Přejít na výpis diskuzí
CBS získala práva na film podle Deus Ex: Human Revolution
10.7.2012 | Aleš Smutný
103 příspěvků
-
deus ex HR byla snad jedna z nejhorších her co kdy byla vytvořena. Nudný příběh, nulová hratelnost, hrozný dabing, nic moc charektery a velmi hnusná grafika tak pro rok 2004
-
-
já se na to zkouřil jak prase a jenom chození po městě mě neskutečně bavilo. bylo to živý, uvěřitelný. nevim nevim
-
Vystihnul si to naprosto přesně.
-
Hele, jednoho vypatlanýho trolla tu už máme, a ať se budeš snažit sebevíc, tak jeho nikdy netrumfneš.
-
-
sem Drr.rrE.b.i.l čte se to dteckaeteckabteckaiteckalteka
-
Jen jednoho tos těch deset lidi co sem chodí trollovat dost urazils
-
-
Docela slabé trollení, příště se víc snaž...
-
-
Doufám, že si odpustí nějakou složitou konspirační teorii. Do hry se to celkem hodí, ale film to může snadno zkazit, zvlášť pokud se to odflákne.
-
-
>"Guys, hey guys. What if we made a videogame where you play a government secret agent and all that tin foil hat conspiracy theory stuff is true"
>"Well...which ones?"
>"All of them...At the same time."
*1* -
-
to uz nekdo natocil. jmenovalo se to akta x :).
-
-
-
Ná žádném z filmů uvedeném v článku se CBS Film nepodílely.
-
-
... musím předešlé tvrzení tak trochu stáhnout, neboť po delším zkoumání si vůbec nejsem jist :/.. Nejdříve jsem vycházel z imdb, ale na wikipedii zase tvrdí opak. Tak nevím.
-
-
Nu, po ještě delším průzkumu jsem stále více přesvědčen o faktu, že jsem měl pravdu. CBS Films se na filmech uvedených v článku nepodílely produkčně, nýbrž se jen staraly o hlavní distribuci v US a globálně. Takže CBS Films měly vliv na jejich úspěchu pouze tak, že zajistily určité rozšíření v kinech, popřípadě se mohly starat o marketing.
-
-
Nikoliv. CBS u každého mělo alespoň koprodukci. Stejně tak se většinou podíleli na finacování z postu koproducenta a distributora. Nevím, jak to má wiki, ale zrovna u Lososů v Jemenu si pamatuji, že když se film připravoval, část nákladů na produkci nesl právě CBS.
Ale jsem si jist, že toto je klíčová informace k celé zprávě, která stojí za asi desátý příspěvek v diskusi :) -
-
No něco jiného je film co-produkovat, resp. financovat, být investorem apod. a něco jiného je produkovat, přímo být součástí tvůrčího procesu. V tom je veliký rozdíl, který může mít za následek to, jak moc dobrý film to bude.
A nevím, jak moc důležitá informace tohle je, ale to bych nechal na každém zvlášť. Jen jsem se snažil informace z článku upřesnit a vzhledem k tomu co se tu občas řeší za věci si myslím, že vůbec neuškodí když sem podobné příspěvky občas někdo napíše. -
-
No ale on tak velký rozdíl v té koprodukci není :) Sorry, ale dělám i filmovou žurnalisticku a právě, že si pamatuju, když vznikali jak Lososi, tak Žena v černém, CBS tam prostě hraje významnou roli - i díky propojení s danými lidmi (Lososi jsou Hallstrom, kterého by tady asi moc lidí nečekalo, ale mají dobré vztahy), mají celkem jasný plán a projevuje se to i v profilů těch snímků. Je fakt, že zrovna DE:HR je celkem nestandardní pro jejich portfolio, ale...třeba překvapí.
(ale jinak směle do debat o tom, nechci, aby předchozí příspěvek vyzněl nějak omezujícím způsobem:))
-
-
-
Nebo to prostě financovali, což je podílení se.
-
-
-
Cože?
http://www.cbsfilms.com/
-
-
Cinematics ve hře byly úžasné.... škoda, že člověk všechny viděl před vydáním hry...
-
-
pokud te na deus ex dostaly tak moc cutsceny tak je mi celkem lito, ze si deus ex moc nepochopil. to neni to, kde lezi to vypravne teziste.
-
-
chápu, že v diskusi očekáváš blbce, ale on nic takového netvrdí *3*
-
-
jo, mozna to byla trochu alergicka reakce... ok, pokud jsem te spatne odhadl kriegu tak sorry.
-
-
Ach, člověk řekně, že se mu líbily cinematics, a hned je tu herní snob co si příjde honit e-penis. Tak hodně úspěchů v litování ostatních *6*
-
ehm, a co jsi tím chtěl říct? Mě se cutscény líbily taky, to znamená, že jsem DE nepochopil?
-
-
to ze v cutscenach nemas hlavni maso DE. ani to pribehove, ani postav.
-
-
-
-
proc to prodali cbs ?:( zrejme spatnej krok, alespon podle dosavadnich filmu cbs :(
-
Jako kdyby snad DeusEx film potreboval... Naprostej nezajem a rovnou si zaprorokuju, ze ten projekt nedopadne dobre, paklize se bude realizovat.
-
Ale tak proč ne, nějaký ten cyber scifáč se vždycky hodí. Hlavně žádné zpomalené záběry a minimum digitálních triků a hlavně bez třesoucí se kamery. Akční scény hezky po staru, jako to bylo třeba v Terminátorovi nebo jak je točí Sylvester.
A hlavně žádné 3D.
A hlavně to nepo*rat *15*
EDIT: a koho do hlavní role? -
-
Jonathan Jacques-Belletêteten se hodí protože byl předloha pro Jensena
-
Do hlavní role by mohli obsadit Matt Bomera. Vcelku neznámý herec, ale na Adama by se imo hodil.
-
-
Já bych tam rád viděl "Elias Toufexis" (odmítám to skloňovat:) ), který Adama ve hře daboval a vzhledově taky není úplně mimo...
-
-
sklonuje se to Eliase Toufexise
-
-
No to je mi jasne :) ale vypada to blbe...
-
-
Už jen kvůli tomu úžasnýmu chraplavýmu hlasu bych ho taky bral, vzhled by se nějak poladil, ale už tak nějak počítám s tím, že ho zkrátka hrát nebude, protože si myslím, že studio bude chtít někoho známějšího.
-
-
téda a já myslel že ho daboval Bale. Ten hlas mi připomínal Batmana:)
-
-
Si ještě pořád zkouřenej ne? *15*
-
-
-
-
-
Kdyby se to natočilo tak, jak jsi popsal, byl by z toho dobrý film. Bohužel mám strach, že to dopadne přesně naopak - plno triků, slow-motion, rádoby efektní nepřehledná akce a hlavně 3D. Kéž bych se pletl...
-
-
Podla mna najvacsou chybou tychto filmov podla hier je to, ze sa snazia drzat spojitost s predlohou. Ked sa snazia co najviac drzat hernej predlohy, ako film to moze posobit proste zle, hlavne pre divaka, ktory o predlohe nema paru. Ked sa zase moc odchylia, nadavaju hraci, ze to po***lii atd.
Myslim si, ze by si vsetci usetrili sklamanie a predsudky, keby proste natocili film zalozeny na namet hry xyz. Tak ako vidime vo filmoch "based on novel by bla bla". Je vela uspesnych filmov, ktore boli natocene podla kniznej predlohy, pritom sa jej nemusel drzat riadok po riadku a miestami sa dost lisili.
Nevidim dovod, preco by nemohol byt natoceny film podla hernej predlohy, resp na zaklade univerza tej hry, nemusi mat vobec jej presny nazov (samozrejme nenazranci z hollywoodu by sa bali o zisky, keby to nemalu tu "znacku") a kludne by mohol mat reziser volnejsiu ruku v rozsireni prostredia a realii.
Podla mna by to takto mohlo fungovat ovela lepsie. -
Tak já to teď dohrávám po třetí a mám pocit, že film nemůže obsáhnout to v čem ta hra tak vyniká. Především se bojím, že tam budou chtít nacpat oboje - akci a rozhovory s hloubkou. Asi by se měli hodně inspirovat Bladerunnerem a snažit se soustředit na kameru. Především záběry na cyber-renesanční město (+ stejně kvalitní práce se světlem) s dobrým zvukovým pozadím a vyprávěním Jensena by mohli zapůsobit.
Dokonce bych vlastně radši aby tam té akce bylo minimum a více různých průvodných obrazů s Jensenovým vyprávěním...
Jinak hra je i po tom roce pořád parádní a nemůžu se jí nabažit. *4* -
-
ha, predbehl jsem te :PPPP.
-
-
*1*
-
-
-
nenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenene...ja jen vidim bollovskou produkci pro deus ex a bojim se. deus ex si to nezaslouzi...ale kdyz to daji tak by to bylo super.
dobrou inspiraci jak to udelat muze byt treba blade runner (hlavne at to udrzi prevazne pri zemi) a matrixove sceny jen opravdu, opravdu, OPRAVDU poskrovnu. o soubojich augmentu nebo likvidaci stovek lidi deus ex fakt neni. -
-
Ještě mne napadla reakce k filmu: I Never Asked For This *1*
-