosahují ani poloviny herního času této. Např. už teď předem lituji peněz, za které jsem si předobjednal SWFU2 a dočetl se, že jde dohrát za 6 hodin. Castlevania jde navíc v UK koupit nová za cca 700Kč!
    • Recenze byla napsaná dřív, než se na chybu přišlo. Odstavec o chybě se savem jsem tam dopsal na poslední chvíli, hned po tom, co mi ho hra smazala.
  • Tak toto pokládám za zatím nejhorší recenzi, jakou jsem na nových Games.cz četl.
    • Naprostý souhlas. Recenze vypadá, jakoby autor hru jen někde pár minut viděl. Jen spousta bezobsažných plků...
    • a Fable III to samy
      • Veru... zda sa mi ze Tiscali chce ist cestou destructoidu alebo ineho kvazi "senzaciu-chtiveho" webu. Zamerne a ucelovo sa vypichuju nekontextualne chyby len aby si niektori ludia dokazali ze pisu "NEZAVISLE" a "OBJEKTIVNE". Ja neviem ale zamerne ist proti prudu ma zmysel len vtedy ak je kvalita hry diskutabilna a krajne rozporuplna... nie v pripade ked drviva vacsina ludi s recenzentom jeho nazor nezdiela. Toto je cesta do pekiel, damy a pani....
        • hehe, tak tak, už se těšim na desítkovou recenzi Deadly Premonition *1* . I když zrovna tahle hra mě fakt bavila a i když to destructoid s desítkou přehnal. Furt lepší než ostatní který to strhli do opadu.
  • Asi i editoři dobře věděli, proč tuhle recenzi nedávat do poutáku. Nové Games - staré manýry. Průšvihový text radši pěkně schovají, aby nebyl vidět...
  • Nova Castlevania se my libila dal bych ji tak 9/10 autor recenze neupozornuje na klady hry zato ale zvelicuje chyby(kamera se my za odehranejch 100 hodin nezblaznila) a odstavec s pavoukem nebudu radsi ani komentovat.Hra ma peknou grafiku,soundtrack i pribeh a co se tyce hratelnosti a kopirovanim her tak castlevania lament of innocence vysla v roce 2003 jeste pred god of war takze kdo kopiruje koho(http://www.youtube.com/watch?v=fDcFSAr2DT0)
    • P:S: Autor se vubec nezminuje o puzzlech kterych je tam asi 20 a nektery sou hodne dobry a co to ma bejt ze podstatnou vetsinu bojujete s osedladatelnymy monstry to neni vubec pravda v posledni tretine hry zadne osedladatelne monstrum neni, ve hre ho vyuzijete tak asi 15x a vzdy jde o zpestreni nikoliv o otravny zdrzovani zacinam pochybovat jestly to autor vubec hral nebo jen nekde opsal
  • Proletel jsem to jen tak narychlo ale nevsiml jsem si ze by autor psal neco o herni dobe.Kolik hodin autorovi zabralo dohrani hry ? Mozna sem to minul ale spise ne a neni to poprve kde se nejaky recenzent o tom nezminuje.
    • Hra má cca 20 hodin, což by "pan recenzent" v dnešní době mohl zahrnout do kladů, ale ne "pan recenzent" má nepřekonatelné problémy s kamero.
      • Nejde tak ani o to jestli je to jeji klad nebo zapor ale o to ze tady neni vubec uvedena.
        Kazdopadne pokud hra zabere 20h je to dobry ( ne-li skvely ) vysledek a je to rozhodne klad.
      • * s kamerou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit