Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stáhnul jsem to, potom koupil. je nás víc? jinak aspon oni maj rozum a nezasr***j mi počítač.
  • smejki
    nope. to první je získání informačního obsahu bez potřeby fyzického média. To druhé je krádež informačního obsahu při absenci téhož.
  • Ty jsi asi vážně blbej, že? Nebýt torrentů, tak si ti vaši zas*aní tardi na fórech nemáte vůbec nic. 99% scene věcí se najde hned po vydání na torrentech jako je sceneaccess.org a ne na nějakém ulozto.
  • 13_11
    Reakce na uživatele: Lynch, Gimli, no jo... zase jeden..., Rob, huhi, Trol.diskuzni, Censor, hix, Palver, Tom, Dr. Zed, Creeper a další, již smýšlejí stejně.

Obsah článku je sám o sobě dost smutným příběhem, obsah zdejší diskuse to už jenom podtrhává. Proto, prosím vás, přestaňte fantazírovat, že peníze rostou na stromech a že kravaťáci jsou zlo. Peníze na stromech skutečně nerostou – zatím jsem si takových bohužel nevšiml, a na kravaťáky se je třeba dívat jako na své vlastní zaměstnavatele; chápu, že pro většinu zdejších diskutérů je to pojem doposud mlhavý a nepochopitelný, však ono se jednoho dne rozsvítí.

Proto kdo si dokáže život zařídit bez „kravaťáků“ (zaměstnavatelů) a je sám sobě pánem, tomu můžeme jenom zatleskat a popřát mnoho štěstí. Jinak se ale pravidla zcela logicky odvíjí od těch nahoře. Nasranost na ty, co si strkají „peníze navíc“ do svých vlastních kapes a nepodělí se o ně s „těmi dole“, je stejně absurdní jako myšlenka, že vám je dvanáct let (mnohým zde přítomným skutečně je), válíte se celý měsíc na gauči, zatímco rodiče chodí do práce a všechny své vydřené peníze vám s chutí každý měsíc dají, ať s nimi naložíte po svém.

Takhle to skutečně nefunguje. Čím dřív to pochopíte, tím lépe pro vás. Tímto promlouvám k „oněm individuím“, jakých je tu bohužel stále dost. Také už konečně pochopte, že pojem „skutečný“ v dnešní době platí jak pro svět kolem nás, tak pro ten virtuální. Krádež tam je jako krádež tady. Virtuální neznamená, že „to vlastně neexistuje, tudíž se nic nestalo“. Pokud by to neexistovalo, pak by neexistoval ani tento web ani tato diskuse ani vy.

I toto vnímání bohužel odráží přístup leckterých jedinců, že „když je to virtuální, tudíž to neexistuje, pak to ve výsledku nemohlo ani nic stát“. Proto vám chci vzkázat: proberte se a zamyslete se třeba nad každodenním obsahem Games. Skutečně se plní sám od sebe? A ještě jedna záludná otázka pro chápavější: to, že jste přispěli svým „názorem“ do zdejší diskuse… stálo vás to něco?
  • "A proto vznikla digitální distribuce s nafukovacím prodejním prostorem."

Digitální distribuce má dva druhy: 1. podobný Steamu a 2. podobný wareznetu *4*
  • smejki
    was?
  • Ha... digitální distribuce = piráti *15*

V podstatě pravda.
  • smejki
    jako prodejce, majitel omezeného prostoru, jistě lgicky zaplníš tento svůj prostor pouze tituly, které jsou nejprodávanější. A proto vznikla digitální distribuce s nafukovacím prodejním prostorem.
  • To se mi líbí jak furt někdo brečí jak by moh prodávat víc her kdyby si to lidi nestahovali, ale jdete třeba do kamených obchodů a podívejte se do regálů krom nejinzerovanějších her nabídka mizivá, je tolik dobrých her, ale v obchodech je nenajdete tam se vystavuje zřejmě jen ten kdo si zaplatí *11* např. hra Starcraft 2 ta dnes už v obchodech není, prostě nikde přestože stále patří do první dvacítky nejprodávanějších her a žádná lepší strategie neni.
  • No a pro mne je zlodej i ten co odpracuje 1h, ale klidne by si nechal za ni zaplatit 1000x *3*
  • protoze krabicka ...
  • A proc sis nekoupil originalku na gog.com, je bez ochrany a nepotrebujes na ni DVD???
  • Souhlas, ja jim na cestinu z vysoka kaslu. Navic co jsem videl, je opet tragicka, jako vsechny od Cenegy. Ale holt pokud nekdo moje penize nechce, tak je nedostane.
    P.S. Nejsme v tom sami, Britove si take Skyrim na Steamu nekoupi, protoze tak zase pohrozili velci kamenni prodejci, ze to stahnou, pokud to bude na Steamu. Vitejte ve 21. stoleti.
  • A proc bych jako mel mit ucet u X online prodejcu, kdyz mam jednoho a ten mi vyhovuje? Proc bych mel platit vypalne Ceske poste ve vysi skoro 100 korun? A proc bych mel stat 20 minut ve fronte na poste (minule byla az ven) protoze ty h o v a d a nejsou schopni dorucit mi jedno jedine DVD??
  • Joha
    Čo má toto kur*a spoločné s MW3, ktorého kúpna sila spočíva v sporstých deckách z USA? Prosím ťa nepleť sem kraviny dobre?

CDPR je jedna z dvoch firiem, ktorá je zameraná primárne na PC (nepočítam indie scénu). Ja ich vysoké predaje n XBOX želám, aspoň bude viac peňazí na Zaklínača 3. Je síce škoda že sa piráti takáto hra ale budiš.
  • tve 99% her co si stahnu hned smazu protoze je to takovej odpad, zaklinace sem smaznul po asi hodine, jsem hrozne vybiravej holt, no a takovejch muze bejt treba i dalsi mega dve :D
  • Mayuri12
    Konečně normální, realistický názor.
  • Ty už ty brčka radši nehul.
  • Asharak
    Win *15*
  • Mayuri12
    Když si člověk stáhne nějakou hru jejiž kampaň trvá 5hodin a o multiplayer nemá zájem budiž ale stáhnout si hru typu skyrim nebo zaklínač strávit v ní desítky hodin vychvalovat si jak je ta hra perfektní a přitom ji mejt staženou to je něco co nedokážu pochopit a dělá se mi z těch lidí špatně (osobně nechápu jak je taková hra může bavit). Zde nejde jen o to zda je to trestné a trestné to je tady jde o to že až to tak začnou dělat všichni vývojáři zkrachují. Piráti tady na diskuzi se zřejmě jen ušklíbnou a řeknou si: Vývojáři mají peněz dost a vždycky se najde nějakej v*l co to koupí tak co bych se staral, ale to je omyl už teď se na PC hrozně pirátí a konzolisti nezaostávaj. Upřimě nejvíc lituju malých vývojářských studií jenž své hry nabízejí za 2, 3 Eura a ochota hráčů závisí na jejich existenci a i přes super nízkou cenu se najde hromada těch co to stáhnou a ještě se tím jako správní tup*i chlubí na diskuzi. PS Samozřejmě i já si občas stáhnu film a seriály z netu stahuju nepřetržitě (i když k mnohým serialům se u nás člověk normálně nedostane) to ale nic nemění na tom že by člověk alespoň jednou za čas měl koupit nějakou hru *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit