Přejít na výpis diskuzí
Castlevania: Lords of Shadow - recenze
29.10.2010 | Jiří Škrampal
49 příspěvků
-
7/10 je výborný výsledek na takovou hru.
Zhýčkaní butthurt čeští hráči se nikdy nesmíří s tím, že to, co se líbí jim se nemusí nutně líbit někomu jinému a zvlášť ne člověku s odpovědností recenzenta.
Jaký by mělo smysl dávat hře 9/10, když by pak hráče neuspokojila ? -
-
Jak jsem psal dole - tady nejde o číslo, ale o tu recenzi. Takhle ji můžu napsat skoro na cokoliv, jen budu měnit detaily. Prostě v recenzi nemá co dělat spojení "nějaké chyby".
-
-
Ahoj lidi. Mam dotazek. Je k tehle hre Čeština. Už sem prohledal snad všechno a nic. Treba hledam špatně. Dik *7*
-
God of War 3 nepřinesl skoro nic nového, protože už první dva díly bylo prostě bezchybný a proč měnit to, co každého neskutečně baví a je na to zvyklý?
-
-
A proč to tedy nenapodobit, když to je bezchybný a lidi to baví? :)
-
-
A psal jsem někde, že Castlevania: Lords of Shadow je blbost? Mě ta hra neskutečně baví, protože je to GoW 3 *4*
-
-
Ach tak, ok, to se shodneme. :)
-
-
-
-
takoví lidi jako ty to nikdy nepochopí, zapni si warcraft nebo maria a drž pec *10*
-
nejvíc ubohá recenze na castlevanii jakou sem četl. Vubec se tam autor nezmínil o délce , ta je hodně dlouhá až 20 hodin na akčnák hafo a navíc tahle hra si zaslouží aspon 9 . At mě autor recenze ukáže hru která nekopčí .... je jich hodně málo těch originálních her, tak budme rádi aspon za tyhle vyšperkovaný. Vřele doporučuju fanouškum žánru hach and slash...