Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt: 5 milionů pirátských kopií Zaklínače 2 by bylo slušné
30.11.2011 | levis
113 příspěvků
-
To je pěkná kravina.
Stahuju max 1,8 Mb/s a měl jsem to stažený do 3-4 hodin. -
mylis sa, vacsina hracov len nechce kupovat macku vo vreci, popripade neznasaju drm...kedze W2 sa dal zohnat bez drm tak ostavaju len ti co to chceli vyskusat :)
-
oba dva
-
ta sprava by mala zmysel keby tam bolo vycislene, kolko z tych stahovacov si tu hru po vyskusani kupilo
-
14GB = 14336 MB = 114688 Mb
6h = 360min = 21600s
114688Mb/21600s = 5,31Mb/s -
Tebe ne, ale je ano, jak by se ti líbilo kdyby tobě rozkrádali pracně udělané dílo!
Jenom díky poctivím zákazníkům můžeme takto dobré hry hrát, bohužel vyžírků je a asi bude vždy víc. -
Aby mu to vyšlo, musel by počítat, že průměrem je 50Mb/s a že ten torrent poběží maximální rychlostí, což se nestává. Na druhou stranu je jasné, že se to stahuje doteď a že hodně lidí si to stahuje i přes přímý download přes rapidshare, nebo co se teď používá. A nestahovalo se to jen těch pár týdnů... výpočet sice vadný, ale dost možná si to stáhlo ještě více lidí. Mně doma leží originálka, kterou se mi nepodařilo dohrát - stejně jako u jedničky (tu jsem skorodohrál asi 3x) jsem skončil těsně před koncem (náhlé předsevzetí, že nebudu hrát hry :-D ) a zatím jsem se k tomu znovu nedokopal... Osobně mi to přišlo o něco slabší, než jednička - po opuštění Flotsamu už to bylo víceméně o ničem - tedy kromě výborného příběhu, který táhnul dál, ale nudné lokace, krátkost (jasně, vím že má ta kapitola dvě zcela odlišné varianty, ale v porovnání s jedničkou, kde každá kapitla byla o tolik delší a volnější, je to zápor) a omezenost mě moc nefascinovali. Pořád ale výborná hra, která za ty prachy stála.
-
Osobně si myslím, že stáhnout Zaklínače 2 je na facku sám sobě. Pokud někdo, tak zrovna lidi z CD Projekt RED si zaslouží menší pirátění své hry, už jen kvůli tomu, jak rychle se zbavili DRM a jak moc hru dál podporují. A vzhledem ke kvalitám hry už vůbec... Raději bych přál ne milion prodaných a nejméně 5 melounů zpirátěných kopií, ale opačný poměr.
-
Ve vesmíru, kde je průměrná rychlost připojení kolem 5Mbps.
-
Co kua porad reseji, jsou se ziskama v plusu nebo v minusu? Pravdepodobne jsou v plusu, vsichni co na tom pracovali dostali zaplaceno, tak o co jde, me osobne vubec nebere, ze nejaky kravataci shrabli o par milionu min.
-
no tak BI si nejak vypocitali 33:1...kdyby to byla pravda, tak by to znamenalo, ze si zaklinace stahlo vic nez 33milionu lidi, to se mi nejak nechce verit
-
Tomu teda rikam cisla vycucane z prstu :)
-
V jakém vesmíru je 14 GB za šest hodin průměrný?:D Hoch si to asi dost blbě propočítal... krom toho teda sledoval jen torrenty, takže když se přidaj warez fóra tak to vyjde asi nastejno...