Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt: 5 milionů pirátských kopií Zaklínače 2 by bylo slušné
30.11.2011 | levis
113 příspěvků
-
Krádež=zločin
Sdílení pc her=zločin akorát v přijatelnější podobě pro někoho
Sdílení auta= normální věc
Tak to je to dnes chlape bídná nastavený ve světě.. když tě nějaké autorské práva nezajímají.. -
KDYŽ AUTO SDÍLÍŠ VĚDOMĚ SE ZLODĚJEM CO HO UKRADL NEBO SE ŽENOU CO SI KOUPILA TO JE SNAD ROZDÍL NÉ ? S hrama je to krádeš ale obojí už to chápete? Tak to prostě je.
-
*15* Jakmile někde vidím zkratku "RU" tak se raději vzdaluju...
-
Ale takhle by herní byznys neměl fungovaty bohužel funguje tak nestojí za nic. Přečti si to ještě jednou a zjistíš, že já se těhlech srovnání právě chtěl vyvarovat.
-
No, tak já mam originálku a přesto jsem si to taky stáhnul z netu, protože si nechci ničit DVD tim, že bych ho vytahoval z krabičky :)
-
ty ale zabúdaš na náklady, ktoré neplynú celoročne, celoročné náklady sú náklady zamestnancom. Aj keby ich mali, firma potrebuje okamžité peniaze (poriadny balík) aby najala externistov, aby zaplatila reklamu, aby zaplatila propagáciu, aby firma zaplatila dabing, motion capturing, hudbu a podobne. To nie sú náklady, ktoré platia neustále, sú to investície.
-
Jo, uloz.to... zkus např. rutracker.org, chytráku. *3*
-
Hm. Zajímavá diskuse - jsme zase u starého dobrého témata: "Piráti vs. kupci". Přestante to řešit! Kupci at se nenavažej do pirátů (navíc už jste ubohý s tím vaším neustálým přirovnáváním hry a auta... Děláte z pirátů chátru a špatný lidi, přitom o nich nic nevíte!) Jinak piráti se zas vykašlete na ty co vám tu píšou takový blbosti! Někdo at si stahuje a někdo at si kupuje! Nechodme si do cesty, stejně se nikdy nic nevyřeší! Na warezu nic špatného není! Stažení hry není krádež a uploadnutí na server taky ne! Když se někdo chce o něco podělit, tak může, bez ohledu na zákony, protože je to jeho svobodná vůle. Pokud někdo chce dát možnost lidem, kteří si nemohou hru dovolit, zahrát si ji, tak je to správné. Nikdo o nic nepřijde...
-
Prelozeno do CZ - "....bohuzel je nam lito, ve vasem regionu neni nas produkt digitalne dostupny z ze smluvnich duvodu s lokalnim distributorem. Vyuzijte sluzeb lokalnich prodejcu, verime, ze s nimi budete plne spokojen...."
-
zlaté ULOZ.TO *2*
Nějaké torrenty... ty už jsou pro mě mrtvé!... -
Nesrovnávej krádež se sdílením! Krádež prstenu a stáhnutí hry mají od sebe asi tak daleko, jako to mám já na Mars. Stahování her atd. není krádež (krádež je to jen podle těch našich zákonů a autorských práv), ale : Někdo si tu hru koupí a protože by se o ní chtěl podělit s přáteli, tak to hodí na net, aby všichni jeho přátelé nemuseli platit 1000 Kč za hru. Není na tom nic špatného. Jen ty labrador jsi všemi zákony, at. právy a poctivostí natolik zaslepen, že by ses o jedno auto nepodělil se svou ženou, ale raději by jsi ji řekl at si koupí svoje! Takto jsi se tu přesně popsal...
Srovnáváš auta a prsteny s hrama? Tak tady to máš troubo... -
Dokaz toto velmi zavazne obvineni. Imho se jedna o vyplod chore mysli.
-
Pokud si ten vyrobek vezmes tajne domu na vyzkouseni, tak samozrejme take krades. Krade kazdy, kdo neopravnene uziva vysledku cizi prace, tedy napriklad bez poskytnuti odmeny, kterou dotycny pozaduje. A to by si vsichni, vcetne tebe, meli uvedomit.
-
Gilmi: Jsem rád, že nejsi stejný jako většina těhle ignorantů a máš pochopení i pro to, když se někdo chce o něco s někým podělit. Já sám nepokládám za zločin stáhnutí hry nebo třeba filmu. Proč? Protože já ten film nekradu vývojáři, já si ho stahuju od někoho, kdo to pro mě a ostatní dobrovolně nahrál s úmyslem abychom si to mohli též zahrát.
Labrador: Kdyby mi někdo nabídl třeba auto za 2 mil. zadarmo, taky bych to bral. Ty ne? Svět není o tom koho podporuješ, ale co získáváš a nikdy tomu nebude jinak.
Ted mě omluvte, jdu si zahrát nějakou svojí hru kterou mi zdarma nabídli na ULOZ.TO *3* -
2semo:
A jak to souvisi? Takze ja mam povinnost sponzorovat Ceneze cestinu, kterou nechci? Ten Albert v mestecku vedle nas stal vic nez mega a znamena to ze tam musim zacit nakupovat aby se jim to zaplatilo a zakazou mi nakupovat jinde? -
"hyenismus "? Cenega dala za preklad 1.25milionu Kc...
-
Spise je TO do nebe volajici hyenismus Cenegy ktera si prosadila zakaz digitalni distribuce v cesku aby se jim prodavala jejich pocestena krabice. (za jinych podminek odmitli udelat CZ PL SK HUN lokalizaci). Jde o princip. Ja tu cestinu nechci. Nechci jet 100km do nejblizsi prodejny kdyz to muzu naklikat v pohode sice o 5 eur draz ale z domu. Nechci resit ze si musim jet vyzvednout balik na postu protoze k nam vozi baliky jen dopoledne kdyz jsem ja v praci. Nechci si brat dovolenou abych si prevzal balik kdyz mame zakazano posilat si soukromou postu do firmy.
Proc to v kazde civilizovane zemi jde a v opicarne jmenem Cesko si lokalni firmicka vydupe takovy nesmyslny podminky?
uz jen z toho duvodu jsem si to nechal poslat z nemecka. Takovym neradum nedam vydelat ani korunu uz z principu.
To je jako kdyby vam nekdo narizoval - nesmite si jit nakoupit do tesca v krajskem meste, musite nakoupit u Alberta protoze ten podepsal smlouvu s vyrobcem salamu ze budete nakupovat tam. Nesmite si vybrat schopneho zubare protoze Asociace zubaru rozhodla ze vy spadate pod Reznika Pepu a on by jinak chudacek nic nevydelal. Nesmite jezdit do Thajska protoze Klub Cestovatelu rozhodl ze cesi maji narok leda na Chorvatsko.... Nesmite nakoupit na Steamu z domu protoze Cenega by nevydelala. -
Nápodobně taky v tom nemáš jasno, ostatně ve více věcech.
-
Až budeš příště nějakou diskuzi vubec začínat, zjisti si co je legální a co ne; stahovaní, kopírovaní a sdílení jsou dost rozdílné věci.
-
Nedavno jsem koupil.Pecková hra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!