Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt posouvá termín vydání třetího Zaklínače z února na květen
8.12.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Nu to je v pohodě. Samozřejmě mne jako fanouška Zaklínače zdržení netěší ale pokud potřebují víc času tak ať si ho vezmou. Hra je fakticky hotová a podle všeho pracují na optimalizaci a drobnostech. A všichni víme že v podobných věcech jde o něco co zpříjemní hraní.
Osobně v tom vidím jen snahu tvůrců nám dát hru na kterou mohou být pyšní. To skutečně není něco na co bychom měli nadávat. -
Tady každej upgraduje jak divej *1* *1*
Já mam PC sestavené 4,5 roku a dokud mi nové hry pojedou, upragovat nebudu, lidi neblázněte. -
-
Oni musej, koupej si dycky nejlevnejsi srajdu, tak to musej co 1/2 roku vymenovat, protoze se to uz neda pouzivat a argumentujou tim, ze na lepsi by museli krast. Ja mam stroj 8 let starej a funguje na nem naprosto cokoli, jediny co sem menil bylo GPU, ale i s puvodnim by stale, byt ne v plnych detailech, bezelo vse.
-
asi tak *1*
-
-
Nemilá zpráva, hodně nemilá, dost Zaklínače očekávám...ale co se dá dělat, raději počkat, než potom hrát zmrvenou hru...jako třebaaaa...AC: Unity :-D
-
Plánoval jsem kvůli tomu upgrade, tak holt to počká ještě pár měsíců. *4*
-
-
Jo,jo, jo ja taky. Preci jenom 5-lete PC potrebuje obnovit a toto je dobry duvod
-
-
V podstate sa jedna o dobru spravu. Ako hraci so skusenostmi plnymi predcastnych polotovarov by sme to mali len uvitat - ze sa vobec najde este firma ktorej zalezi i na kvalite a riadnom dokonceni projektu. Autori tym dali najavo ze uprednostnuju kvalitu pred predcasnym vydanim koli $ a vacsina inych firiem sa tym nemoze moc chvalit - viz Ubisoft a ich posledny AC:Unity. Navyse, teraz pred vianocami bude trh i tak precpany, strategicky lepsie pre nich v kazdom pripade.
-
Já jsem popravdě rád. Nevím, jestli bych měl na to v únoru čas a především upgradnutou mašinu. Takhle mi to vyjde pěkně na narozeniny a následné prázdniny mám o zábavu postaráno :). A myslím, že zbrklá vydávání her v poslední době ukázala, že se vyplatí nad tím strávit čas a vydat vše v co nejlepším stavu. Jen se obávám, jestli si CD neukrojilo až moc velké sousto...
-
ale tak jo, aspon muzu jeste pockat s upgradem
-
https://www.youtube.com/watch?v=mrieY8t2Ovs
-
Nejako to uz pri GTA V vydrzime :)
-
-
i hope so *7*
-
-
Hlavně že před měsícem už měli hotových 16 DLC.... *1*
-
-
A když jsem tady na to tenkrát narážel (při jejich oznámení), málem mě tu ukamenovali... *7*
-
Naplánovaných áno, hotových asi ťažko
-
jj přesně. *1*
-