Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt představuje mobilní MOBA hru The Witcher Battle Arena
1.7.2014 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
A kolik MOBA her je oznámených na mobilní platformy? Já ti řeknu, nula. Tato je první.
-
Jinak mi přijde, že 80% zdejších diskutérů vidělo MOBA a Zaklínač a šup do diskuze. A argumentují, že je tu LoL, Dota, HoN či HoTS. Tyto MOBA hry jdou hrát na mobilních zařízeních (mobilní zařízení prosím nepočítejte jako notebook...)? Pokud odpověď zní ne, tak nevím, co řešíte. Nebo kolik MOBA her na mobilní zařízení znáte? Já jednu a ta funguje pouze u strojů, co mají v sobě Tegru. Takže by to příště chtělo lépe číst.
-
To máš podobné jako série The Elder Scrolls a TESO; fandové daného univerza jej jen neradi vidí (z jejich pohledu) zprzněné.
-
Neboj je to zadarmo, takže si to nebudeš muset stahovat ze zátoky a nebudeš moct nadávat na pc scénu, jak krade.
-
Fakt? Pár firem pořád dělá skvělé hry, CD Projekt nevyjímaje, a menší studia si mohou plnit sny díky Kickstarteru. Nepřeháněl bych, byť nejvíc peněz samozřejmě vydělávají odpady.
-
jenže problém je právě ten, že současnej herní trh je naprosto v pr*eli.
-
„Fuck CD project...“ tu napsal jen haha a to je duševně nemocnej člověk (pokud chceš důkaz podívej se do diskuse bleskovek) takže bych to zas tak neřešil.
-
Nechápu ty komentáře, vždyť oni to nevydávají místo Zaklínače 3 - je to jen taková propagační hříčka. No a co? (Nebyla tu už od nich kdysi multiplayerová flashovka Zaklínač před vydáním 1 nebo 2?)
To, jak někteří vyžadují po tvůrcích nějaký druh „absolutní čistoty“ (jinak „Fuck CD project...“) mi přijde trochu zvrácená.
Pokud vás MOBA hry vůbec nelákají fajn, ale jaký smysl to má upírat ji ostatním? Vždyť to necpou do hlavního titulu. -
NEEEEEEEEE
N*mrvt*t* i tuto značku MOBA hrou.
Proč, proč ?
Na světě je už tolik MOBA her a mě stačí jen 3 (Dota 2, Lol a Hots). -
Ať si každá společnost zvolí svou cestu, jak vytvářet hry. Tady mi to ale připadá, jako kdyby někdo cizí přemluvil CD Projekt, aby do toho šli. Nic proti MOBA.
-
MOBA... to tu ešte nebolo *15*
-
Je vidět, že u poláků má WIndows Phone popularitu poměrně vysokou. Jedna z mála her větších studií i pro tuhle platformu (kromě gameloftu).
Třeba UBI na WP kašle úplně (což je možná k vzrůstající kvalitě a penetraci tohodle fajn systému škoda) -
Rozumiem tomu,ze chcu hru zpropagovat ale ako uz bolo povedane,dalsia moba a este k tomu na mobilne zariadenia je absolutne zbytocna,keby spravili nejaku jednoduchu tahovku alebo adventurku alebo nieco podobne bolo by to 100x lepsie.
-
Už ani neumí čist a Geralta udělali opáleného a tlustého, tak tomu ještě přidají rakovinu typu MOBA. Fuck CD Project...
-
Naprostá ignorance současné reality herního trhu mě na mnoha (jinak inteligentních) diskutérech na Games občas fascinuje. Proč by to nezkusili, když se v oblasti reklamy a mikrotransakcí na mobilních platformách točí tolik peněz? Zas tolik práce jim to nedá a rozhodně to nesebere čas těm, kdo pracují na kyberpunku, nebo zaklínačovi. Dokud taková hra neodráží celkové zaměření společnosti a duševní stav vývojářů, či manažerů, neexistuje žádný problém.
-
Mě příide degradace všech vývojářů... to už je snad 5 MOBA oznámena ten to rok to už je šílený kdyt to nemůže nikdo hrát svatá trojice snad stačí HoS,LOL,DOTA ostatní jsou k smíchu...
-
taky souhlas ale na druhou stranu.... Its FREE! *14*
-
naprostý souhlas, trošku zklamání ze strany CDP
-
Omlouvám se, ale mě tohle přijde jako degradace tak skvělé značky .. *13*
-
Ta bude přímo ve hře.