Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt: 5 milionů pirátských kopií Zaklínače 2 by bylo slušné
30.11.2011 | levis
113 příspěvků
-
tve 99% her co si stahnu hned smazu protoze je to takovej odpad, zaklinace sem smaznul po asi hodine, jsem hrozne vybiravej holt, no a takovejch muze bejt treba i dalsi mega dve :D
-
ta sprava by mala zmysel keby tam bolo vycislene, kolko z tych stahovacov si tu hru po vyskusani kupilo
-
-
oba dva
-
-
mylis sa, vacsina hracov len nechce kupovat macku vo vreci, popripade neznasaju drm...kedze W2 sa dal zohnat bez drm tak ostavaju len ti co to chceli vyskusat :)
-
-
nooo...tak o te vetsine bych pochyboval, myslim, ze naprosta vetsina tech co to stahuji, jsou ti, kteri za hru uz nikdy nezaplati
-
-
keby robili dema, tak ako v minulosti, nikto by nemusel kupovat macku vo vreci..
-
-
Tak vzhledem k tomu, že prodali milion kopií a stáhnuto bylo dle jeho statistik minimálně 5M (nejspíše více), tak to asi žádné terno nebude. Budou to tak maximálně jednotky procent stahovačů. Mimochodem, většina znamená přes 50%.
-
-
-
-
Hm. Zajímavá diskuse - jsme zase u starého dobrého témata: "Piráti vs. kupci". Přestante to řešit! Kupci at se nenavažej do pirátů (navíc už jste ubohý s tím vaším neustálým přirovnáváním hry a auta... Děláte z pirátů chátru a špatný lidi, přitom o nich nic nevíte!) Jinak piráti se zas vykašlete na ty co vám tu píšou takový blbosti! Někdo at si stahuje a někdo at si kupuje! Nechodme si do cesty, stejně se nikdy nic nevyřeší! Na warezu nic špatného není! Stažení hry není krádež a uploadnutí na server taky ne! Když se někdo chce o něco podělit, tak může, bez ohledu na zákony, protože je to jeho svobodná vůle. Pokud někdo chce dát možnost lidem, kteří si nemohou hru dovolit, zahrát si ji, tak je to správné. Nikdo o nic nepřijde...
-
-
Ty už ty brčka radši nehul.
-
-
Stáhnul jsem to, potom koupil. je nás víc? jinak aspon oni maj rozum a nezasr***j mi počítač.