Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt představuje mobilní MOBA hru The Witcher Battle Arena
1.7.2014 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
Nepoviem keby CD Projekt RED prešli od vývoja hier ako Zaklínač a Cyberpunku k takýmto titulom, ale proste ku vydaniu hry chcú Zaklinačský svet ukázať čoraz viac ľudom, a možno tak ich prilákať ku samotnému Zaklínačovi 3.. ku každej časti mali takéto niečo pripravené a napríklad ku trojke pripravili komixy, stolovú hru, atď..
A ak nehráte napríklad takéto hry ako je táto MOBA hra (ja tiež ich nehrávam), tak proste nehrajte a tešte sa na Z3.. nič z týchto pridaných produktov ku Zaklínačovi nie je dôležité pre plné využitie si Z3, nič z hlavnej hry neosekávajú kvôli nim, túto MOBA hru ani v podstate oni samotní nevyvíjajú ale iné štúdio, nezmenili vďaka nej svoj pohľad a prístup ku zákazníkom, tak čo riešite.. -
Tu první jsi mi připomněl, proč nehraji na tabletech takový typ her. Podle mě ideální na tablet by byla MOBA ala Awasomenauts.
-
Ak tu niekto nevie čítať tak to budeš ty ... to nieje Geralt ale Letho z Gulety zaklínač zo školy zmije a nie Geralt bože až sa mi mozok pozastavuje. *7*
-
Skor by ma zaujimalo,ze ci cd projekt chcel cielene mobu alebo to dal len outsourcovat s tym,ze ''spravte nam nejaku propagacnu mobilnu hru'' priznam,sa ze si nedokazem predstavit ako sa taka moba hra na tablete,lebo na to je treba extremnu presnost,preto mi pride ze taketo hry su uplne zbytocne ako ine zanre ktore sa zle portuju na tablet ako napr. FPS ale inak mi to pride nie prilis sympaticke z pohladu marketingu,lebo keby urobili nejaku milu malu pribehovu propagacnu hru,tak si zahram aj ja,tablet na to mam ale toto je podla mna nejaky prvy znak toho,ze z cd projektu sa stava velka firma a nie vsetko ma uplne pod kontrolou jeden clovek s viziou.
-
jo jasne, trapne karetni hry na PC, karetni hru uz vydali, byla stolní, tak proc delat dalsi?
-
S tím nelze než souhlasit :-)
-
No Warhorses to bude mít těžké pokud taky s ničím nepříjdou hehe *5*
-
To jsem uvedl jen jako ten nejvíc do očí bijící příklad.
-
Versus! Tu jsem měl na mysli tou „flashovkou“.
-
Vím, co tím myslíš. Konec konců, taky jsem fanda např. historie... ale kdybych měl vyvádět na každou „zprzněnou“ hrou z 2.sv války, tak se asi pomátnu.
Chce to brát trochu s nadhledem a klidem.
Tak jako tak, nejlepší protest je nezájem :-) -
Bože to je zase kecov od blbcov čo začali Zaklínača vnímať od E3 konferencie. Ku každému dielu zaklínača bolo niečo podobné- k jednotke taká drobná free hra na nete, u dvojky to bola Aréna v rámci prológu rozšírenej edície a k trojke bude toto. Neviem čo tu vyšilujete.
A ešte by som miestnim borcom pripomenul,že gladiátorské zápasy v arénach v Nilfgaarde sú popísané docela dobre i v knihe.Dokonca sa v jednej takej odohráva podstatná časť osobnostnej premeny jednej dôležitej postavy z kníh. -
Ten moba je poslední dobou všude.
-
Docea se boji, ze takhle do*ebou i Cyberpunk *13*
-
Gameloft patří pod Ubisoft, což znamená, pokud na WP Gameloft nekašle, tak tím pádem ani Ubi na něj nekašle...
-
Me to neprijde zbytecne, sice nevim zda to budu nebo bych vubec hral. Ale napad je to dobry. Jak tu je zmineno velkych MOBA her, ktere jsou na vysluni je jen par. To uz je jak nadavat na MMORPG, kteryho je mnohonasobne vic a hazi se i na mobilni zarizeni.
Myslim, ze je to dobry napad, pokud to bude kvalitne provedeno a dokazal bych si predstavit i nejaky free to play model na zpusobu LoL. Bohuzel zakladna hracu u mobilniho zarizeni asi jeste neni, co se tyce aktivniho pripojeni na internet tolik (u nas). Hrat doma to asi smysl moc nema, pokud bych si chtel zahrat MOBA hru, tak pujdu na komp. -
Legendary Heroes, Heroes of Order & Chaos, Plants War. Napadají mě bohužel jen tyhle tři a jedou mi na mém křáp tabletu s mali-400. Kdyby ses nudil, testni. Třeba tě některá z těch her zaujme ;)
-
Dobrý tah CD Projectu, MOBA je populárni,tak proč to nezkusit na mobilní platformě.
-
To jsem zvědavý na ovládání, abych si z toho neutapal displej.
-
Asi tak, to je něco podobného jako když vydávali tu webovou Versus hru před dvojkou, prostě dobré na propagaci. To samé je u Project CARS např. budou vydávat arkádovou f2p odbočku a plnohodnotná hra prostě bude plnohodnotná..
-
Ále tak co no, tak zas jednou dostanou mobily MOBA hru, to že se z toho někdo pos*r* to už je vedlejší. *4*
Co to nevidím na tom prvním obrázku není to Geb? no to je tedy už na žalobu. *15*