Přejít na výpis diskuzí
CBS získala práva na film podle Deus Ex: Human Revolution
10.7.2012 | Aleš Smutný
103 příspěvků
-
Bůh ví jestli to vůbec bude,tolik her mělo být zfilmováno a nakonec z toho nic nebylo (např Mass Effect) Jedinej reálnej se mi zdá ten AC,kdy už mají i herce.
-
No ... existuje vůbec nějaká filmová adaptace hry která nestojí za tři hovna? Mě napadá jen Hitman a to se sakra zavřenýma očima a vypnutým mozkem.
-
-
A co třeba Silent Hill?
-
Jsou lidi, co dost vehementně hájí Silent Hill / první Resident Evil. Sám mám slabost pro původní Mortal Kombat, kterej je dutej, ale zábavnej a solidně natočenej, a pak se mi líbil i Prince of Persia - film sice nepovedenej, ale ty klíčový motivy tam fungujou velice dobře a Jake mi přišel jako výbornej princ.
Na nějakej univerzální klenot se každopádně zatím čeká. -
-
clovece, uplne bych zapomel. mortal kombat co bezel minuly rok na youtube, jako webova serie! to je priklad rozumne zpracovaneho tematu. zase MK...
-
nj Mortal Kombat je film s tak veľkou charizmou, štýlom a s fantastickým Keith Cooke-om pri ktorom aj Shou pôsobil ako poleno *1* ,že nič lepšie sa zo sveta MK v tej dobe ani natočiť nedalo.
-
jo MK byl neskutecna zabava (myslim vazne). proste "zapomenme na vsechno! udelame normalni MK pribeh a hotovo! kasleme na to aby to davalo smysl, hra ho taky nedava :P!"
-
Jo, na Mortal Kombat se taky dalo dívat, na ten jsem zapoměl.
No, třeba se povede a bude to práve DE, ačkoliv jsem skeptický. -
Ti, který hájí Resident Evil ( ten film ), by zasloužili provaz. *16* *16* *16*
A vůbec, v Silent Hillu vystihli tu atmosféru hry dokonale. Sice to nebylo naprosto autentické, ale klíčové aspekty, vyskytujícíse ve hrách, tam byly. Takže ano, Silent Hill je zatím nejlepší filmová adaptace podle hry.
-
-
-
Už stojím v řadě na popcorn... *6*
-
-
Tak ses vytrolil a můžeš zase jít *7*
-
-
Stále čekám na ten popcorn... -
-
Spoiler:Stále ještě čekám na uzeného trolla stejná vypovídací hodnota jako to tvoje
-
Tady se ho nedočkáš.
-
-
-
stojím v řadě na uzeného trolla
-
-
CBS je celkem silná záštita. Klíčovej bude rejža a scénář.
-
Nevím, když se podívám na tento DeusEx tak mi přijde samotná hra filmově pojatá, asi bych nepotřeboval vidět ještě film, který by se hodně podobal
-
nenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenene...ja jen vidim bollovskou produkci pro deus ex a bojim se. deus ex si to nezaslouzi...ale kdyz to daji tak by to bylo super.
dobrou inspiraci jak to udelat muze byt treba blade runner (hlavne at to udrzi prevazne pri zemi) a matrixove sceny jen opravdu, opravdu, OPRAVDU poskrovnu. o soubojich augmentu nebo likvidaci stovek lidi deus ex fakt neni. -
-
Ještě mne napadla reakce k filmu: I Never Asked For This *1*
-