Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U nas sa nieco podobne ako v Nemecku este dlho nestane...
    • Po tretej svetovej, ked pridu na rad ako takí slušní politici a nebude každy jeden zlodej. :D
      Tak vtedy, ked ekonomika bude rovna tej Švajčiarskej, alebo ja Rakuskej. :D
      Tak vtedy budu realne takéto pokuty za takéto činy na Slovensku. :D
  • Jedina spasa pre CD Projekt a inych je kvalitny multiplayer, to jedine sa neda cracknut, mozno hej ale ja o tom neviem, napr. taky BF 3 a MW3 na tom multaku zarabaju obrovske peniaze, keby nema BF3 multiplayer, grafiku a zvuky, tak preda mozno 2 mega, MW deto, ten ma ale aj aspon zaujimavy single.
  • Tak přístup je to krásnej od nich XD jen lidi co mají dynamickou IP bude trocha problém vystopovat... a hlavně bude ftipný, jak chtějí žalovat takový množství lidí za 24 000 Kč nehledě nato, že v každém státě platí jiné zákony téhle problematiky... prostě aby je to nevyšlo dráž než kolik získají :D
    • Je to blbost. Provider jim tve osobni udaje na zaklade nekolika nepodlozenych dohadu dat vubec nemusi (ale zas tolik do nemecka nevidim). Vcelku lamersky poslali oznami na "slepo", jak se to kdysi udelalo u filmu. Je to akorat neuvazene rozhodnuti a neprofesionalni pristup. ted jsem fakt rad, ze jsem si ho nakoupil a buh vi, ze mne od toho delilo fakt malo...
      • *nekoupil
  • Ryba9
    Hru jsem nehrál, nekoupil, nestáh. Očekávám každým dnem dopis. *1*
    • no dopis čekám i já .. a to mám originálku :)
    • napodobne *1*
  • Tak zrovna CD Projekt se klidně na českou firmu obrátit může :) I když mám dost originálních her,tak si jich stejně dost i stáhnu,ale u Zaklínače není žádná obhajoba :)
  • jen blbci stahují z torrentů
    • ti chytří stahují z rapidsharu?
      • ne asi
  • Zayl
    K čemu podobná represe vedla u filmů nebo hudby? Snížil se počet stáhnutí? Ne.

Operujete se zbožím které lze bez dalších nákladů do nekonečna množit. To je koncept který spousta lidí, zdá se, nemůže pochopit. A nebo nechce. Já vím že se to nehodí do krámu, ale zvlášť teď, když se bude ve světě vesele bankrotovat, se to určitě k lepšímu nezmění.

No, veselé strašení lidí. Slyšel jsem, že to hrozně pomáhá.
    • Ono nejhorsi na tom je, ze si tim zk*vi brand, ktery maji. *7* Ale to je jejich blbost.
  • Je spousta lidí, co stáhnou vše a výmluvy, jako že to není dost kvalitní budou říkat pořád. takhle na ně... dnes je to hra, zítra osamělá že na v parku. jen ať se lidi naučí, že si za to co dělají musí nést následky...
  • Tedy pokud připadá na jednu prodanou hru jen 4,5 pirátsky stažených tak to je přece úspěch jak sviňa, nebo to mají spíš zle spočítaný. Každopádně pokud těm číslům věřej tak nechápu proč tak vyváděj, jiný AAA hry se pirátěj mnohem mnohem víc. *5*
    • Řekl bych, že maj spočítaný jen stažený kopie z torrentů - kdyby dokázali spočítat všechny, možná by se dostali na podobný hodnoty jako Bohemka s Armou.
  • On jeste nekdo stahuje z torrenu? V tom pripade dobre jim tak ti chytrejsi stahuji z ruznych file hosting serveru a nemaji se vubec ceho obavat.
    • SSL announce na torrentu a celej CD Project i s jejich konzolovým Zaklínačem si může víte co :)
      • Zdroj ?
    • Chytřejší jedinci si každopádně nepletou chytrost s vychytralostí.

CD projekt naprosto chápu a divím se, že s tím přišel někdo až teď. Jak se do lesa volá...
      • Jenze nejde o cin. Chapu ze si to chteji chranit. Ale o provedeni. *3*
    • tak ono tyhle sluzby mozna taky logujou ip.
      • to zrejme ano ale pochybuji ze by jen tak na pozadani nejakyho cd projktu vydaly ip adresy svych uzivatelu kteri tam maji zakoupeny premiun ucty tim by prisly o penize.
        • Na požiadanie Cd projektu ťažko, on sa Cd projekt obráti na políciu a žiadosť podajú oni *4*
          • dobra dejme tomu ze kdyby policii vyhoveli (a to asi tezko mximalne tak kdyby to naridil soud) tak co zjisti ze si nekdo stahl nejaky soubor pojmenovany tw2.part1 až .partx tak jak mu dokazou ze vedel ze je to ten Zaklinac 2?
            • po prvé - / stahovanie nieje nelegalne (ale distribucia ano... preto torrenty niesu košer u vela ludí)
              po druhé - ako hovoríš spackovany subor s uplne inym nazvom ma nulovu vypovednu hodnotu

po tretie - zaheslovany spackovany subor = no chance

Je to lov na torrent leecherov v zapadnej europe... CD Projekt si chces urejme len privyrobiť.
              Ale je jasne, že tento boj sa nikdy nevyhrá. Už od dôb napalovania kaziet resp. platní... vždy sa niečo nájde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit