Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt posouvá termín vydání třetího Zaklínače z února na květen
8.12.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Nevšim jsem si. :)
-
Byl neskutečně zabugovaný, nebyl tam obsah(přidal se až v patchích) a optimilizace stála za vyliž. .) *16*
-
Dragon Age je také krásně zabugované....
-
Nu to je v pohodě. Samozřejmě mne jako fanouška Zaklínače zdržení netěší ale pokud potřebují víc času tak ať si ho vezmou. Hra je fakticky hotová a podle všeho pracují na optimalizaci a drobnostech. A všichni víme že v podobných věcech jde o něco co zpříjemní hraní.
Osobně v tom vidím jen snahu tvůrců nám dát hru na kterou mohou být pyšní. To skutečně není něco na co bychom měli nadávat. -
Ne, nehrál jsem jak vypadal ??? povídej (si blb?)
-
Nejsi ty deme*t? Asi si nepamatuješ jak vypadal W2 v den vydání? A EA nevydává zabugovaný hry, vyjma BF. *12*
-
Jeden trailer v kterym hraci poznali downgrate a borci to radci odkladaji. Rozhodne lepsi nez vydat takove paskvil jako AC Bugnity, nebo Watch Dogs. Snad hru doladi a pobezi jak ma.
-
Pro mě jen dobře, příští rok hodlám kupovat nový comp a stále čekám, s čím se vytasí AMD (R9 3xx) a Intel (Broadwell/Skylake).
-
No jen k tomu vydání dokonalé hry. No snaží se, ale Zaklínač 2 nebyl bez problémů - Ubersampling byl smrtící a DRM jim taky nadělala vrásky no snaží se, ale bez problémků se neobešli. Asi teď chtějí přijít s lépe odladěnou hrou. Pokud to znamená lepší optimalizaci, tak to asi stojí za to ne?
-
tak se uklidníme, dáme si prášek a jdemem si lehnout *6*
-
hm, a v maji pride odklad na september/oktober lebo na jesen sa to bude predsa lepsie predavat
-
To někoho tak moc trápí? prostě nestíhaj a nejsou ubisaft a EA aby si poškodily reputaci zabugovanou hrou lol
-
Na jednu stranu mě to štve, na druhou stranou palec nahoru, že se chtějí vyhnout AC:Unity/WatchDogs trapasům.
-
Já myslím, že to k tomu podzimu 2015 nakonec zdárně dovedou :)
-
pokud nám místo Geralta z Pláže naservírují Geralta z Rivie tak s tím nemám problém, pokud ale na mě v květnu vykoukne opálený Geralt s růžovými tvářičkami, tak to bude problém..
-
Ještě to zhoršuj *1*
-
Na tretie pokracovanie W sa moc tesim a preto si v pohode pockam len nech je vsetko tak ako ma byt.
-
Je prozíravé, že v názvu článku chybí letopočet. Člověk nikdy neví.
-
Vzhladom na to ze mi to prihodili blizsie k statniciam tak som asi rad,lebo keby to bolo skor tak to asi hrat budem takto budem musiet cakat a mozno tu skolu aj spravim :D
-
do pí*i vole *16* nemám co hrát