Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to takhle dělal v době, kdy jsem měl noťas...prostě jsem si nebyl jistý, jestli nové hry rozeběhnu, protože minimální nároky jsem splňoval, ale přesto se mi několikrát stalo, že hra byla kvůli sekání prakticky nehratelná. Takže jsem si to napřed odzkoušel...
  • Sice me taky stve ze tam Skyrim nelze normalne koupit,ale na druhou stranu na STEAMU byvaji nove hry predrazene. Takze proc si Skyrim nekoupis u nas? Stejne ti nakonec(paradoxne) pobezi na STEAMU. Vlk se nazere ....
  • Trol.diskuzni
    Byl to test... Zkoušel jsem, jestli mi náhodou nezrušili ten třídenní BAN. *3*
  • Tomu moc nevěřim...Torrenty jsou rychlejší, jednodušší, elegantnější...
  • Trol.diskuzni
    Tak záleží, odkud taháš... nějaké piratebay apod. už je dávno pasé. A vlastně vždycky bylo - kdo ví, kde hledat, najde daleko luxusnější destinace, které jsou naprosto bezpečné...
  • OK, tak jim tu hru neukradneš akorát s nima vyjebeš :)
  • Witchera 2 jsem si predobjednal na gog.com hned, jak byla moznost. Skyrim jsm si chtel koupit, zaloguju se na Steam a... a nic. Pro CR neni dostupne. Sorry hosi, takhle opravdu ne.
  • Opravte me jestli se pletu,ale torrrenty uz jsou davno za zenitem popularity. Warez fora jim prebrala latku.
  • Test zda to byl opravdu jen test nebo maskované trolení. *1* *1* *1*
  • Přesně tak, už během vývoje bylo vidět, že jsou CD projekt srdcaři a já jsem byl dlouho přesvědčenej, že se nezklamu, když si hru koupím. A nebyl jsem stranou toho, co jsi zmínil, je obsah krabicovky za 1000 Kč v době vydání bezkonkurenční. I když jsem pár her upirátil (a díky tomu přišel na to, že při koupi MW3 bych se cítil podvedeně), u Zaklínače to nepřicházelo v úvahu. Když někdo dělá hru poctivě, tak si prachy zaslouží.
  • Z principu nic neukradl protože nikomu nic neubylo. To že hru stáhl ještě neznamená, že by ji určitě koupil, pokud by stáhnout nešla. Proč to každý hned předpokládá?! Pěknou babu ošukám když se nechá, ale když to bude prostitutka a bude chtít prachy, tak asi těžko.
  • FeebeECZ
    je to myšleno asi tak, že je jich "jenom" pět milionů
  • Přesně tak jak píšeš. Já si taky Skyrim nejdřív stáhl abych zkusil jestli mě to bude bavit a jak se s tím popasuje moje PC a pak si ho koupil.
  • Trol.diskuzni
    Děkuji tedy za korekci - nejspíše jsem si tě spletl s jiným výtečníkem (ne, že by tvůj nick nebyl dost originální, to určitě ne *5* ).

Mé pro tebe zcestné řeči jsou jednoduše mé názory. Pokud se s nimi neztotožňuješ, tak je nečti... *3*
  • Ono je to strašně jednoduchý si hru stáhnout a hrát připadá to člověku celkem fajn, hraji zadarmo většinou se u toho bavím, ale z principu je to stejné jako kdyby jsi ukradl prsten ze zlatnictví. To je ti ale určitě jasný pokud nejsi úplně mimo. Nemám na to tak prostě nehraji !
    Nejsou pro tebe hry důležité tak je nekradu, ale co trest za to nehrozí tak proč by jsem se namáhal s tím něco dělat... vždiť se takhle chová většina..
  • Říkám ti to poprvé, což jen potvrzuje má předchozí slova *7* A říkám ti to proto, protože mě nabaví narážet na tvý zcestný řeči skoro v každý diskuzi. Očividně ti z toho Skyrimu (a Vávry) j_blo *7*
  • No, tak třeba já jsem si Zaklínače koupil (předobjednávka), ale stejně jsem si ho stáhl, protože v PC nemám mechaniku :) Takže ne každé stažení=nelegální nabytý Zaklínač.
    Otázka taky je, kolik lidí to stažení bralo jen jako demoverzi a později třeba hru i koupilo.
  • Trol.diskuzni
    Mám dojem, že už jsi mi něco podobného někdy řekl...nebo dvakrát...či dokonce tříkrát?

Proč ztrácíš čas s nemocnými bytostmi, když máš na víc? *3*
  • Irisis
    Něják nemůžu pochopit ten nadpis :D CD Projekt: 5 milionů pirátských kopií zaklínače by bylo slušné
    ...
    slušné co?
    slušné zaplatit? slušné vrátit? slušné číslo? To je jak z vodníků ten inzerát končící slovem neboť. Navíc článek je jen o tom, jak to ten borec spočítal, o slušnosti ani slovo. Měli byste si dát nějákej scio-test nebo maturitní test z porozumnění textu, tam se takovýhle kraviny řešily na dost rafinovanějších článcích *2*
  • Ty jsi vážně nemocnej *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit