Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt posouvá termín vydání třetího Zaklínače z února na květen
8.12.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
z kamose se diky tomu stal absolutne klidnej clovek, rozbil sice asi dva ovladace, ale nic ho ted nerozhodi *1*
-
Myslíš, že to Zaklínač potřebuje?
-
Píše sice zvláštně ale má pravdu, pro normálního hráče to není nej no.
-
Když já ti nevim...prostě vůbec způsobem komunikace, tim jak zacházej s hráčskou základnou, myslim to hlavně obecně, spíš z dlouhodobýho hlediska, ne jenom z aktuálního hlediska. Prostě mi jejich přístup ke všemu je sympatičtější než přístup Ubisoft ke všemu. Když budeš chtít, stejně si z toho zas něco vybereš a pokusíš se to otočit, ale kdo chce a neni uplně blbej tak ví moc dobře co tim chci říct :). Jestli hodláš tu debatu ještě někam posunout, tak prosím konstruktivnim směrem, protože se nechystám bejt "krmič trola" i když už teď se tak trošku cejtim.
-
Ten posledni trailer jsem zkouknul z ty nezkomprimovany dovugigovy verze a spis to vypada na hodne horkou jehlou sity video. Nektery sekvence vypadaji jak vytazeny ze hry na nizky nastaveni pricemz celej trailer obsahuje i technicky nesrovnatelne kvalitnejsi momenty. Staci kdyz se zamerite na elementy jako vlasy, kozesiny a textury. Rozhodne to neni graficky konzistentni...
Na kazdej pad odklady nicemu neublizi (krome CDPRojekti penezenky) a hra vyjde v daleko lepsim stavu. I tak ale cekam brzky opravny patche. Precejenom se bavime o otevrenym svete a vsichni vime jakymi strukturami pribehovych vlaken ho vyvojari protkavaji. A byt o pribeh tu slo vzdycky v prvni rade, tak ani o vizual nemam strach (narozdil on meho HW)☺ -
learn your "grammatik" young troll
-
A nakonec to zrušej a vysmějou se nám.
Ale teď vážně, akorát se snaží vybudovat pořádný hype -
Jsem rád, aspoň stačím naškudlit na tu Sběratelku, v únoru by to byla čára přes rozpočet
-
tak to rozhodně
-
stejně to zas nepude ani v 16:10 fullcreen
-
rofl, moje OCéDé me pošle tak na TéPéBé
-
to tě šlechtí, já to myslel obecně k lidem co tu todle resej, upgrady a predobednavky, je toho pulka diskuse
-
Každodenní nonsenthless... *6* Přiložil jse ti polínko - když jsem viděl jak se plácáš na 31lol.
Ted ta o chlebu, myslíš že to je názorem nebo hnisem a ostudou TLOU, zmen si obrázek na nějaký hnis ty hnise... přestan zostudnovat nd peckovou hru. Křupane. -
Do cistych 4k ano, pak me moje OCD premuze a 4,2k bych neunesl /s
-
Ty díly ti nějak splývají.
-
jen at vam to napalej, vy zaplatite stejne cokoli
-
Předobjednávky neberu nikdy a u ničeho.
-
AC:U je next level, sotva to de 20fps na konzoli... to uz je fakt docela daleko... §
"nikde jsem nepostřehl, že bych nějak pěl ódy na dosud nevydanou hru" - " přístup CD Projectu je prostě mnohem sympatičtější "... OMG sedíš si na vedení? Jak ti muže bejt přístup CDP sympatičtější, když este nevis, co za ty 3 měsíce po odkladu vypustí??? -
Lehce zaskřípala PR CD Projektu, ale všichni očekáváme legendární hru, čehož jsou si vědomi. Odklad nepotěší, práce nejde podle plánu a na případné předělání základních mechanik čas nemají a jestli bude další odklad, tak se ženou do velké černé díry. Předpokládám tedy, že hra je hotová má "jen" porodní problémy. Přirovnání k nynějšímu stavu AC:Unity se podle mého ale moc nehodí, protože hra je podle všeho ještě více nestabilní. Shrnuto- hra v nově oznámeném termínu nevyjde. Bohužel, snad se mýlím.
-
A i u Watch Dogs to byl lepší přístup než u AC:U. To že to zprasili i po odkladech je samozřejmě taky totálně mimo a jsou to prostě hovada, který viděj jenom co nejrychlejší dolary a na ostatní kašlou. Přitom Ubisoftí hry by mohli bejt naprosto skvělý a všemi milovaný, kdyby Ubi změnilo politiku. CD Projectu prostě věřim o dost víc. A btw nikde jsem nepostřehl, že bych nějak pěl ódy na dosud nevydanou hru nebo tak něco, psal jsem jen obecně, že přístup CD Projectu je prostě mnohem sympatičtější