Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nie netrolim, Naughty Dog dokazali vystavit PS3 na absolutne maximum, nechapem ako je to mozne ze momentalne tak ospevovany polaci nedokazu vyuzit potencial PS4 na uplne maximum. Kamenujte ma kolko chcem ale je to fakt. Blacite tu vsetci ako take ovce aka je to genialna hra, ale nie je.
  • A imbecil jako Ty s hovnama v usich netusi, ze jeste pred 3ma nedelema prezentovali puvodni podobu a dusovali se, ze to presne tak bude vypadat. A rozhodne nejde o presentace stary 2 roky, takze nemel. Dokonce tim zduvodnovali odklady. A ja tady psal, ze to bude megapruser, coz presne je.
  • Ty jsi podle Tveho textu zatim prezentoval tak maximalne referat do skoly.

    Kdyz to pred dvema lety vypadalo tak, jak to vypadalo, tak to tezko mohli ukazat takove, jake to vypada ted.
  • Sorry, ale finalni podobu hry mas rok pred vydanim, pak se ladi funkcnost. Tzn minimalne rok dopredu muselo bejt jasny jak to bude vypadat a proc to tak bude vypadat. Engine rozhodne nemenis tejden pred vydanim. Takze to nejsou jen kecy, to sou uberkecy to co tvrdej a zaslouzej si to ze 150%.

    Zadnej HW se za poslednich 5 let nezmenil o vic nez 5% ... takze to, na cem zacali vyvoj, je presne totez, co maj hraci dneska doma.

    Konzole uz nikdy lepsi nebudou, jednoduse proto, ze do pidikrabky 10x10 nenarves nic lepsiho. Pro hru potrebujes GPU a ten topi, potrebujes CPU a ten topi. A i kdybys to nejakym zazrakem do ty krabice dostal, tak mainstreamova grafarna stoji 6k, lepsi 10k, a kdybys chtel PC trhat rit, tak nemas co pouzit, protoze i grafana za 100k bude mit vykonostne navic sotva par %. Takze jedine ze bys tam dal dve nebo 4 GPU a to mas +- kW jen na to x 10k. Takze 40K jen za grafickej subsystem, takze konzole cela by stala 50-80k ... naprosto neprodejny. Ale jo, muzes tech 40-60k zadotovat, a modlit se, aby si hrac koupil aspon 100 games.
  • Jack1947
    Třeba je zaklínač navátý tak i tak chodí, kdoví. *1* *2*
  • del0
    "pc nepredstavuje kupní sílu"

    Sure. A proto Diablo 3 prodalo 20 milionů kopií (z toho jen 1 milion na PS3/XBOX). Kupní síla fakt problém není.
  • Nebyl bych tak přísnej. U projektu takového rozsahu se dopředu fakt těžko odhaduje, kde všude může nastat chyba Co se může pos*at, to se pose*e. A to ce se pos*at nemůže se pose*e taky. Navíc specifikace HW se vám mění pod rukama.

    Já myslím, že největší shitstorm na sebe spustili tím, jak zarputile trvdili, že žádný downgrade nebude... (Ok, možná v Oxfordském slovníku má slovo jiný význam než osekání grafiky, ale v běžné praxi se slovem downgrade rozumí z 99 % osekání grafiky.)

    Stačilo říct, že holt to holt trochu přepískli a nemají prostředky na ladění detailů pro tři platformy, tak jsou nucení se přizpůsobit té nejslabší (zdravíme do Redmondu), možná s příslibem nějaké péče do budoucna po vydaní. Pak by se na ně určitě nikdo tolik nezlobil. Krom zástupců MS a SONY, protože by někdo oficiálně řekl, že současné konzole jsou jemně řečeno poddimenzované
  • Co nechapes na tom, ze nejde o vzhled, ale o to, jak byla hra prezentovana? Mas minecraft? Prezentoval ho nekdy autor tak, ze to umi fotorealistickou grafiku? A presto je to jedna z vubec nejprodavanejsich her historie. Divny co? A velmi dlouho PC only ... Zjisti si, kolik to autorovi vydelalo, Zaklinacu by za to moh udelat klidanko 10.
  • Kazdej si chce vydelat, ale kdyz ti poslu video s ferrari, ty si objednas a ja ti poslu trabanta, s tim, ze rychhlejs stejne po silnicich legalne jezdit nemuzes a z misata A na misto B te doveze taky, tak sem zvedav, co mi reknes na to, ze to zduvodnim tim, ze indie je velkej trh a bez indu by nebyl ani trabos.

    A tohle presne udelali oni. Kdyby od zacatku prezentovali to, jak to vypada ted, a narovinu rekli, ze lepsi to nebude protoze konzole, tak se sice bude nadavat, ale je to fer.
  • Mno tak určitě trumfne grafikou, ovladatelností postavy, a pravděpodobně i hratelností s možnostmi, nehledě na propracovaný combat, crafting i velmi dobrý příběh od Vávry... každopádně čím Witcher trumfne KCD tak je asi tak akorát velikost světa. Což je faktor, který lidem u KCD vadí asi nejčastěji. Nehledě na všechny 3 akty a jejich rozšíření světa.
  • Fakt je danej spis tim, ze PCckari tu maji minimalne 100 jinejch her stejnyho zanru, kdezto konzolisti nemaj nic. Hele, jen kdyz se podivam co mam na disku, tak tam mam takovych 30 ruznych RPG => vazne nemam zrovna ted duvod honem bezet a kupovat zaklinace. Navic jako kazdej clovek s mozkem kupuju to, co je odladeny otestovany a za max 1/2 puvodni ceny. Neni duvod nikam spechat.

    A ze se to vyvojarum nelibi? Mno tomu se rika konkurence a trh. A kdyby mi tu novou hru nabidli za odpovidajici smesny peniz hned, tak si ji mozna i hned koupim a mozna taky ne, ale rozhodne bych o tom premejslel o moc min. Je to stejny jako placky s filmama v trafice. Kdyz stoji jedna 3 petky, tak jich klidne 10 vemu a pulku zahodim uz cestou dom.

    Takze Z1 mam koupenycho za +- $5, Z2 sem dostal gratis, Z3 si mozna za par fufni za 1/2 roku koupim vcetne datace.
  • To sou zase kecy ... kdyz neco prezentuju, tak v podobe, v jaky jsem si 100% jistej ze to bude. Kdyz bude finale vypadat lip, tim lip. Kdyz ale finale vypada radove hur ... lol. Tady provadej 3 roky PR masirku, jak to bude uzasny, jak to bude openwold a naokonec howno howno slavnej soude. Ostatne jeste pred mesice tvrdili, ze to bude vypadat presne jak na tech obrazcich co se kolem vsude valej, a nekolikrat to dokonce odkladali, aby to pry odladili ... lol

    A jesli vazeny hosany otravuje to, ze TI co to PLATEJ, to kritizujou, tak si zaslouzej jediny - krach. Pak budou moct v klidu a neznechucene premejslet nad tim, kde to psrali.

    A mimochodem, nikdo je nenutil nalejt do toho 100M, protoze na vysledku to rozhodne videt neni.
  • Nechci narušovat zdejší "nečekaněvětšinověkladně" se přetlačující orgie co zadupávají do země všechny ostatní názory, ale jsem jediný, komu přijde ovládání postavy (pohyb) strašně nemotorný až (konzolově) chaotický?. např: pohyb v interiérech, kde je problém se často strefit na poprvédo dveří, to samé platí o jízdě na koni. Hra určitě netrpí nějak skvělou grafikou na dnešní dobu, obecněvšak působí velmi povedeně a příjemně, až teda na ten styl pohybu postav viz Gothic 1 pomalu.
  • Tak poměr 1:10 je pochopitelný, vzhledem že to stojí v předobjednávce 32 Eur na GOGu, abys nebyl překvapen když poměr celkových poměrů nebude tak jednoznačný. Já jsem krabicovou hru na PC nekoupil dobrý 3 roky. Na Xko mam 90% krabicové verze.
  • Jenže Last of Us běželo na 9 let staré konzoli!!! To je jen poukazuje na to, jak zoufale nevýkoné současné konzole jsou a jak neschopní programátoři tvůrci witchera mají.
  • o fullHD sem tu psal jenom já, nebrecel sem, konstatoval sem, přestan kdákat a brát si moje komenty do ust a překrucovat je! Dále, pokud je W3 jedina hra co mi nejde ve fullHD, tak to napisu, co by ne... takže naznačovat že sem blbec, tak to sis moh odpustit, jedinej blb si v tomhle konkretnim pripade ty
  • ...už len kvôli tebe dúfam, že iba trollíš...inak by to bolo na zamyslenie...
  • Dekadence to bezpochyby je. Vždyť se dneska lže i v metareklamě.

    Na mě osobně reklama nepůsobí, respektive působí, ale dokážu si toto její působení uvědomit a vyrovnat se s ním. Pomáhá jednak kritické myšlení, ostražitý přístup a taky okrajová zkušenost z branže. *12*

    Za metawhining palec nahoru. :)
  • A Last of Us je open world hra? Udělat graficky namakanej koridor je asi jednoduší.
  • "Na vlastní riziko"? To myslíš vážně? Dokážu si živě představit jak by to vypadalo. Jaké hejty by se snesly. "Máme to tam, ale zapnutí je na vlastní riziko, Když si to zapnete, může vám to rozk,rvit hru, ale jak chcete."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit