Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z kamose se diky tomu stal absolutne klidnej clovek, rozbil sice asi dva ovladace, ale nic ho ted nerozhodi *1*
  • Still
    Myslíš, že to Zaklínač potřebuje?
  • Jack1947
    Píše sice zvláštně ale má pravdu, pro normálního hráče to není nej no.
  • Když já ti nevim...prostě vůbec způsobem komunikace, tim jak zacházej s hráčskou základnou, myslim to hlavně obecně, spíš z dlouhodobýho hlediska, ne jenom z aktuálního hlediska. Prostě mi jejich přístup ke všemu je sympatičtější než přístup Ubisoft ke všemu. Když budeš chtít, stejně si z toho zas něco vybereš a pokusíš se to otočit, ale kdo chce a neni uplně blbej tak ví moc dobře co tim chci říct :). Jestli hodláš tu debatu ještě někam posunout, tak prosím konstruktivnim směrem, protože se nechystám bejt "krmič trola" i když už teď se tak trošku cejtim.
  • Ten posledni trailer jsem zkouknul z ty nezkomprimovany dovugigovy verze a spis to vypada na hodne horkou jehlou sity video. Nektery sekvence vypadaji jak vytazeny ze hry na nizky nastaveni pricemz celej trailer obsahuje i technicky nesrovnatelne kvalitnejsi momenty. Staci kdyz se zamerite na elementy jako vlasy, kozesiny a textury. Rozhodne to neni graficky konzistentni...

Na kazdej pad odklady nicemu neublizi (krome CDPRojekti penezenky) a hra vyjde v daleko lepsim stavu. I tak ale cekam brzky opravny patche. Precejenom se bavime o otevrenym svete a vsichni vime jakymi strukturami pribehovych vlaken ho vyvojari protkavaji. A byt o pribeh tu slo vzdycky v prvni rade, tak ani o vizual nemam strach (narozdil on meho HW)☺
  • learn your "grammatik" young troll
  • A nakonec to zrušej a vysmějou se nám.

Ale teď vážně, akorát se snaží vybudovat pořádný hype
  • Still
    Jsem rád, aspoň stačím naškudlit na tu Sběratelku, v únoru by to byla čára přes rozpočet
  • tak to rozhodně
  • stejně to zas nepude ani v 16:10 fullcreen
  • rofl, moje OCéDé me pošle tak na TéPéBé
  • to tě šlechtí, já to myslel obecně k lidem co tu todle resej, upgrady a predobednavky, je toho pulka diskuse
  • Jack1947
    Každodenní nonsenthless... *6* Přiložil jse ti polínko - když jsem viděl jak se plácáš na 31lol.

Ted ta o chlebu, myslíš že to je názorem nebo hnisem a ostudou TLOU, zmen si obrázek na nějaký hnis ty hnise... přestan zostudnovat nd peckovou hru. Křupane.
  • Do cistych 4k ano, pak me moje OCD premuze a 4,2k bych neunesl /s
  • Ty díly ti nějak splývají.
  • jen at vam to napalej, vy zaplatite stejne cokoli
  • Inquisitor
    Předobjednávky neberu nikdy a u ničeho.
  • AC:U je next level, sotva to de 20fps na konzoli... to uz je fakt docela daleko... §

"nikde jsem nepostřehl, že bych nějak pěl ódy na dosud nevydanou hru" - " přístup CD Projectu je prostě mnohem sympatičtější "... OMG sedíš si na vedení? Jak ti muže bejt přístup CDP sympatičtější, když este nevis, co za ty 3 měsíce po odkladu vypustí???
  • Lehce zaskřípala PR CD Projektu, ale všichni očekáváme legendární hru, čehož jsou si vědomi. Odklad nepotěší, práce nejde podle plánu a na případné předělání základních mechanik čas nemají a jestli bude další odklad, tak se ženou do velké černé díry. Předpokládám tedy, že hra je hotová má "jen" porodní problémy. Přirovnání k nynějšímu stavu AC:Unity se podle mého ale moc nehodí, protože hra je podle všeho ještě více nestabilní. Shrnuto- hra v nově oznámeném termínu nevyjde. Bohužel, snad se mýlím.
  • A i u Watch Dogs to byl lepší přístup než u AC:U. To že to zprasili i po odkladech je samozřejmě taky totálně mimo a jsou to prostě hovada, který viděj jenom co nejrychlejší dolary a na ostatní kašlou. Přitom Ubisoftí hry by mohli bejt naprosto skvělý a všemi milovaný, kdyby Ubi změnilo politiku. CD Projectu prostě věřim o dost víc. A btw nikde jsem nepostřehl, že bych nějak pěl ódy na dosud nevydanou hru nebo tak něco, psal jsem jen obecně, že přístup CD Projectu je prostě mnohem sympatičtější

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit