CD Projekt dělá na remaku prvního Zaklínače
-
Já to prošel devětkrát. 3x každou cestu - ono ty průchody pak navazovali na vydání dalších dílů, kdy jsem si to "musel" osvěžit, že jo. Ano cesta neutrála je cesta Geralta, takže i když si člověk zkouší různé možnosti, tak ten pocit z pravého průchodu jen za neutrála. Jednička je výborná se skvělou atmosférou, jen jestli se to v remaku zachová. Jo linka s Paní Jezera byla super, ten pocit, když ti dá ten meč a pak ho ve dvojce zahodíš jako smetí :D. Jsem tedy zvědav, co se z toho vyklube.
-
Jinak dabing byl hodně dobrý, byť jsem pak dal polský. Líbilo by se mi, kdyby Rudolfa Kubíka nahradil Jakub Saic coby Geralt z původního seriálu. :) Český dabing je můj koníček a poznam podle hlasu asi 100 současných i bývalých dabéru. Nedávno bohužel zemřel pan Richter, který nadaboval úžasně Talara. Jemu čest. Pořád si pamatuji větu "No tak kur..jak? Uděláme kšeft nebo jak?!?
-
Tak to držím palce. Super. Dám si tedy jedničku asi už v sedmém runu. Ale asi zase jako neutrál. Protože hrát za Věčný plamen fakt ne. Jediný v pohodě byl Siegfried. Možná se přemůžu a pomohu Veverkám, ale to jsou zase eko-teroristi. Doufám, že se více vytěží charakterově Foltest, Ada, Shani, Toruviel, velmistr Jakub, Azar a Paní Jezera. Hodně dobré vzpomínky mám i na Abigail, te jsem vždycky pomohl. :) Ono vůbec by bylo fajn navštívit jižní království.