Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt posouvá termín vydání třetího Zaklínače z února na květen
8.12.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Bude to síce open wordl, ale ne sandbox. Čili pořád vedení za ručičku podle scenáře jako v předešlých dílech. Škoda, já mám radši hry kde si mužu dělat co chci.
-
Já nevim, co s těma Dark Souls furt máte. Lehký to neni ani omylem, ale připadá mi, že se to zbytečně démonizuje.
-
Jo a ked k tomu priratas GOG a Steam, tak to bude den ked sa zastavili internety.
-
Taky prvni dva dily byly celkem koridorovy. Open world, to je jinej level...
-
The Witcher 3: "No more delays," dev promises.
CD Projekt Red says, "This is not our first game; we are not newbies." -
jj přesně. *1*
-
koukněte na webu na nekomprivané fotky toho posledního traileru, za některé textury by se nemusel styděť ani Skyrim bez modů.
-
Nebav se s ním, je to troll *4*
-
Hlavně že před měsícem už měli hotových 16 DLC.... *1*
-
ze by ten tajemny pan na tom neoGafu mel pravdu kdyz rikal ze to neni takovy jak nam to PR ukazovalo a ze maj trosku jinou hru nez ukazuji trailery a team dre pres casy abys e vubec stihl termin a ze si rozhodne nemaji konzolisti predobjednavat konzolovou verzi dokud nebudou receze? :D vypada to ze odhadovany dalsi odklad se vyplnil
-
27.01 a v máji budú mať torrent stránky záťažové testy od PC testerov....
-
PANEBOŽE CO BUDEME DĚLAT ?????? CO SE TO DĚJE ZIMA TMA SMRT.................................................................... *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*7* *13* *12* *12* *10* *13* *13* *13* *4* *4* *5* *7* *8* *8* *8* *13* *13* *16 *16* *16* *16* *16* *16* *16* PANIKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
Nepřivolávejte to *9* *1*
-
Hele šokem ani ne ale už vymysleli - to že dáváš dobrovolně při zásahu ve hře krev. Na gamepadu. *7*
-
Aspon ta hra bude hratelna
-
i hope so *7*
-
Nejako to uz pri GTA V vydrzime :)
-
Jo,jo, jo ja taky. Preci jenom 5-lete PC potrebuje obnovit a toto je dobry duvod
-
Léčba šokem :D
-
Zrušej akorát ty co se blbě tvářej a dělaj blbé.
Hype kdy jak? Zaklináč je založen na hypu... to sou věci lol