Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, když se podívám na tento DeusEx tak mi přijde samotná hra filmově pojatá, asi bych nepotřeboval vidět ještě film, který by se hodně podobal
  • smejki
    CBS je celkem silná záštita. Klíčovej bude rejža a scénář.
  • miker17
    Hlavně aby to nerežíroval Uwe Boll
    • Uwe Boll je zlo. *16* *16* *16*
      • koupil jsem licenci na skyrím chci všechny ujistit že tam budou záchody
    • Uwe Troll.
  • Cosi
    Lov Lososů v Jemenu má být podle kritiků dobrý film.

http://www.kinobox.cz/film/315389-lov-lososu-v-jemenu/recenze
    • Kori
      Nějak mi uniká souvislost s tímhle =)
      • Black_Hand
        protoze si necet ten clanek a precet si jen nadpis.
        • Kori
          Musím se omluvit, normálně se mi to nestává, ale dnes jsem z hlavní stránky přešel hned do diskuse. Musím se ale opět tázat, co má tento film společného s CBS films? Ti jej pouze distribuovaly, nikoliv produkovaly. Kde k tomu autor článku přišel, je mi záhadou.
  • BoB.2
    Říkam to pokaždé "bože ať to zase nepo*erou"
    • neočekávejme od toho tolik a třeba nás to příjemně překvapí.... ale co, jsem natěšenej jak malej Jarda. I want to believe
    • BoB.2
      No napadá mě Resident Evil kromě prvního dílu katastrofa ,Street Fighter tam je škoda mluvit pak Silent Hill ten ušel,DOA: Na život a na smrt tam se na to dalo dívat jenom kvůli ženskejm pak herní peklo od pána jmenem Uwe Boll jako Far Cry,BloodRayne,Ve jménu krále,Alone in the Dark,Postal kterej jako jedinej celkem ušel jinak mě nic jinýho tak narychlo nenapadá.Takže žadná sláva to není snad se vrhnou na hry tak jako na komiksy a zplodí něco solidního.
    • Inquisitor
      A oni to pokaždý stejně po*erou viď :)
  • Trol.diskuzni
    Už stojím v řadě na popcorn... *6*
    • Tak ses vytrolil a můžeš zase jít *7*
      • Trol.diskuzni
        Stále čekám na ten popcorn...
        • Gorkan
          Spoiler:Stále ještě čekám na uzeného trolla stejná vypovídací hodnota jako to tvoje
        • Tady se ho nedočkáš.
    • Gorkan
      stojím v řadě na uzeného trolla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit