Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já naopak nechápu jak si zaklinače muže někdo koupit... Stejně jako jednička i dvojka nejsou hry pro mě, nelíbí se mi hlavní postava, animace, prostředí, způsob vyprávění atd... Jde o vkus
  • Projekt nemusí vyjít tak, jako by mohl? Jenže to už mluviš o konečnem vysledku ktery nema moc společneho se minulými zisky. Prakticky to funguje tak, že kravaťáci si ty zisky nenechávají na případné budoucí platy zaměstnanců, ale rozdělí si je do vlastních kapes, ne že čekají jestli to náhodou nebude fail.

Když to vyjde, zase mají zisky které jdou do jejich kapes a programátoři dostanou jen předem stanovenou odměnu, kdyby se te hry prodalo tisic nebo milion.

Když to nevyjde, nasleduje propuštění ať už to financovali půjčkou nebo vlastním kapitálem.
  • Přesně tak. Proč dát naslepo 1000 za MW3 když to je za 5 hodin dohraný a uplně stejný jak MW2?? to radši stahnu, po 1 minutě hraní zjistim že to je zase šit a jde to z počítače. Například hry jako je skyrim sem si koupil bez problému, těch 200 hodin zábavy mi za tu Limitku stojej
  • Uz zase ta blbost o pomeru 3:100? Dit je to jen tiskova zprava marka spanela... marka spanela v jeho vyjadrenich nejde brat vazne... od flashpointu se divim ze bohemka jeste zije po tom co predvadi...
  • Mayuri12
    Promiň ale todle zní jako výmluva typickýho piráta (vím o čem mluvím v mým okolí stahuje nelegálně tak 90% lidí) já například jsem ochotnej za kvalitní hru zaplatit, naposledy jsem za Batmana bez problému vysolil 999kč. A nějak nechápu co myslíš tím že nevěříš hrám v obchoďáku (pokud nemáš rád obchody pořát je tu např. steam) to prostě zní jako další výmluva. Řeči o tom že dnes vycházejí jen špatné hry a vývojářům de o prachy mě taky rozesmívaj špatné hry jo ale bavit se u nich poté co je člověk stáhne z torrent (nevím jak se to píše) není najednou problém. Nemluvě o tom že na steamu nebo v obchodě prodávaj i celkem nové hry v různých slevách doslova za kačku. A z toho vyplýva: jsi vyžírka
  • Eda.Frtan
    Mě to za těch 1100 stojí. Podporuju lidi co tu hru udělali, aby mohli udělat další, což očividně ty nechápeš.

Jsi vyžírka úplně stejně jako oni. Stojí jim ta bunda co čórli za 1500? Ne, tak to čmajznem.

Nestojí ti ta hra za ty prachy, tak jí nehraj!
  • Trol.diskuzni
    Hehe, zajímalo by mě, kdo mi na tohle dal plusko - pochopil bych, že nějaký zakomplexovaný chudáček, co mi dává mínuska všude jen proto, že jsem to já, si opět zlepšil náladu... Ale divím se, že mi je někdo ochotný dát plus a to ještě bez jakékoliv snahy. *3*

Možná zase nějaký hater, který si myslí, že tento příspěvek byl můj nejkvalitnější ze všech. *5* No jo, klasika...

Jinak teda nechápu, jak mohl Zaklínač 2 dostat devítku a Skyrim desítku, absolutní nonsense. Divil bych se, i kdyby to bylo naopak... Skyrim totiž na víc než na tu sedmičku, co dostal od pana Vávry, nemá.

Jinak si myslím, že 5 miliónů pirátských kopií je hooodně underestimated...
  • XorxoxTalarius
    Tak pokud jsi se u hry bavil, tak by bylo spravedlive dat jejich autorum penize ... ja treba hru stahnu, zkusim a kdyz mne bavi, tak koupim. Uz jsem se parkrat pekne spalil ... takze tento zpusob povazuji za adekvatni.
  • podle mě je nesmysl porovnávat pirátění Wičra a Helikoptér, protože Helikoptéry jsou fajnšmekrovská gamesa, kterou si s největší pravděpodobností většina fanoušků simulátorů koupila a ti ostatní to stáhli jen ze zvědavosti, o co jde, a pak to případně smázli, když je to nechytlo. zrovna na takovejchhle hrách se podle mě dá krásně poznat, jak velkej trh pro ně vlastně existuje... Wičr byl na druhou stranu naprostej blockbuster, takže ho všichni tahali s tím ho zahrát a dohrát, ale zároveň se našla spousta lidí, kterým se líbí model DRM-free a chtějí CPRed podpořit, takže koupili... prostě srovnávat se to nedá.
  • life28
    z ďalšieho zisku môžu investovať do nového megaprojektu, takže ľudia budú mať znova prácu. Ak peniaze nebudú, budú si musieť na megaprojekt požičať od investora - vydavateľa, projekt nemusí vyjsť tak, ako by mohol, predaje budú menšie a firma nesplatí dlh. nasleduje prepúšťanie. U Mad?
  • Jazz
    Můj fail, pardon.
  • keby robili dema, tak ako v minulosti, nikto by nemusel kupovat macku vo vreci..
  • Peněz mají dost, jen by chtěli víc a víc (tak to dnes v byznysu chodí). Upřímně je to jejich problém. Každej si určí, zda si hru stáhne nebo si ji koupí. Třeba já si už jen stahuju, protože hrám z obchodáku za příznivou cenu už nevěřím a navíc, kterej hlupák si dnes bude ty nové pecky kupovat za 1100 korun. Vlastně, pro koho jsou hry natolik důležité, že je ochoten za ně dávat takové ceny...

A přestante moralizovat s druhou stranou barikády (nedělej druhým, co nechceš aby ti dělali). Na té druhé straně nejsme a basta. Já a vyžírka? To je přehnané... Romové... to jsou vyžírkové!
  • Ti co nad tím dílem pracně dělali by z dalšího zisku viděli kulový.
    Další milionové zisky by si rzdělili jen manageři a ti co makají tak, že pro ně makají ti druzí.
  • Ne, touhle rychlostí bys stáhnul kolem 3GB. Nejsou to spíš MB/s?
  • Ty budeš od lopaty, viď?
  • nooo...tak o te vetsine bych pochyboval, myslim, ze naprosta vetsina tech co to stahuji, jsou ti, kteri za hru uz nikdy nezaplati
  • Nojo, já to počítal jinak a seknul jsem se 10x. :-D
    100Mb=12,5MB
    *3600
    = 45 000MB (já to přečetl jako 4500)
    14000/4500=cca 3, takže 6 hodin by to trvalo polovinčně rychlému internetu, bohužel to by platilo pro hru 10x větší. :-)
    No, tak v tom případě je ten jeho průměrný internet dost reálný, spíše ještě podhodnocený, když tady v Brně není problém mít 100Mb/s, kdo je na tom hůře, tak 20Mb/s ADSL... v menších městech to určitě těch 5Mb/s, takže to docela podhodnotil, i když s přihlédnutím k rychlosti stahování torrentů možná rozumná rychlost stahování.....
  • Tak vzhledem k tomu, že prodali milion kopií a stáhnuto bylo dle jeho statistik minimálně 5M (nejspíše více), tak to asi žádné terno nebude. Budou to tak maximálně jednotky procent stahovačů. Mimochodem, většina znamená přes 50%.
  • Trol.diskuzni
    Smazáno - pouze test.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit