Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jesper666
    Nemilá zpráva, hodně nemilá, dost Zaklínače očekávám...ale co se dá dělat, raději počkat, než potom hrát zmrvenou hru...jako třebaaaa...AC: Unity :-D
  • Mart9
    Tady každej upgraduje jak divej *1* *1*
    Já mam PC sestavené 4,5 roku a dokud mi nové hry pojedou, upragovat nebudu, lidi neblázněte.
  • solomon.short
    ještě že tě máme, samotné by nás to nenapadlo *2*
  • solomon.short
    mám předobjednáno na GOGu a posun mi nevadí. Mám aspoň víc času na upgrade HW :D
  • Já jsem popravdě rád. Nevím, jestli bych měl na to v únoru čas a především upgradnutou mašinu. Takhle mi to vyjde pěkně na narozeniny a následné prázdniny mám o zábavu postaráno :). A myslím, že zbrklá vydávání her v poslední době ukázala, že se vyplatí nad tím strávit čas a vydat vše v co nejlepším stavu. Jen se obávám, jestli si CD neukrojilo až moc velké sousto...
  • DRM? *8*
  • nebrečte onani a jděte si radši zapíchat
  • ??? s mi nabízíš???
  • Ty sis ukousnul velké péro
  • Jack1947
    hAha, nic proti tobě ale proč prodlužuješ vlánko jinou hrou...bude tady jen chaos. *7*
  • neeeeeeeeee :( uz jej mam pul roku koupeny ja uz to nevydrzim Beeeeeee
  • Mart9
    Tahle série mě zatím minula, takže můžu s chladnou hlavou říct, že je to dost chytré rozhodnutí. Právě jsem dokoukal GamesTV a co neslyším, hra od Ubisoftu těsně po vydání zase funguje napůl. Odkládat, odkládat, odkládat. Nebo ještě líp - neoznamovat datum vydání, dokud to nebude tutovka, ale to je zase věc marketingu a předobjednávek, takže chápu, že to až tak nejde.
  • Tilwaen
    Z jednoho zkouškového do druhého zkouškového, ach jo... *1*
  • Taky že jim při vývoji W2 došly prachy (mimochodem cutnuli celý 4. akt). Tady prachy na dallší tři měsíce zjevně mají a tak se snaží vydat hru nezabugovanou.
  • V únoru jsem si chtěl zpravit chuť po nepovedeném mmorpg Dragon Age:I a zase nic. Tahle hra taky začíná smrdět, Poláci si ukousli velké sousto.
  • misho8723
    Odklad hry to nie je len tak.. je to ťažké rozhodnutie.. musia potom obchody informovať, investorov, hodnota firmy spadne, bude treba ďalších peňazí na dlhší vývoj, atď..
    Čiže neverím tomu, že ich k tomu donútilo narýchlo spravené video.. proste takú ambiciózne obrovskú hru spraviť s dobrou grafikou, optimalizáciou, s čo najmenej bugmi, atď.. je poriadna výzva aj na veľké tímy a CD Projekt Red zase nie je taký veľký tým..to chce čas
  • Radši si počkat než tu mít další Unity. Ale zas aby to někdy vyšlo :D
  • Vojta_Ilavsky
    100 lidí, 100 chutí, tak mi to prosím tě necpi. .)
  • Jak bude prosím vyřešen soubojový systém?
  • a to že je to nudná hra bez nápadu sis všiml???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit