Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 7/10 je výborný výsledek na takovou hru.
    Zhýčkaní butthurt čeští hráči se nikdy nesmíří s tím, že to, co se líbí jim se nemusí nutně líbit někomu jinému a zvlášť ne člověku s odpovědností recenzenta.

Jaký by mělo smysl dávat hře 9/10, když by pak hráče neuspokojila ?
    • Jak jsem psal dole - tady nejde o číslo, ale o tu recenzi. Takhle ji můžu napsat skoro na cokoliv, jen budu měnit detaily. Prostě v recenzi nemá co dělat spojení "nějaké chyby".
  • Ahoj lidi. Mam dotazek. Je k tehle hre Čeština. Už sem prohledal snad všechno a nic. Treba hledam špatně. Dik *7*
  • God of War 3 nepřinesl skoro nic nového, protože už první dva díly bylo prostě bezchybný a proč měnit to, co každého neskutečně baví a je na to zvyklý?
    • A proč to tedy nenapodobit, když to je bezchybný a lidi to baví? :)
      • A psal jsem někde, že Castlevania: Lords of Shadow je blbost? Mě ta hra neskutečně baví, protože je to GoW 3 *4*
        • Ach tak, ok, to se shodneme. :)
  • takoví lidi jako ty to nikdy nepochopí, zapni si warcraft nebo maria a drž pec *10*
  • nejvíc ubohá recenze na castlevanii jakou sem četl. Vubec se tam autor nezmínil o délce , ta je hodně dlouhá až 20 hodin na akčnák hafo a navíc tahle hra si zaslouží aspon 9 . At mě autor recenze ukáže hru která nekopčí .... je jich hodně málo těch originálních her, tak budme rádi aspon za tyhle vyšperkovaný. Vřele doporučuju fanouškum žánru hach and slash...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit