Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt posouvá termín vydání třetího Zaklínače z února na květen
8.12.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
souhlas a přesně to se mi stalo v Alien: Isolation. Ta hra je graficky pěkná, většinou má fajn textury, ale je tam takový ten trojpatrový vozík, který je naprosto v příšerném rozlišení a vždycky mě to bralo oči a nechápal jsem, proč je v takovém rozlišení...
-
Tak je to lepší, než aby vydání uspěchali a hra by dopadla v den vydání jako DA2, Rome II a nebo teď Unity. Na druhou stranu, jestli hra po vydání nebude dostatečně vyladěná, tak si pak tu kritiku určitě zaslouží, když měli tolik času.
-
Ty jsi tak naivní. U tak rozsáhlého projektu nikdy nevíš, co se podělá atd. a nemůžeš nikdy říct, že 100% to vyjde tehdy a tehdy. Nebo to řekneš, vydáš a dopadne to jako Unity.
-
Ano.
Jsou to zkušení borci a mají vědět co si mohou dovolit. Od toho je to datum. Také podle data velkých her si někdo hromadí peníze na dané velké "drahé" hry a také kupuje HW apod. Pak to naruší někomu plány.
Prostě u každého projektu máš vědět kdy to bude hotové i když se to může prodloužit. Pak to datum nemusejí říkat vůbec. -
To není pravda.
Jak říkal tuším nějaký grafik z WH na přednášce z GDS. Textury by měly mít podobné rozlišení aby ten rozdíl nebyl tak znatelný a vyloženě nepřitahoval pozornost.
Zde tomu tak není a snad to napraví. Pak to prostě vypadá blbě a všimneš si toho. Nemáš si toho všimnou. Navíc kolik MB paměti seberou lepší body? Prd. Tedy to tam klidně může být.
Tohle se pořád opakuje. "Přece se nebudu dívat na nějaký šutr, když to celé vypadá dobře". Přitom si toho šutru všimneš protože prostě vypadá blbě *11* . A tím, že tohle řekneš tak připouštíš, že budeš ignorovat lajdáctví. Přitom je snad lepší aby to nebylo lajdácky provedeno ne? Když to ale udělají dobře, tak to vše vypadá podobně. Máš vše pěkné anebo o něco horší podle natavení.
A to hlavní. Každý je spokojen. -
Takze aj ty stahujes na konzolu a budes napalovat, na ktoru ? Xbox PS ? :D Nemusis to tak tajit, uz kazdy vieme, ze si velky torrenter. Nevnucuj aj ostatnym toto svoje "hobby".
-
Vadi my, ze to posuvaju znova. Nevadi my vsak, ked pomyslim na ACU. Takze len kludne, nech to je vsetko ako ma byt pri vydani hry. Nechcem zazit to co pri ACU. Takze kazdy, kto je kus hm smutny tak spomente si na ACU a hned vam bude lepsie.
-
Jasně, musí se nějak pořešit, aby ty plejáky a xboxy nezačaly vybuchovat, sotva se roztočí placka.
-
Oni musej, koupej si dycky nejlevnejsi srajdu, tak to musej co 1/2 roku vymenovat, protoze se to uz neda pouzivat a argumentujou tim, ze na lepsi by museli krast. Ja mam stroj 8 let starej a funguje na nem naprosto cokoli, jediny co sem menil bylo GPU, ale i s puvodnim by stale, byt ne v plnych detailech, bezelo vse.
-
Pokud to tak budou posouvat porad, tak to nedopadne dobre. To s takovou totiz budu muset v roce 2017, kdy tento dil vyjde, koupit novy comp *1*
No ne, ale ja uz predobjednano mam, protoze jsem to udelal jiz u predchozich dilu (jine hry nepredobjednavam) a nebyl problem *13* -
asi tak *1*
-
jo to chápu, neni co kam posouvat, Ubi je dno, CDP je lepsi o tom nic... kazdej je lepsi...
-
A když jsem tady na to tenkrát narážel (při jejich oznámení), málem mě tu ukamenovali... *7*
-
Takovy hry maji skoro automaticky nudej pribeh. Diky nechci.
-
On ještě někdo věří oficiálním datům vydání? :-)
-
Nedochází mi rozdíl mezi Skyirmem a New Vegas. Obě hry byly čistý open world na stejný způsob. Tobě se jen náhodou líbil víc NV, no. Ale hry jsou to takřka identické.
-
Naplánovaných áno, hotových asi ťažko
-
Len to nie, lebo to by vznikol ďaľší Skyrim/Oblivion.. nech sa snažia skôr niečo na spôsob Fallout New Vegas, to bol parádny vymyslený svet/questy/postavy/príbeh.. malo aj zmysel hrať tú hru
-
Nevím co pořád všichni máte s těmi texturami, tak boty jednoho z přízraků divokého honu mají low-res textury, proto se snad nestřílí, to je opravdu to poslední na co se při hře budeme dívat, obličeje postav a prostředí vypadají nádherně.
-
Letní semestr zachráněn. Well played CD Projekt, well played...