Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt představuje mobilní MOBA hru The Witcher Battle Arena
1.7.2014 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
Chapem ze sa snazia zpropagovat hru na zapade ako to len ide, ale dalsia moba nie je dobry napad, radsej nech sa zameraju na kartovu hru
-
-
jo jasne, trapne karetni hry na PC, karetni hru uz vydali, byla stolní, tak proc delat dalsi?
-
Ta bude přímo ve hře.
-
-
Jak je mám rád tak tohle...
-
Už ani neumí čist a Geralta udělali opáleného a tlustého, tak tomu ještě přidají rakovinu typu MOBA. Fuck CD Project...
-
-
Ak tu niekto nevie čítať tak to budeš ty ... to nieje Geralt ale Letho z Gulety zaklínač zo školy zmije a nie Geralt bože až sa mi mozok pozastavuje. *7*
-
Neboj je to zadarmo, takže si to nebudeš muset stahovat ze zátoky a nebudeš moct nadávat na pc scénu, jak krade.
-
-
Je vidět, že u poláků má WIndows Phone popularitu poměrně vysokou. Jedna z mála her větších studií i pro tuhle platformu (kromě gameloftu).
Třeba UBI na WP kašle úplně (což je možná k vzrůstající kvalitě a penetraci tohodle fajn systému škoda) -
-
Gameloft patří pod Ubisoft, což znamená, pokud na WP Gameloft nekašle, tak tím pádem ani Ubi na něj nekašle...
-
-
No Warhorses to bude mít těžké pokud taky s ničím nepříjdou hehe *5*
-
Ať si každá společnost zvolí svou cestu, jak vytvářet hry. Tady mi to ale připadá, jako kdyby někdo cizí přemluvil CD Projekt, aby do toho šli. Nic proti MOBA.
-
NEEEEEEEEE
N*mrvt*t* i tuto značku MOBA hrou.
Proč, proč ?
Na světě je už tolik MOBA her a mě stačí jen 3 (Dota 2, Lol a Hots). -
Docea se boji, ze takhle do*ebou i Cyberpunk *13*
-
Ále tak co no, tak zas jednou dostanou mobily MOBA hru, to že se z toho někdo pos*r* to už je vedlejší. *4*
Co to nevidím na tom prvním obrázku není to Geb? no to je tedy už na žalobu. *15* -
Dobrý tah CD Projectu, MOBA je populárni,tak proč to nezkusit na mobilní platformě.