Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt představuje mobilní MOBA hru The Witcher Battle Arena
1.7.2014 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
NEEEEEEEEE
N*mrvt*t* i tuto značku MOBA hrou.
Proč, proč ?
Na světě je už tolik MOBA her a mě stačí jen 3 (Dota 2, Lol a Hots). -
Ať si každá společnost zvolí svou cestu, jak vytvářet hry. Tady mi to ale připadá, jako kdyby někdo cizí přemluvil CD Projekt, aby do toho šli. Nic proti MOBA.
-
MOBA... to tu ešte nebolo *15*
-
Je vidět, že u poláků má WIndows Phone popularitu poměrně vysokou. Jedna z mála her větších studií i pro tuhle platformu (kromě gameloftu).
Třeba UBI na WP kašle úplně (což je možná k vzrůstající kvalitě a penetraci tohodle fajn systému škoda) -
-
Gameloft patří pod Ubisoft, což znamená, pokud na WP Gameloft nekašle, tak tím pádem ani Ubi na něj nekašle...
-
-
Rozumiem tomu,ze chcu hru zpropagovat ale ako uz bolo povedane,dalsia moba a este k tomu na mobilne zariadenia je absolutne zbytocna,keby spravili nejaku jednoduchu tahovku alebo adventurku alebo nieco podobne bolo by to 100x lepsie.
-
-
Me to neprijde zbytecne, sice nevim zda to budu nebo bych vubec hral. Ale napad je to dobry. Jak tu je zmineno velkych MOBA her, ktere jsou na vysluni je jen par. To uz je jak nadavat na MMORPG, kteryho je mnohonasobne vic a hazi se i na mobilni zarizeni.
Myslim, ze je to dobry napad, pokud to bude kvalitne provedeno a dokazal bych si predstavit i nejaky free to play model na zpusobu LoL. Bohuzel zakladna hracu u mobilniho zarizeni asi jeste neni, co se tyce aktivniho pripojeni na internet tolik (u nas). Hrat doma to asi smysl moc nema, pokud bych si chtel zahrat MOBA hru, tak pujdu na komp. -
-
Skor by ma zaujimalo,ze ci cd projekt chcel cielene mobu alebo to dal len outsourcovat s tym,ze ''spravte nam nejaku propagacnu mobilnu hru'' priznam,sa ze si nedokazem predstavit ako sa taka moba hra na tablete,lebo na to je treba extremnu presnost,preto mi pride ze taketo hry su uplne zbytocne ako ine zanre ktore sa zle portuju na tablet ako napr. FPS ale inak mi to pride nie prilis sympaticke z pohladu marketingu,lebo keby urobili nejaku milu malu pribehovu propagacnu hru,tak si zahram aj ja,tablet na to mam ale toto je podla mna nejaky prvy znak toho,ze z cd projektu sa stava velka firma a nie vsetko ma uplne pod kontrolou jeden clovek s viziou.
-
-
-
Už ani neumí čist a Geralta udělali opáleného a tlustého, tak tomu ještě přidají rakovinu typu MOBA. Fuck CD Project...
-
-
Ak tu niekto nevie čítať tak to budeš ty ... to nieje Geralt ale Letho z Gulety zaklínač zo školy zmije a nie Geralt bože až sa mi mozok pozastavuje. *7*
-
Neboj je to zadarmo, takže si to nebudeš muset stahovat ze zátoky a nebudeš moct nadávat na pc scénu, jak krade.
-
-
Naprostá ignorance současné reality herního trhu mě na mnoha (jinak inteligentních) diskutérech na Games občas fascinuje. Proč by to nezkusili, když se v oblasti reklamy a mikrotransakcí na mobilních platformách točí tolik peněz? Zas tolik práce jim to nedá a rozhodně to nesebere čas těm, kdo pracují na kyberpunku, nebo zaklínačovi. Dokud taková hra neodráží celkové zaměření společnosti a duševní stav vývojářů, či manažerů, neexistuje žádný problém.
-
-
jenže problém je právě ten, že současnej herní trh je naprosto v pr*eli.
-
-
Fakt? Pár firem pořád dělá skvělé hry, CD Projekt nevyjímaje, a menší studia si mohou plnit sny díky Kickstarteru. Nepřeháněl bych, byť nejvíc peněz samozřejmě vydělávají odpady.
-
-
-
Omlouvám se, ale mě tohle přijde jako degradace tak skvělé značky .. *13*
-
-
Mě příide degradace všech vývojářů... to už je snad 5 MOBA oznámena ten to rok to už je šílený kdyt to nemůže nikdo hrát svatá trojice snad stačí HoS,LOL,DOTA ostatní jsou k smíchu...
-
-
A kolik MOBA her je oznámených na mobilní platformy? Já ti řeknu, nula. Tato je první.
-
-
taky souhlas ale na druhou stranu.... Its FREE! *14*
-
naprostý souhlas, trošku zklamání ze strany CDP
-
-
Jak je mám rád tak tohle...
-
Chapem ze sa snazia zpropagovat hru na zapade ako to len ide, ale dalsia moba nie je dobry napad, radsej nech sa zameraju na kartovu hru
-
-
jo jasne, trapne karetni hry na PC, karetni hru uz vydali, byla stolní, tak proc delat dalsi?
-
Ta bude přímo ve hře.
-