Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je hezký jak se tady Ty poctivý ohánějí morálkou na Ty co stahujou hry a přitom v autě, v počítačí a v mp3 jim hrajou stažený písničky a to jim přijde naprosto v pohodě *5*
    • stratego
      treba az si jednou uvedomis, ze software a filmy nebo hudba je neco uplne jineho (dle zakona), tak ti dojde jakou kravinu si prave napsal ;)
    • nesmíš podle sebe soudit jiné :)
  • Jen ať se obrátí. Válku na vás!

:3
  • Ja osobne na vašho Zaklinača serem !!!
    Nestiahnem ho ani nekupim, pre mna ta hra nemusela vobec vyjsť, a nech sa robi okolo toho negatyvna reklama, ako okolo OS VISTA, že pôjdu tvrdo po piratoch a odpajanie cez internet a BUBUBU v spravach, potom sa na Vistu každy vybodol a predavalo sa XP a to viem velmi dobre, lebo som ho predaval !!
    Ja vam o piratstve niečo poviem: Ked ja som mal 15, bola ťažka totalita, a ked niekto nechel počuvať len Kaju Gota a Helenku Vondračkovu, tak si musel kupiť v TUZEXE kazetu Maxel, lebo naše Emgetonky boli šmejdy, prepojiť magneťaky kablom a nahrať kazetu s jednej na druhu !!
    Inak, ked ma niekto prachov a pirati tak je prasa...a mimochodom vyšlo demo Zaklinača ?? Nevšimol som...asi nie, lebo potom by sa nepredaval...
    • Skus si najprv precitat clanok, alebo aspon nadpis, aby si zistil ze to vlastne nieje o zaklinacovi? Mozno nabuduce *1*
  • Jak snadno se lze ukojit honěním a také stahováním PC her. Kéž by i hlad šlo zahnat tak snadno...

Vy co jste do diskuze zatáhly morálku, kolik z vás krade na inetu péčko? Kolik z vás mamrdů co tady moralizujete a hrdě prohlašujete, jak za hry platíte, potřebuje na netu vyšašit něco hodně perverz, nebo pohonit u witcher2-pixell-péčko protože z vašich uschlých ženušek vám už nestojí??
    • Vitekb
      Vždy mě potěší vidět, že někdo udržuje kvalitu diskuze na správné úrovni. *12*
  • Já mám originálních her hromady, peněz mám dost, ale za Witcher 2 jsem nezaplatil a ještě že tak - hru jsem asi po dvou až třech hodinách přestal hrát, nebavila mě a už jsem se k ní nevrátil. A mimochodem - osobně jsem se na DRM nikdy nevymlouval, naopak za hru bez DRM nikdy platit nebudu.
    • Vitekb
      Prosím?
    • "za hru bez DRM nikdy platit nebudu."

Jakou to má logiku?
      • asi má pocit, že bez DRM hře něco chybí *1*
  • Jedina spasa pre CD Projekt a inych je kvalitny multiplayer, to jedine sa neda cracknut, mozno hej ale ja o tom neviem, napr. taky BF 3 a MW3 na tom multaku zarabaju obrovske peniaze, keby nema BF3 multiplayer, grafiku a zvuky, tak preda mozno 2 mega, MW deto, ten ma ale aj aspon zaujimavy single.
  • Cahir: k tomu tvemu dlouhemu prispevku. predstavuju si, ze urcity serial bezi na kabelovce (ktera je placena) a po nejake dobe vyjde dvd s celou serii (taky placene), 99.9% lidi si to stahne z netu, komu se pliva do tvare v tomhle pripade?
    • Na netu to dost možná ale bude ještě před odvysíláním v televizi, v horším případě chvíli po.
      • nechapu jak to souvisi s tim mym dotazem :)
        • Ani nevím, přišlo mi ale velice důležité ten fakt poznamenat a osvítit tak duše všech přítomných.
  • pánové, já vám to zkusím vysvětlit.
    Protože tu pořád brečíte, jak si tu stáhlou hru chcete vlastně jen vyzkoušekt a bojíte se o těch svejch pár šušňáků, který by vás to mohlo stát... bů bů. A nebo si přijdete cool - jak vyje*áváte s korporátama, když si ten jejich sšhit nejdřív opatříte jinak, abyste nekoupili zajíce v pytli... no to je úžasný, že jste na to přišli.
    Pirát je ten, kdo na nelegálních gameskách vydělává. Gamesky jsou luxusní zbožní a ten, kdo tohle zboží nesměňuje za zboří jíné, případně za peníze, není pirát (!), ale pan ťululum, co nedělá svým konáním (nikoliv však kecáním) vůbec problém, protože tak či tak na vás obě strany, tedy piráti a vývojáři/vydavatelé, vyděláváji. Uklidňuje vás tohle zjištění?
    Bezohledu na počet legálních kopi zakoupených za život vy co platíte za různý sharing space odkud to taháte, jste obyč ňoumové, co se k tomu i krásně svobodně přiznají - to dělá vaše morálky, která je v celkovém stádním ohledu naprosto v pořádku (ale tím vás nechci nudit). Navíc vás opět můžu ukklidnit, že je vás v téhle oblasti znatelná většina (tedy aspoň ze skupiny, která se virtuálními kecy projevuje).
    Mě by to klidným nenechávalo, protože vy jste ta nejbezmocnější potrava, na kterou cílí jak vývojáři tak piráti... to už se ale opakuju, takže... jak řekl kolega Démon z moravy: "přerte si to"
    S blížícími svátky vám všem přeju: hybajte do fabriky vydělávát, vánoční sleva na steamu a novej ipad pod stromeček čeká (samozřejmě aspoň podvědomě ssrát na to, co chce frajerka/děcka k Vánocům). Zůstáváte moji milí hraví neškodní platící .....
    • text dlouhej jak stahovani Skyrimu a myslenka nikde, priste na tom vic zamakej a treba ti nekdo sezere, ze to mas na haku...
    • zkusil a neuspel
  • Btw moc nechápu to s těma demama, ze nejsou... Vsechny hry, ktere jsem si v poslednich mesicich koupil, jsou si v demu vyzkousel - nhl12, tiger woods12, DA2, DS3, Dirta, top spin 4, Mafii... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit