Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ronon

Super, teším sa, jednotka má najlepšiu atmosféru a súbojový systém mi tiež vyhovoval. A questy ako boj s echinopsom v ožratom stave. Na druhú stranu ako je tam dosť vecí, ktoré pôsobia zastaralo ako umiestnenie niektorých budov.

• Stephano

Tak nějaká velká jména tam jsou jako např. Petr Gelnar a Richard Wágner je taky hodně šikovný kluk. Momentálně dělá vidcast v Českém znění (dost dobré, takový pořad jsem plánoval roky :D) Nicméně to jsou hlavně dabéři z Brna (nic proti, jen konstatování infa) :) Je mezi nimi třeba Luboš Ondráček (Alex z Komisaře Rexe), na dabingu spolupracuje Kristýnka Sulková  z Vortexu. Takže kdyby někoho zajímal dabing, ať se mrkne třeba zde. Roli vypravěče si střihl Jan Preučil, který odvedl hodně dobrou práci. Osobně jsem zvědavý třeba na Evu Burešovou, která zas tolik nadabovaného toho nemá. Dan Vávra zde samozřejmě dabuje sám sebe, respektivě postavu podle něj. :) Jinak v Remakeu Mafie jsem si hodně užil Marcela Vašinku, jako nucená náhrada za pana Molčíka super, to samé Lucie Pernetová, která dala Sáře úplně nový rozměr. Fakt by mně ale zajímalo, jak by to nadabovala Linda Rybová. Hodně se zaměřuji na dabérky. Ale i dabéry. Z těch zaběhnutých ale stále relativně mladých mám nejraději Jitku Ježkovou, Jitku Moučkovou, Kateřinu Peřinovou (dříve Velebovou), Janu Strykovou a z pánů asi naprostý top Michal Dlouhý, Petr Lněnička, Marek Holý nebo Jakub Saic, kterého už jsem zmiňoval. :) Momentálně je v hodně v kurzu Sabinka Rojková (Sabrina, Sex Education), neskutečný talent. Setry  Novákové nebo Taberyové jsou také stálice a dost jsem si užil navdory kritice i 13 Reasons Why. Na to, že to jsou začínající dabéři, tak někteří z nich mají fajn hlasy (Hanna, Clay, Justin, Jessica, Ani) Hodně dobré castingy má obecně ještě třeba Petr Štěpán, nebylo snadné nahradit panu Štáchovou v Simpsonech, Ivanka Korolová to zvládla a zvládá se ctí - sama paní Štáchová si ji vybrala. Docela bych si přál Aby Simpsonovi skončili, což se stane po druhém celovečerním filmu. Nedovedu si totiž žádnou českou dabérku představit místo pana Labuse. :)

https://www.kcdfandabing.cz/

• Pethulla

A taky díky dvojce můžeš mít ve třetím dílu tetování.

Co se jedničky týká, tak se asi nepřenáší nic. Ale aspoň se víc seznámíš s nějakými vedlejšími postavami z posledního dílu (Talar, Shani). 

• Carnage666

Tak herní rozhodnutí ve dvojce hlavně ovlivňují dialogy ve trojce a pak ještě jednu konkrétní postavu.

• zanek.s

To si řekneme za měsíc až vyjde dabing do KCD   😉

• Stephano

Naštěstí je pořád dost režiséru a překladatelů, kteří to umí, mně se třeba líbí, jak dovedeme rozlišovat podle děje a postav vykání a tykání. Umějí to hlavně samotní dabéři, kteří režirují. Filip Jančík, Veronika Veselá, Bohdan Tůma, Antonín Navrátil, Lucie Petra Svobodová, Kateřina Březinová atd. Máme fakt neskutečnou zásobu herců a hereček, včetně mladé generace, která mi se mi do paměti taky už dává těžko. :D Kdybych měl vypsat všechny, byli bychom tady do zítřka. Některé seriály si bez českého dabingu popravdě už neumím představit. Ve volném čase se učím právě polsky, takže Geralt i Cyberpunk byl jasná volba. :) A zkusím další. Když mám čas sběhnu ke švédštině a finštině. Ale to už je opravdu jiná liga. Jinak klasika, ruština ze školy, němčina Kobra 11, sem tam něco z Francie, Itálie a Španělska (sportovní přenosy) a osobně hodně inklinuji k latině, protože bratranec je profesor na Karlovce. :)

• zx_spektrum

Na místní znalce, do jaké míry je před trojkou dobré znát jedničku či dvojku? Já jen jestli teď čekat na remaster trojky nebo rovnou na remaster jedničky...

• medveddd

V tom případě z tvojí logiky usuzuju, že ten remake bude výborná hra, která bude mít třeba horší atmosféru. To mi pořád zní jako něco, co za pokus stojí :)

Jinak co se atmošky týče, pro mě bylo ve W3 hrozně silný počasí. Zatmělo se, začal foukat vítr, stromy se začaly prohýbat a ve mně se úplně začal probouzet jakýsi prastarý instinktivní strach z bouřky a pocit, že bych se měl jít schovat.

• Vím jak dopadl Zaklínač 2 a 3. Ačkoliv to byly výborné hry, atmosférou se prvnímu dílu ani nepřiblížily (trojka se přiblížila aspoň v některých částech).

• medveddd

To je fajn, že to víš takhle dopředu :)

Můžu jenom závidět.

• Ten soubojový systém vypadal přesně tak, jak byl popisovaný v knize :) 

• Inquisitor

Mě bavil. Ty epický piruety smrti, kde lítali hlavy a končetiny:)

• KIMCID

těším

• Popravdě problém jedničky je spíše soubojový systém protože v momentě kdy člověka chytne děj tak grafiku hodí za hlavu

• Já už se těším na milion generických zbraní/zbrojí místo pár unikátních.

A taky nesmím zapomenout na to, že nádhérné obráz(k)y při načítání nahradí jakési barevné rádoby komixy. 

Ne, děkuji. Zůstávám věrný originálu.

• Beru všemi deseti. Nikdy jsem to nedohrál, protože jsem se k tomu dostal až později a to už jsem tu grafickou stránku nedokázal překousnout. 

• Beep_Beep_I_am_Jeep

Jedničku jsem dohrál několikrát, ale už by to chtělo nějaké informace o nextgen Zaklínači 3. Na to, že to má vyjít letos, tak není ani fotka.

• Derp_1337

Je jiná doba, bohužel teď se (skoro) všichni snaží být hyper-korektní. Dnes už se nedočkáš toho, že by někdo v překladu to přeložil tak zostra.

• Na tohle se těším. Kdysi dávno jsem to musel dohrát s trainerem, protože mé PC nedávalo plameny a FPS klesali k bodu mrazu:D

• Corvus

😎 Já jsem největší fanoušek Zaklínače! 
    Bohužel již nebudou „nohy od ho*en“, jak pravila jedna milá stařenka na mostě… 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit