Přejít na výpis diskuzí
CBS získala práva na film podle Deus Ex: Human Revolution
10.7.2012 | Aleš Smutný
103 příspěvků
-
Cinematics ve hře byly úžasné.... škoda, že člověk všechny viděl před vydáním hry...
-
-
pokud te na deus ex dostaly tak moc cutsceny tak je mi celkem lito, ze si deus ex moc nepochopil. to neni to, kde lezi to vypravne teziste.
-
-
chápu, že v diskusi očekáváš blbce, ale on nic takového netvrdí *3*
-
-
jo, mozna to byla trochu alergicka reakce... ok, pokud jsem te spatne odhadl kriegu tak sorry.
-
-
Ach, člověk řekně, že se mu líbily cinematics, a hned je tu herní snob co si příjde honit e-penis. Tak hodně úspěchů v litování ostatních *6*
-
ehm, a co jsi tím chtěl říct? Mě se cutscény líbily taky, to znamená, že jsem DE nepochopil?
-
-
to ze v cutscenach nemas hlavni maso DE. ani to pribehove, ani postav.
-
-
-
-
Daleko víc happy bych byl, kdyby se vyprdli na Jensena a vzali z DE jen universum jako takový. A naroubovali do toho nějakej novej příběh, pod dohledem chlapíků z Eidos Montreal. Protáhnout filmem +- stejnou dějovou linku jako byl ve hře... No prostě se mi to osobně nezdá moc lákavý.
-
Ale tak proč ne, nějaký ten cyber scifáč se vždycky hodí. Hlavně žádné zpomalené záběry a minimum digitálních triků a hlavně bez třesoucí se kamery. Akční scény hezky po staru, jako to bylo třeba v Terminátorovi nebo jak je točí Sylvester.
A hlavně žádné 3D.
A hlavně to nepo*rat *15*
EDIT: a koho do hlavní role? -
-
Jonathan Jacques-Belletêteten se hodí protože byl předloha pro Jensena
-
Do hlavní role by mohli obsadit Matt Bomera. Vcelku neznámý herec, ale na Adama by se imo hodil.
-
-
Já bych tam rád viděl "Elias Toufexis" (odmítám to skloňovat:) ), který Adama ve hře daboval a vzhledově taky není úplně mimo...
-
-
sklonuje se to Eliase Toufexise
-
-
No to je mi jasne :) ale vypada to blbe...
-
-
Už jen kvůli tomu úžasnýmu chraplavýmu hlasu bych ho taky bral, vzhled by se nějak poladil, ale už tak nějak počítám s tím, že ho zkrátka hrát nebude, protože si myslím, že studio bude chtít někoho známějšího.
-
-
téda a já myslel že ho daboval Bale. Ten hlas mi připomínal Batmana:)
-
-
Si ještě pořád zkouřenej ne? *15*
-
-
-
-
-
Kdyby se to natočilo tak, jak jsi popsal, byl by z toho dobrý film. Bohužel mám strach, že to dopadne přesně naopak - plno triků, slow-motion, rádoby efektní nepřehledná akce a hlavně 3D. Kéž bych se pletl...
-
-
Jako kdyby snad DeusEx film potreboval... Naprostej nezajem a rovnou si zaprorokuju, ze ten projekt nedopadne dobre, paklize se bude realizovat.
-
proc to prodali cbs ?:( zrejme spatnej krok, alespon podle dosavadnich filmu cbs :(
-
Ná žádném z filmů uvedeném v článku se CBS Film nepodílely.
-
-
... musím předešlé tvrzení tak trochu stáhnout, neboť po delším zkoumání si vůbec nejsem jist :/.. Nejdříve jsem vycházel z imdb, ale na wikipedii zase tvrdí opak. Tak nevím.
-
-
Nu, po ještě delším průzkumu jsem stále více přesvědčen o faktu, že jsem měl pravdu. CBS Films se na filmech uvedených v článku nepodílely produkčně, nýbrž se jen staraly o hlavní distribuci v US a globálně. Takže CBS Films měly vliv na jejich úspěchu pouze tak, že zajistily určité rozšíření v kinech, popřípadě se mohly starat o marketing.
-
-
Nikoliv. CBS u každého mělo alespoň koprodukci. Stejně tak se většinou podíleli na finacování z postu koproducenta a distributora. Nevím, jak to má wiki, ale zrovna u Lososů v Jemenu si pamatuji, že když se film připravoval, část nákladů na produkci nesl právě CBS.
Ale jsem si jist, že toto je klíčová informace k celé zprávě, která stojí za asi desátý příspěvek v diskusi :) -
-
No něco jiného je film co-produkovat, resp. financovat, být investorem apod. a něco jiného je produkovat, přímo být součástí tvůrčího procesu. V tom je veliký rozdíl, který může mít za následek to, jak moc dobrý film to bude.
A nevím, jak moc důležitá informace tohle je, ale to bych nechal na každém zvlášť. Jen jsem se snažil informace z článku upřesnit a vzhledem k tomu co se tu občas řeší za věci si myslím, že vůbec neuškodí když sem podobné příspěvky občas někdo napíše. -
-
No ale on tak velký rozdíl v té koprodukci není :) Sorry, ale dělám i filmovou žurnalisticku a právě, že si pamatuju, když vznikali jak Lososi, tak Žena v černém, CBS tam prostě hraje významnou roli - i díky propojení s danými lidmi (Lososi jsou Hallstrom, kterého by tady asi moc lidí nečekalo, ale mají dobré vztahy), mají celkem jasný plán a projevuje se to i v profilů těch snímků. Je fakt, že zrovna DE:HR je celkem nestandardní pro jejich portfolio, ale...třeba překvapí.
(ale jinak směle do debat o tom, nechci, aby předchozí příspěvek vyzněl nějak omezujícím způsobem:))
-
-
-
Nebo to prostě financovali, což je podílení se.
-
-
-
Cože?
http://www.cbsfilms.com/
-
-
Doufám, že si odpustí nějakou složitou konspirační teorii. Do hry se to celkem hodí, ale film to může snadno zkazit, zvlášť pokud se to odflákne.
-
-
>"Guys, hey guys. What if we made a videogame where you play a government secret agent and all that tin foil hat conspiracy theory stuff is true"
>"Well...which ones?"
>"All of them...At the same time."
*1* -
-
to uz nekdo natocil. jmenovalo se to akta x :).
-
-
-
deus ex HR byla snad jedna z nejhorších her co kdy byla vytvořena. Nudný příběh, nulová hratelnost, hrozný dabing, nic moc charektery a velmi hnusná grafika tak pro rok 2004
-
-
já se na to zkouřil jak prase a jenom chození po městě mě neskutečně bavilo. bylo to živý, uvěřitelný. nevim nevim
-
Vystihnul si to naprosto přesně.
-
Hele, jednoho vypatlanýho trolla tu už máme, a ať se budeš snažit sebevíc, tak jeho nikdy netrumfneš.
-
-
sem Drr.rrE.b.i.l čte se to dteckaeteckabteckaiteckalteka
-
Jen jednoho tos těch deset lidi co sem chodí trollovat dost urazils
-
-
Docela slabé trollení, příště se víc snaž...
-
-
Tenhle film ma petincial byt fakt kure*sky dobrý sci-fi!!
-
Nooo, zasadit to tak rok, dva pred zacatek Deuse3 a opravdu zajimave zpracovat prichod myslenky a odpor lidi (cimz se nejak posunout do aktualniho deni ve hre) a malinko to zaobalit by mohlo byt zajimave. Nechci to apriori zatracovat, necham tomu volny prubeh.